Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 160.
-
βοηθεια για αγορα κινητου
Μήνυμαουαου...τοτε σε σχεση με το poco μαλλον υπερεχει.. το poco εχει απλα διπλο στερεο ηχειο και επεκτασιμη μνημη..τιποτε αλλο συγκριτικα καλυτερο με τις καμερες δεν θα ασχοληθω καν...θα τις θεωρησω ιδιες...με gcam ολα καλυτερευουν! ασε που με ενα patckaki μπορει κ να παρει διπλο ηχειο αν καποιος φιλοτιμηθει.. μαλλον κ εγω κλεινω προς mi10 lite
-
Μήνυμαγνωριζουμε σιγουρα αν εχει fm radio ή infrared?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα προβληματισμό μιας κ έχω μείνει πίσω με τις νέες κυκλοφορίες κινητών, έχω ακόμα το OP6t, αλλά πλέον έφτασε η ώρα της αλλαγής λόγο σπασμένης οθόνης. Και ψάχνω κάτι σε midrange συσκευή καθαρά λόγο χρημάτων. Δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσα σε Mi 10 lite vs Poco X3. Αυτά τα 2 τουλάχιστον ξεχώρισα εγώ! Τι με συμβουλεύετε να επιλεξω και γιατί; Με ποιο θα έχω ενα ολοκληρωμενα καλό αποτέλεσμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Anti roll back
Μήνυμααρα μαλλον υπαρχει μια αληθεια σε ολο αυτο που γραφω.. και σιγουρα δεν θυμαμαι να γυρισα ποτε μα ποτε πισω ειδικα σε firmware σε τοσα εκατονταδες φλασαριμσατα που εχω κανει.. εγω θα προχωρησω και ας παει 4.. σιγα μια ιδεα ειναι τελικα..
-
Anti roll back
Μήνυμαθα ηθελα να μοιραστω τις σκεψεις μου σχετικα με το σοβαρο θεμα του antirollback protection. εγω ειμαι με anti 3 και firmware 8.7.5 developer. το θεμα ειναι οτι εδω και τοσο καιρο εχουν βγει τοσες αναβαθμισεις και αυτες επιφερουν ενα σορο αλλαγες και διορθωσεις σε πολλα partitions που μαζι με τις αναβαθμισεις στο συστημα δενει και καλυτερευει η συσκευη.. σκεφτομαι ποσο σωστο μπορει να ειναι να μενουμε πισω στο firmware (και σε αλλα βασικα partition) αναβαθμιζοντας μονο την ρομ, ουσιαστικα μονο το…
-
σε ευχαριστουμε πολυ..ησουν κυριολεκτικα αμεσος! το patch για τα θεματα τι κανει? δουλευει για την 8.8.23?
-
μια γρηγορη ερωτηση γιατι δεν βλεπω στο πρωτο ποστ την απαντηση. η αρομα ρομ ειναι ιδια με την xtrv απλα δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις τι απ ολα θα εγκατασταθουν? δηλαδη αν φλασαρεις xtrv θα παρεις απευθειας μια πληρης επιλογων aroma? πιο πολυ το dolby με ενδιαφερει
-
Καλημέρα στη παρέα . Να κάνω μια ερώτηση κ ας ακουστεί βλακεία.. Πρωτα κάνουμε flash το N1 zip και μετά το N2 ή είναι το ίδιο αρχείο για διαφορετικό τρόπο φλασαρισματος;
-
@gkalen Η xtrv rom φλασαρει και firmware μαζί; Θα έχω θέμα με το flag του antiroll back;; Επίσης σε ποιο firmware προτείνεις να πάω σε συνδυασμό με την 8.8.2;;
-
@amavroudis Ωραία..αυτα πρέπει να γίνουν να φανταστώ ανεξαρτήτως μοντέλου.. Όταν λες fastboot μέσω miflash εννοεις μια official stable fastboot rom, σωστά;; Εγώ έχω το whyred. Redmi note 5 (pro) Και ειμαι με anti 3 Σε ποια fastboot rom πρέπει να πάω και η xtrv ελληνική φλασαρει και firmware μαζί; Υπάρχει πιθανότητα να μου πάει anti 4;;;;
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από sardelisp: “Να ρωτησω κατι σχετικα; ειναι θεμα firmware ή ειναι θεμα της ρομ? για το ζητημα με το anti-rollback μιλαω. και για να καταλαβω.. εγω οταν μπορεσα και ξεκλειδωσα bootloader φλασαρα Resurrection Remix και επειδη προτεινε το τελευταιο firmware για συμβατοτητα φλασαρα το 8.7.5 πως μπορω να εξακριβωσω σε ποιο firmware ακριβως ειμαι, και τελικα εγω επηρεαζομαι καπου; δεν εχω φλασαρει κατι αλλο σε miui ή firmware ” Είναι θέμα και των 2. Το φλασάρισμα σου…
-
Παράθεση από fanismarg: “Παράθεση από spyrossss: “Καλησπερα στην παρέα! Παρατηρώ ότι δεν λειτουργεί η μία από τις δυο κάμερες,την καλύπτω με το χέρι και δεν κάνει κάτι. πισης στο CIT στο twin camera δεν δείχνει τίποτα.Μηπως θέλει κάποια ρύθμιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έτσι κάνει κ το δικό μου... Ας μας πει κάποιος πιο ειδικός... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το κινητο χρησιμοποιει κατα βαση τη μια καμερα..την κυρια. η δευτερη εχε…
-
Να ρωτησω κατι σχετικα; ειναι θεμα firmware ή ειναι θεμα της ρομ? για το ζητημα με το anti-rollback μιλαω. και για να καταλαβω.. εγω οταν μπορεσα και ξεκλειδωσα bootloader φλασαρα Resurrection Remix και επειδη προτεινε το τελευταιο firmware για συμβατοτητα φλασαρα το 8.7.5 πως μπορω να εξακριβωσω σε ποιο firmware ακριβως ειμαι, και τελικα εγω επηρεαζομαι καπου; δεν εχω φλασαρει κατι αλλο σε miui ή firmware
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “άσχετο , υπάρχει λόγος , πλέον , να βάζεις supersu αντί για magisk ; ” Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από sardelisp: “ξερω τι ακριβως πεiραζει το magisk και πιο partition αλλαζει..εσυ δεν ηξερα ποσα ηξερες πανω σ αυτο..και σε καποιον που δεν ξερει τι ειναι το boot.img συστημα θα του το πω. και αφου λοιπον ξερεις τι διαφορες και ουδεις λογος για το τι και ποσα πολλα ξερει ο καθενας μας, τι ακριβως περιμενεις να παρεις σαν απαντηση περα απο τα module και την απο…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από sardelisp: “ε προφανως υπαρχει.. ειναι αλλο ειδος root..δηλαδη το magisk αλλαζει περισσοτερα πραγματα στο συστημα.. αν δεν σε νοιαζει να βαλεις καποιο module και δεν σε νοιαζει να κρυβεις το root απο καποιες εφαρμογες τοτε καλυτερα για μενα το απλο και τελειο supersu!! παλιο και δοκιμασμενο!! ” επειδή είπες για σύστημα.... το magisk είναι systemless οπότε κάνει ακριβώς αυτό που νομίζεις ότι κάνει το σούπερ.... δηλαδη δεν πειράζει το σύστημα..... επίσης τ…