Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 160.

• Παράθεση από janisxt: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “γενικά με τους ήχους υπάρχει θέμα (αν έχεις ρουτ πήγαινε μερικές σελίδες ποιο πίσω , ένας στο xda ανέβασε κάποιες αλλαγές στα audio settings) τώρα για συγχρονισμούς δεν ξέρω , σίγουρα δεν παίζει κάτι με τα battery save κλπ ;; (το ewelink δε το σχολιάζω καν , είναι που είναι για τα μπάζα η εφαρμογή , δεν μπορώ να την τεστάρω κιόλας , πλέον, γιατί πείραξα την sonoff πρίζα μου και δεν λειτουργεί με αυτό το app ..... αλλά είναι για τα μπάζα και η ε…

• Μακαρι να ήταν τόσο εύκολο

• εχει καταφερει καποιος να ξεκλειδωσει bootloader προσπερνωντας το οριο των 360 ωρων; λετε να παζει ρολο η εκδοση rom?? εγω ειμαι στην 9.5.13 μα ματαια.. αν γυρισω στην 9.5.6, εχει κανεις επιτυχει να το κανει;;

• Παράθεση από koleoptero: “Παράθεση από sardelisp: “λυση στο προβλημα: MEDIA PATCH FIXES for Redmi Note 5 AI Global… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ” Δεν έχει τέτοιο πρόβλημα το δικό μου. Γενικά πρόβλημα με την ένταση στα ακουστικά υπάρχει; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” βασικα δεν ξερω, σημερα αναμενω το δικο μου..ομως διαβαζω οτι καποιοι εχουν θεματα εντασης ακουστικων και ηχειου στις κλησεις, ακριβως δεν καταλαβα.. και κανουν καποιο κολπο με αλλαγη regio.. αυτο εδω λεει οτι λυνει το θεμ…

• λυση στο προβλημα: MEDIA PATCH FIXES for Redmi Note 5 AI Global… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro

• Παράθεση από klgrpls: “Καλησπέρα, γίνεται να προσπεράσω το: couldn't unlock after 360 hours of trying to unlock the device που μου βγάζει όταν προσπάθησα να ξεκλειδώσω; ” ακολουθησε αυτον τον οδηγο.. Solution - Unlocking Bootloader for Redmi No… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro

• Παράθεση από amavroudis: “fr = factory reset Πάτησε πάνω και θα σε οδηγήσει στην επεξήγηση. ” ε εντάξει δεν είμαι κ άσχετος με το φλασαρισμα ρομ.. Απλά δεν ηξερα την συντομογραφια.. Δεν εννοείται να φλασαρεις καινουρια ρομ χωρίς wipe..

• Παράθεση από manousakas: “@fog @sardelisp Επειδη αναφερθηκε: και εγω στο kenzo ειχα τρελη καταναλωση απο το android και ξαναπερασα την ρομ με fr και χωρις root αυτη τη φορα και η μπαταρια ηρθε στα συγκαλα της.... ” τι διαδικασία είναι το fr;; Χθες φασαρία global stable μέσω edl κ είναι μια χαρά.. Όταν όμως φλασαρω ελληνική...

• root ναι με magisk αλλα απολυτως κανενα module.. στον κερνελ αυτα που τρωνε πιο πολυ μπαταρια μου φαινεται οτι εχουν να κανουν με το wifi εχω λαθος;?

• εννοειται πως εχω δει διαφορα προς το χειροτερο φυσικα.. το κινητο αυτο μεχρι προτεινος κραταγε 10 ωρες οθονη χαλαρα..και τωρα εχω 46% με μονο 2 ωρες και 50 λεπτα οθονη.. εγω διαπιστωνω οτι ο kernel εχει θεμα αλλα δεν εχω τις γνωσεις να καταλαβω τι;;

• καλη σας μερα και καη χρονια και απο εμενα..προπαντως υγεια.. αντιμετωπιζω θεωρω υπερβολικη καταναλωση μπαταριας απο το Android για αρχη να πω πως εχω φλασαρει kenzo global developer 7.12.21 και επειτα factory reset φλασαριμα τον twrp και ξανα wipe all και τελος φλασαριμα την ελληνικη αρομα 7.12.28 δειτε φωτογραφιες.. αν μπορει καποιος γνωστης να μου πει τι εχω κανει λαθος;; επισης μετα το φλασαρισμα της ελληνικης το σημα του wifi δειχνει μια γραμμη ακομα και να εισαι σχεδον διπλα.. κατι εχει μπ…

• καλησπερα παιδια, ειχα μεγαλο διαστημα αποχης απο το προσκοινιο με το miui λογο οτι το ειχα δωσει στη κοπελια το κινητο. το ειχα αφησει με μια φοβερα σταθερη ρομ του gkalen. ποια ειναι τωρα σταθερη και με την καλυτερη διαρκεια μπαταριας? το ζητουμενο ειναι να δουλευουν ολα ρολοι να παω σε stable 8.5.3.0?? να παω σε Kenzo THUNDER MiUi8-6.10.20? εχω ηδη φλασαρει με fastboot μεθοδο την global stable 8.5.7.0. σε ποια ειναι προτιμοτερο να παω χωρις να με νοιαζει πια να αναβαθμιζω συνεχεια?

• τίποτα απλά αυτό παρατήρησα..

• @Project_P Όχι δεν φλασαρα modem καθόλου. Έσβησα με τις εντολες,κ μετά restore το δικό μου αρχείο qcn που είχα κάνει backup. Τώρα είμαι με σωστό MEID και imei καθώς και πλήρως λειτουργικό 4g και στις 2 κάρτες.. Απλά παρατηρώ επειδή συχνά κλείνω την sim2 ότι οταν την ξανα ανοίξω,αυτη ανοίγει με προεπιλογή 4g, κάτι που το αλλάζω εύκολα σε GSM μέσω του μενού *#*#4636#*#*

• έκανα την διαδικασία όπως περιγράφεται. Έσβησα Κ μετά restore το δικό μου. Το MEID εννοείται άλλαξε. Επανήλθε το σωστό. Τώρα πως και γιατί δουλεύει δεν ξέρω, πάντως δουλεύει.. Δεν ξανά σκοτιζομαι μ αυτό άλλο.. Το κινητό για μένα σε λίγο θα είναι παρελθόν.. Όποιος ενδιαφέρεται...

• Λοιπόν δεν καταλαβαίνω τίποτα δεν βγάζω άκρη το αφήνω το θέμα. Πάντως έκανα μια πρόοδο με άλλο τρόπο.. Φλασαρισα το δικό μου qcn που είχα back up με την ίδια διαδικασία κ εξακολουθεί να δουλεύει κ στις 2 σιμ 4g

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sardelisp: “Το meid είναι ήδη σε dec μορφή ή σε hex??? ” Από όσο καταλαβα ξέρεις το λάθος meid σε dec δλδ 157420054. Αυτό το 157420054 θα πρέπει με converter να το κάνεις hex. Το αποτέλεσμα της μετατροπής είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσειςΠαράθεση από sardelisp: “Επίσης δν κατάφερα να βρω κάτι μέσα στο qcn αρχείο ανοίγοντας το με το hex editor. ” Αφου τώρα έχεις στην συσκευή σωστό IMEI αλλά λάθος MEID θα πρέπει να κάνεις ένα καινούργιο backup της συσκευής και …

• Παράθεση από Bodai: “Εϊναι δύσκολο αλλά όχι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. Σκεψου το εξης: Ξέρεις το λάθος MEID -> πρέπει να το μετατρέψεις σε hex -> κάνεις αναζήτηση με τον Hex editor -> προσεκτικά αλλάζεις το hex value του παλιου meid με το δικο σου. Απλά είναι χρονοβόρα διαδικασία, αλλά γίνεται.. ” εψαξα λίγο τη διαδικασία αλλά δεν μπορω να καταλάβω πως να το κάνω. Το meid είναι ήδη σε dec μορφή ή σε hex??? Επίσης δν κατάφερα να βρω κάτι μέσα στο qcn αρχείο ανοίγοντας το με το hex editor. Μπορείς να γίνεις λίγο …

• @Bodai το ιδιο σκεφτομαι φιλε .. ειναι λιγο δυσκολο ομως πρεπει καποιος να εχει γνωσεις να συγκρινει 2 αρχεια.

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από sardelisp: “ ” Απο οτι καταλαβα και εγω οπως τα λες ειναι. Απλα αντι να χρησιμοποιει την εξτρα εφαρμογη , κανει back up to xqcn για να επαναφερει το imei απο qstp. Βεβαια αυτο γεννα αλλα ερωτηματα. Μηπως κανει backup και το MEID μαζι? ” οχι φιλε δεν νομιζω οτι κανει backup το xqcn απο το κινητο. Το xqcn αρχειο το κανει μοναχα restore εφοσον πριν του εχεις αλλαξει το imei μεσα απο το προγραμμα..και σαν ακολουθια αφοτου εχεις περασει πρωτα το global qcn. Εγω δ…