Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 160.
-
καλησπερα παρεα.. σημερα παρελαβα. κ ειπα να ξεκινησω τα γνωστα.. 1ον. το κουτι δεν ηταν ανοιγμενο 2ον. Μεσα ειχε επιλογη για ελληνικα και ανοιξε κατευθειαν χωρις initial setup. 3oν. ΜIUI version λεει: MIUI Global 7.1 |Stable 7.19.9.0 ( LHOCNCL) Άρα εχω multilanguage λογο του οτι εχει ελληνικα ή εχω global stable καθως λεει;;; Αν εχω multi προχωραω φλασαροντας την global 7.3.6 καθως διαβασα οτι unlock bootloader γινεται και απο stable;;
-
Παράθεση από studiosakis: “Καλημέρα. Έχω περίπου 3 ώρες με την τελευταία 6.6.23 και μπορώ να πω πώς πάει στην κυριολεξία σφαίρα χωρίς λαγκ και άλλα κόλπα. Εκείνο που μου έχει κάνει εντύπωση ,ειναι ότι είναι κρύο λες και το ανοιξα τώρα. Πρώτες εντυπώσεις.. έτσι;; ” δώσε μας αν θέλεις Κ άλλο feedback. Να ρωτήσω κάτι η miui 8 είναι με Android marshmallow??
-
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκλεισαν το thread.. Κ νόμιζα θα έπιανε τόπο..πολύ πιασαρικος ο τίτλος του ποστ..χαχαχα
-
πω ρε φίλε..μόλις το είδα..τρομερή ανακούφιση λέμε.. Όντως τα ταξίδια του γκιουλιβερ έκανε.. Άμα το ήξερα ότι θα με έπιανε τέτοια ανησυχία δε θα το κοίταγα πότε. Αυτό το περιστατικό αν δεν έχει ξανασυμβεί να μνημονευθει για ανάλογες περιπτώσεις ώστε να καθησυχαστουν οι αγοραστές. Ακούς εκεί να πάει πρώτα Ιαπωνία.. Υ.Γ. καλά τους είχα στείλει 10 μηνύματα στην Gearbest. Τους είχα πρήξει τους ανθρώπους..αλλά όχι άδικα..
-
σας έχω κουράσει ίσως αλλά Κ εμένα με έχει κουράσει αυτή η αναμονή Κ κυρίως αυτή η άγνοια. Κοντεύει 10 ήμερο Κ ακόμα το δέμα καμιά ενημέρωση στην κατάσταση του. Στο PostNL tracking λέει είναι at PostNL sorting center. Στο site packageradar λέει in transit. Τελευταία ενημέρωση του trackitonline.ru λέει into customs Japan. Που στο λύκο είναι το δέμα μου με τα 200 ευρω μέσα;; τοοοοοοσο πολύ; αντικείμενο από eBay που έφυγε 1 Ιουνίου απο Shenzhen, China έφτασε μόλις χθες. Εντάξει θα μου πείτε μην συγ…
-
Redmi note 3 pro
Μήνυμαέχεις δίκιο. Βέβαια είναι η μόνη φορά που αγόρασα με κάρτα από εξωτερικό. Γιατί τσαντίστηκα που το έψαχνα Ελλάδα Κ η φθηνότερη τιμή ήταν 90 ευρώ πάνω. Κ δεν είχα ασχοληθεί να φτιάξω revolut η το κόλπο με το request money για το PayPal επειδή είχα καιρό να αγοράσω εξωτερικό. Οπότε τώρα που ενημερώθηκα πλήρως θα ξέρω.
-
Redmi note 3 pro
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από 3ftw: “Γιατί σας πιάνει πανικός ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω. Βλέπω σε φόρουμς μια παράνοια όσον αφορά τις αποστολές. Ο άλλος έγραψε ότι έφτασε Ελλάδα και πήρε τηλ να δει θαρρείς με το πατάει Ελλάδα οι υπάλληλοι τρέχουν να σκαναρουν τα πάντα. Χαλαρά πάνε. Όσοι φτασανε Ελλάδα θα παραλάβουν το αργότερο σε δύο εβδομάδες. Μην κάνετε σαν μικρά παιδιά. ” Αν δεν θέλει και λίγο να σε πιάσει πανικός αν βλέπεις ότι το δέμα σου πάει Ιαπωνία αντί για Ελλάδα όπως με τ…
-
Παράθεση από Bodai: “Λογικά θα γυρίσει Ολλανδια στο sorting center της PostNL και μετά θα φυγει Ελλαδα. Αλλα αφου γύρισε μεσα σε 24 ώρες στο Αεροδρομιο του Τοκυο για επαναπροώθηση είναι πιστεύω δείγμα ότι η κατάσταση βρίσκεται υπο έλεγχο. Τωρα το γιατι πήγε στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου?? Μάλλον δεν θα το μάθεις ποτέ .. ” το ιδιο πιστευω κ γω. ισως κ ολας να φυγει απο Τοκυο κ να ερθει κατευθειαν ελευθεριος βενιζελος. παντως η αποστολη μου λεει για παραδοση με τον τροπο που αποσταλθηκε για 10-…
-
Έχω ξεκινήσει ήδη 2 συνομιλίες. Εντάξει η πρώτη ήταν νωρίς. Αλλά είχα αρχίσει να καταλαβαίνω το μπέρδεμα. Έπειτα άρχισα δεύτερη συνομιλία η οποία δεν έχει κλείσει ακόμα Κ ήταν στις 10 του μήνα. Ήταν νωρίς το πρωί ώρα Ελλάδας. Τους έγραφα με αποδείξεις και screenshot των σελίδων που κάνουν tracking και κυρίως αυτής: trackitonline.ru (που είναι η πιο λεπτομερής), ότι το δέμα μου παιδιά πάει Ιαπωνια. Δεν έχει προορισμό Ελλάδα. Τους ζήτησα να επικοινωνήσουν με PostNL Κ να δώσουν εκ νέου διεύθυνση(τη…
-
Παράθεση από alnikou: “αν αναφέρεσαι σε μένα κάπου ποιο πάνω το έχω ανάρτηση έχει πολύ καιρό που έγινε ” κατάφερα Κ βρήκα τη δημοσίευση σου με το σχετικό θεμα, αλλά ήταν τελείως διαφορετική περίπτωση τελικά. Μόνο εμένα φαίνεται να αλλάζει ταχυδρομείο στη διαδρομή και υπάρχει καταχώρηση που λέει ότι έγινε update information. Επίσης να πω ότι σήμερα τελικά πήγε αεροδρόμιο Τόκυο. Να δούμε τι άλλο θα δείξει. Μάλλον πρέπει να δώσω λίγο χρόνο ακόμα. Το κακό είναι ότι έχω κάνει την πληρωμή μου μέσω πισ…
-
Η διευθυνση που εδωσα ηταν αυτή: - Receipt address : K***********u **********u 1 K*************o M**********s [ZIP/Postal Code: 2****0] - E-mail : sardelisp88@gmail.com - City : Patrai - Deliveries : Flat Rate Shipping - State/County/Province : Achaia - Payment : WorldPay , Pay time : May 29, 2016 21:24:46 PM - Country : Greece - Invoice : Do not need Invoice - Zip : 26500
-
στο site trackitonline.ru αν μπει καποιος θα δει λεπτομερως οτι αλλαζει ταχυδρομειο απο post nl σε japan post καθως κ οτι υπαρχουν δυο καταχωρησεις που λενε update item information κ στην δευτερη εμανιζεται λογοτυπο των ελτα κουριερ, ομως συνεχιζει να δειχνει προορισμο japan. ποοολυ μπερδεμενα ολα αυτα. τωρα απο εκει που εχει φτασει θα φυγει για ελλαδα αραγε; κ μια γενικη ερωτηση. οταν δινετε διευθυνση αποστολης σε ξενα site γραφετε με ελληνικα ή με greeklish?
-
Σχετικα με μια αποστολη προς Ελλαδα που ομως τωρα φαινεται να εχει προορισμο την Ιαπωνια. το tracking number ειναι:RS527089124NL Σε ολα τα tracking sites δειχνει οτι ειναι σε carrier Japan Post και οταν το αναζητησα στο site του Japan post μου εβγαλε "2016-06-12 14:08 KANAGAWA, KAWASAKIHIGASHI, 219-8799, Arrival at inward office of exchange". καντε μια αναζητηση κ εσεις να ριξετε μια ματια στο trackitonline.ru ας πουμε. Το site Japan Post : Japan Post Co., Ltd. Στην επανω μερια του tracking του …