Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 634.

• Αυτο το περασα εδω και καιρο.το αρχειο για της επαφες εννοω και δεν ειχα θεμα με μαυρη οθονη τοσο εντονο.μια στης δεκα,απλα υπηρχε θεμα.οταν περασα το persist.img ομως,εγινε δεκα στα δεκα και το θεμα ειναι λες και ριζωσε καπου στα τσιπακια του και με οτι αλλαγη κιαν εκανα αυτο ηταν εκει.μηπως φταιει και αυτο;

• Παράθεση από telis_xiaomi_fun: “stauros2653 τελικά το έλυσες το πρόβλημα με το μαύρισμα οθόνης στις εισερχόμενες κλήσεις όπως και το μήνυμα για να μην καλύπτουμε την έξοδο των ακουστικών με custom Rom και ξεκλειδωτο bootloader? ” το ελυσα αλλα με αντικρησμα να μενει ανοιχτη η οθονη οταν μιλαω.δεν παυει να ειναι ενα ασχημο σκαλωμα του λειτουργικου.επισης για να μην βγαζει το μην καλυπτετε απενεργοποιησα το χειρονομιες τσεπης.το θεμα ειναι οτι ειναι διαφορα θεματα μικρα που ενα ενα κανουν δυσκολη …

• Update ξαναεβαλα οπως ειπα την xtrv stable και οπως ειπε καποιος φιλος ποιο πανω στην εφαρμογή του τηλεφώνου απο της ρυθμισεις στο πληκτρολόγιο ειδα την επιλογη για τον αισθητήρα proximity (που δεν τον ειχε πριν και μαλιστα οι ρυθμίσεις τωρα ειναι στα αγγλικά) τον απενεργοποιησα και εστρωσε και η μαυρη οθονη.προηγουμενως με της αλλες ρομ που δοκιμαζα μονο στης γενικες ρυθμισεις ειχε επιλογη για τον παλιο.. αισθητήρα.

• θα το ξαναφλασαρω ουτως η αλλως ο βρεγμενος.... και κατι με αυτο που επησημανε ενας φιλος ποιο πανω κατι με την σκοτεινη λειτουργια τι αποψη εχεις? λες να παιζει τιποτα εκει? απο την αλλη δεν εχω βαλει ποτε σκοτεινη

• θα σου πω οτι το θεμα το ειχα περιστασιακα απο την ωρα που φλασαρα το περσιστ μονιμοποιηθηκε καθως και το μη καλυπτεται το ακουστικο το μικροφωνο εμπασει περιπτωση τι στο καλο μπορει να επιραζει την συσκευη οταν απλα πατας για να ανοιξεις την συσκευη ρε ξιαομι και το ποιο ειρωνικο ειναι οτι δεν καλυπτεις ουτε το ενα ουτε το αλλο οταν την ανοιγεις.δυστηχως οπως εχω ξαναγραψει πολλα μαζι συνεβησαν με την ξιαομι(τελος οι εβδομαδιαιες, τα προβληματα που προανεφερα,οι 168 ωρες αναμονης για ξεκλειδωμα…

• Παράθεση από makis1024: “Κλείσε την σκοτεινή λειτουργία , όταν το κρατάς στις αφτί. Απενεργοποιεί το proximity σε αυτή την ρύθμιση.bfeefb13964b852b7ad7cf5b279c89aa.jpg Για το Ελληνικό αλφαβητάριο στις επαφές δοκίμασε αυτό. Contacts-Dialer_V12.2.0.1.apk | by gkalen for Xiaomi ” αν αναφερεσαι σε εμενα δεν εχω ενεργη σκοτεινη λειτουργια

• εβαλα οφισιαλ τα ιδια.νομιζω οτι εγινε χοντρη πατατα με την ρομ και επιρεασε το bios ενα πραγμα.τωρα ξαναπερασα rwrp και ξαναπερναω την xtrv. γλυτωσα το ,μην καλυπτεται, αλλα το μαυρισμα στην κληση οταν καλω εγω ομως και οχι οταν με καλουν,δεν διορθωθηκε ουτε με το persist.img. σκεφτομαι σοβαρα να το στειλω πισω οσο εει εγγυηση.και η πλακα ειναι οτι εχω δυο.πληρης απογοητευση απο το ρμν9προ γιατι συν της αλοις με αποδιοργανωνει στην καθημερινοτητα μου.κριμα μετα απο 5 συσκευες ξιαομι θα παω, loc…

• Παράθεση από baxalo: “εσενα στο cit δουλευει. στον φιλο τον αλλον δε δουλευε. το τσεπης βγαλτο για να μη σε βγαζει το μυνημα οταν ανοιγεις. πανε και στις ρυθμισεις εφαρμογης τηλεφωνου και δες αν ειναι ενεργοποιημενο το proximity στις εισερχομενες. μετα κανε τεστ να δεις αν ειναι οκ με την μαυρη οθονη. το αρχειο σβηστο τωρα. το persist. εχει περαστει, δε χρειαζεται τωρα. αν θες κρατησε το για Backup. ” λοιπον για να τα παρω απο την αρχη,το θεμα με το "μην καλυπτετε το μικροφωνο κλπ" διορθωθηκε με…

• baxalo συγνωμη για το τεραστιο ονομα το κοπυ πειστ βλεπεις,λοιπον εκανα φορματ ξαναστησιμο αλλα το θεμα παρεμεινε.να θυμησω οτι εκανα ποιο πριν φλασ το αρχειο που προτεινες, το οποιο παρα το φορματ παραμενει εντος.τωρα το τεστ δειχνει 5 και οταν βαζω το χερι παει στο 0.θα απενεργοποιησω τη λειτουργεια τσεπης αλλα πιστευω οτι δεν θα γινει κατι. edit απενεργοποιησ τη λειτουργια τσεπης και δειχνει να εστρωσε

• λοιπον το φλασαρα αλλα..χειροτερεψε.τωρα βγαζει συνεχεια οταν ανοιγω οθονη να μην καλυπτω το ακουστικο και πρεπει να πατησω το πληκτρο τηε εντασης για να φυγει .λιγα πραγματα ηξερα θα τα ξεχασω και αυτα με την ξιαομι,..

• baxalo κατεβαζω το αρχειο που λες και μεσω twrp το φλασαρω ..σωστα? μιλα μου σαν να ειμαι...εξαχρονος και ενα τελευταιο εβαλα το ξυπνητηρι και δεν ξερω πως να σταματησω τον ηχο.παταω το εικονιδιο αλλα τιποτα.

• εχω το ιδιο τηλ.την 12 σταθερη xtrv και το ιδιο προβλημα και πιστευω οτι το θεμα δημιουργηθηκε με την εκδοση της 12.μεχρι να αλλαξω ρομ απο 11 μανησια σε 12 xtrv δεν υπηρχε θεμα.

• Redmi note 9 proβληματα

stauros2653 - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

Απλα πολλα δεν υσχηουν σαυτη την χωρα πχ η εγγύηση 2ετων σε οποια ηλεκτρονική συσκευή εντος ευρωπαϊκής Ένωσης κλπ.που οι διαφοροι πωλητες το διαλαλούν σαν να μας το κανουν δωρο(τα δυο χρόνια εγγύηση).τελος πάντων ετσι να κανουμε κουβέντα.καλη χρονιά σε ολους.

• σκεφτομαι διαβαζοντας για τα σκρουτζομαγαζα που αν κλεισει οπως λεει ο φιλος πιο πανω,δεν του αναγνωριζει η ελληνικη αντιπροσωπεια,εστω επισημος διανομεας, οποιαδηποτε εγγυηση,αυτο δεν εκθετει την ξιαομι σαν εταιρια? νομιζω απο οπου και αν το αγοραζει καποιος στην ουσια η ξιααομι το εφτιαξε και το προωθησε για πουληση ειτε μεσω αντιπροσοπων ειτε μεσω μικρομαγαζων κλπ.νομιζω οτι με το ιμει της συσκευης επρεπε να του αναγνωρησουν την εγγυηση γιατι με το ιμει φαινεται ποτε ενεργοποιηθηκε .εχω προσω…

• δηλαδη μας την φεραν οι κινεζοι.για μενα λαθος η μη υποστηριξη με devroms ολων των συσκευων.επειδη μου αρεσε ανεκαθεν το πειραγμα ,η διαφορετικοτητα σε καθε ρομ και τα τελευταια χρονια εδω βρηκα την "χαρα" μου,τωρα παει και αυτο.νομιζω θα εχει αντικτυπο και στα σαιτ που υποστηριζουν devroms σε σχεση με την επισκεψημοτητα τους.νομιζω οτι για μενα το ρμν 9προ θα ειναι πιθανως και η τελευταια συσκευη απο xiaomi.

• Ναι διαβασα για αυτο που προτηνεις θα το κοιταξω.για το δευτερο αν γνωριζεις κατι ?

• Ναι διαβασα για αυτο που προτηνεις θα το κοιταξω.για το δευτερο αν γνωριζεις κατι ?

• θελω να ρωτησω, εχω δυο ρεντμι νοτε 9 προ joeuse και πολλες φορες ειτε σπιτι ειτε στο δρομο στην διαρκεια της συνομιλιας χανεται η φωνη απο το τηλ. οχι του συνομιλητη αυτον τον ακουω κανονικα ,αυτος δεν με ακουει,και ενα δευτερο πολλες φορες οταν καλω η με καλουν βγαζει μαυρη οθονη χωρις να ξερω ποιος με καλει αυτο για λιγα δευτερολεπτα αλλα ειναι δυσλειτουργικα πολυ.καποια ιδεα για λυση? φορανε και τα δυο την δικια μας 12.

• θελω να ρωτησω, εχω δυο ρεντμι νοτε 9 προ joeuse και πολλες φορες ειτε σπιτι ειτε στο δρομο στην διαρκεια της συνομιλιας χανεται η φωνη απο το τηλ. οχι του συνομιλητη αυτον τον ακουω κανονικα ,αυτος δεν με ακουει,και ενα δευτερο πολλες φορες οταν καλω η με καλουν βγαζει μαυρη οθονη χωρις να ξερω ποιος με καλει αυτο για λιγα δευτερολεπτα αλλα ειναι δυσλειτουργικα πολυ.καποια ιδεα για λυση? φορανε και τα δυο την δικια μας 12.

• η οθονη αριστερα της κεντρικης αυτη με εφαρμογες και συντομευσεις,ειναι στα κινεζικα,διορθωνεται με τιποτα ? rendmi note 9 pro joyeuse.