Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 634.
-
η οθονη αριστερα της κεντρικης αυτη με εφαρμογες και συντομευσεις,ειναι στα κινεζικα,διορθωνεται με τιποτα ? rendmi note 9 pro joyeuse.
-
οχι κανενας κωδικος.
-
οχι κανενας κωδικος.
-
δεν ζηταει κωδικο εχω μαλλον το τελευταιο (υπαρχει και αλλο? ) τωρα ξανα στρωσημο απο την αρχη.
-
δεν ζηταει κωδικο εχω μαλλον το τελευταιο (υπαρχει και αλλο? ) τωρα ξανα στρωσημο απο την αρχη.
-
και εκει που βαριομουνα για να περασει η ωρα λεω ας παρω ενα μπακαπ μεσω twrp (το δικο μας) και ξεκιναει με κοκκινα γραμματα με κατι mount k unmount και παρολα αυτα το κανει το αντιγραφο και παταω επαννεκινηση.απο εκεινη την στιγμη το τηλ.μπαινει σε fastboot,μπαινω twrp ξανα κανω απλο wipe επαννεκινηση....fastboot again.εχει θεμα το twrp το δικο μας? θα προσπαθησω για επαναφορα του μπακαπ και αν δεν θα κανω format και επαννεγκατασταση.προβληματα πολλα με miui απο το ρμν 5 και μετα.απογοητευση...…
-
και εκει που βαριομουνα για να περασει η ωρα λεω ας παρω ενα μπακαπ μεσω twrp (το δικο μας) και ξεκιναει με κοκκινα γραμματα με κατι mount k unmount και παρολα αυτα το κανει το αντιγραφο και παταω επαννεκινηση.απο εκεινη την στιγμη το τηλ.μπαινει σε fastboot,μπαινω twrp ξανα κανω απλο wipe επαννεκινηση....fastboot again.εχει θεμα το twrp το δικο μας? θα προσπαθησω για επαναφορα του μπακαπ και αν δεν θα κανω format και επαννεγκατασταση.προβληματα πολλα με miui απο το ρμν 5 και μετα.απογοητευση...…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από stauros2653: “βλεπω οτι δεν εχω δυνατοτητα να βαλω η να δοκιμασω κατι αλλο πχ xtrv dev. ” εφοσον καταργήθηκαν όλες οι global developer πώς θα βγει για το δικό σου;Παρόλαυτα μπορείς να βάλεις xtrv stable.μα ” μα αυτο ειναι το θεμα γιατι να καταργησει της global,οταν τα υπολοιπα ενιαρια υποστηριζονται με ολων των ειδων ρομ.το νιωθω σαν τιμωρια σε οσους πηραν joyeuse και οχι curtana δεν ξερω αν διατυπωνω σωστα αυτο που θελω να πω.στο κατω κατω της γραφης τοσα …
-
για μενα το ρεδμι νοτ 9 προ πιθανως να ειναι και η τελευταια συσκευη που αγοραζω απο ξιαομι,μετα απο αρκετα χρονια νιωθω ενα αδειασμα απο την mi ,εκτως απο την 12 που πηρε βλεπω οτι δεν εχω δυνατοτητα να βαλω η να δοκιμασω κατι αλλο πχ xtrv dev. επισης αυτη η πολιτικη της να βγαζει 10 μοντελλα για την ιδια συσκευη ...ελεος.μανιφεστο εγραψα
-
ασχετο αλλα στης επαφες οταν ανοιγω μια στο πλαι δεξια εχει επιλογη για κληση,μηνυμα,και κληση η μηνυμα σε whats up για να δειξει και viber τι πρεπει να κανω?
-
ασχετο αλλα στης επαφες οταν ανοιγω μια στο πλαι δεξια εχει επιλογη για κληση,μηνυμα,και κληση η μηνυμα σε whats up για να δειξει και viber τι πρεπει να κανω?
-
google package installer αυτο δεν μπορω να το καυεβασω .με παει στην σελιδα παταω το βελακι για κατεβασμα και ξανα ανοιγει η ιδια σελιδα.EDIT ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ
-
google package installer αυτο δεν μπορω να το καυεβασω .με παει στην σελιδα παταω το βελακι για κατεβασμα και ξανα ανοιγει η ιδια σελιδα.EDIT ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ
-
θα υπαρξει αναβαθμηση στην σταθερη xtrv η εστω ενα προσθετο να αποκτησουμε το πολυποθητο αλφαβητο στης επαφες για το ρεντμι νοτε 9 προ joyeuse ? επισης να αναφερω ενα bug οταν εχω εισερχομενη κληση και απαντησω πολλες φορες μαυριζει η οθονη και δεν δεχεται κανενα πατημα,πρεπει να πατησω επανηλειμενα το παουερ γιανα διορθωθη.
-
θα υπαρξει αναβαθμηση στην σταθερη xtrv η εστω ενα προσθετο να αποκτησουμε το πολυποθητο αλφαβητο στης επαφες για το ρεντμι νοτε 9 προ joyeuse ? επισης να αναφερω ενα bug οταν εχω εισερχομενη κληση και απαντησω πολλες φορες μαυριζει η οθονη και δεν δεχεται κανενα πατημα,πρεπει να πατησω επανηλειμενα το παουερ γιανα διορθωθη.
-
Παράθεση από gkalen: “@stauros2653 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση .. Μόνο stable για joyeuse.. Απο'δω και πέρα να ξέρετε αν θέλετε εβδομαδιαία ρομ θα πηγαίνετε σε επιλογή συσκευής που βγαίνει και στη Κίνα , όσες συσκευές κυκλοφορούν μόνο στην Ευρώπη δεν θα έχουν εβδομαδιαία ρομ .. ” γιατι τετοιο ριξιμο ...
-
xtrv dev. θα κυκλοφορησει για 9pro joyeuse,στερητικο συνδρομο εδω....
-
την εχω κατεβασει,αλλα για σιγουρια ρωτησα.ελεος με τα διαφορετικα μοντελλα..για το ελληνικο αλφαβητο βλεπω σε ορισμενες συσκευες διορθωθηκε στο 9 προ παιζει κατι η περιμενουμε το μελλον?
-
την εχω κατεβασει,αλλα για σιγουρια ρωτησα.ελεος με τα διαφορετικα μοντελλα..για το ελληνικο αλφαβητο βλεπω σε ορισμενες συσκευες διορθωθηκε στο 9 προ παιζει κατι η περιμενουμε το μελλον?
-
για το ρεδμι νοτ 9 προ joyeuse ειναι η ρομ στον καταλογο που αναφερεται μονη η ειναι αυτη που εχει και προ και ς ταυτοχρονα.επισης μια ερωτηση αν προβλεπεται η διορθωση στο αλφαβητο και για την joyeuse.