Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 634.
-
Παράθεση από amavroudis: “Τιποτα από αυτά δε φταίει. Μια καθαρή εγκατάσταση μάλλον θα σε βοηθήσει. Δύσκολο να έχει τόσα θέματα η xtrv... Τη rom θα τη βρεις εδώ: Downloads for : -Android- Generic Device/Other | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. ” μπηκα αλλα χαθηκα στο αγνωστο εκατονταδες φακελοι υποφακελλοι δεν εχω τοσες γνωσεις.ευχαριστω παντως
-
Aκολουθω το πρωτο ποστ απο την αρχη εγκατασταση ειμαι στην αναμονη για εκινηση τηλεφωνου.θα επανελθω να πω αν με την επιστροφη λυθουν τα θεματα.EDIT λοιπον bluetooth τα ιδια,αναγνωριζονται μεταξυ τους παταω συζευξη το λαπτοπ λεει εγινε η συζευξη το τηλ.λεει δεν εγινε λογω λαθους πιν,το οποιο ειναι ομως σωστο.usb οταν το αφηνω οριζοντια ολα καλα αμα το συκωσω καθετα χανει συνδεση.προς το παρων δεν εχω ενεργοποιηση usb debuging. βιντεο κανει πλεον ενγραφη.μακαρι να ειναι θεμα της ρομ γιατι το εχω …
-
θα δοκιμασω και βλεπω.και ο μονος λογος που δεν το αφησα στην μανησια ρομ ηταν η απουσια ηχογραφησης κλησεων και κατι αλλα χαζα της google.αλλα με τοσα προβληματα που μου βγαινουν τι να πω.αα και το θυμηθηκα τωρα,το απογευμα ειχα ακουστικα και ηρθαν καποια μηνυματα με τον ηχο να ερχεται καθαρα απο την συσκευη,βγαζω ακουστικα και εμφανιζεται το σημα επανω στην μπαρα βαζω ακουστικα χανεται το σημα κουφα πολλα.EDIT εκανα wipe dalvick cashe τιποτα δυστηχως.πιστευω ειναι θεμα λειτουργικου και οχι συσ…
-
καθε μερα και αλλο προβλημα,μετα την μη συδεση με bluetooth ,την συνδεση-αποσυνδεση μεσω usb,τωρα και η καμερα δεν γραφει βιντεο.πιστευω ειναι bugs της ρομ.11.0.7 ,θα γυρισω στην 11.0.4 που λεει το φορουμ στο πρωτο ποστ και αν συνεχισει επιστροφη στην ντιπ στοκ ρομ.
-
ναι usb3 ειναι.δοκιμασα σε αλλη θυρα αναγνωριστηκε αλλα μολις το κουνησω χανεται η συνδεση.ενα μηνα το εχω και να εχει θεμα το usb του? τελος παντων αν γνωριζεις εσυ η καποιος αλλος για το bluetooth που ανεφερα πιο πανω ας πει την γνωμη του.
-
παρατηρησα δυο θεματα αρνητικα και δεν ξερω τι φταιει η συσκευη η το λειτουργικο.1ον οταν συνδεεται σε λαπτοπ με καλωδιο (windows 10) κανει συνδεση αποσυνδεση συνεχεια ενω η φορτιση λειτουργει κανονικα.2ον στην συνδεση με bluetouth αναγνωριζεται και απο το λαπτοπ και απο το τηλ. αλλα ενω το λαπτοπ λεει εγινε συνδεση στο τηλ.με τον ιδιο αριθμο συζευξης βγαζει σφαλμα.δοκιμασα επαννεκινηση τιποτα ομως.καμια ιδεα? εχω την ρομ miui by xiaomi 11.0.7 stable 11.0.7.0(QJZMIXM)
-
Μiui 12
Μήνυμακαι η ερωτηση θρυλος εχει ελληνικο αλφαβητο στης επαφες? επισης πως βλεπουμε το l1 l3?
-
Μiui 12
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “12αρα εχει βγει για το τουρκικο και το ινδονησιακο RedmiNote9PRO. Δοκιμασα και καταφερα να περασω την εκδοση για την Ινδονησια. Σιγουρα σε λιγες μερες θα βγει και η αντιστοιχη global, μιας και δε πιστευω να εχει διαφορες με τις 2 που εχουν ηδη κυκλοφορήσει. Τα κινητα ειναι ολοιδια! Παραθετω τα βηματα που ακολουθησα (δε το προτεινω σε καποιον να το κανει, εκτος και αν ειναι ανησυχο πνευμα κι αυτος χαχαχ) Εκδοση που ειχα στο κινητο: compressed.gifxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNot…
-
βλεπω στι σταθερες ρομ 12 υπαρχει το redmi note 9 pro max ενω απουσιαζει το 9 pro (σκετο) πουλησε στην Ελλαδα το max τοσες συσκευες που υποστηριζεται απο το φορουμ μας ενω το απλο pro οχι? επισης η ελληψι ελληνικου αλφαβητου ειναι εκνευριστηκη μετα απο τοσους μηνες .
-
Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Να κάνω μία ερώτηση με τις επαφές που είναι στα αγγλικά τι κάνουμε? ” ευχαριστω που εμμεσα δινεις απαντηση σε προηγουμενη ερωτηση για το ελληνικο αλφαβητο που λειπει απο της επαφες.κατι που συμβαινει εδω και μηνες και για μενα ειναι αποτρεπτικο στην χρηση της ρομ.ειναι τοσο δυσκολο να δωθει το περιβοητο source απο κινα μερια?
-
Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Να κάνω μία ερώτηση με τις επαφές που είναι στα αγγλικά τι κάνουμε? ” ευχαριστω που εμμεσα δινεις απαντηση σε προηγουμενη ερωτηση για το ελληνικο αλφαβητο που λειπει απο της επαφες.κατι που συμβαινει εδω και μηνες και για μενα ειναι αποτρεπτικο στην χρηση της ρομ.ειναι τοσο δυσκολο να δωθει το περιβοητο source απο κινα μερια?
-
νομιζω οτι πρεπει να κανεις αυτο που λεει ο οδηγος στο πρωτο ποστ και μετα κουραγιο να εχεις να κανεις αλλαγες.
-
να ρωτησω κατι (προ) τελευταιο tongue.png αυτη compressed.gifxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V11.0.7.0.QJZMIXM_v11-10.zipεχει ελληνικο αλφαβητο στης επαφες και ηχογραφηση κλησεων?
-
να ρωτησω κατι (προ) τελευταιο αυτη compressed.gifxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V11.0.7.0.QJZMIXM_v11-10.zip εχει ελληνικο αλφαβητο στης επαφες και ηχογραφηση κλησεων?
-
Παράθεση από x3000x: “Η ρομ κατέβηκε μόνη της αφού είχε ενημέρωση απ το ίδιο το κινητό. Μετά το κατέβασμα του είπα να την κάνει εγκατάσταση. Όμως δεν μπόρεσε να την κάνει, και ο λόγος απ Οτι καταλαβαίνω είναι ότι έχω βάλει το twrp για ρικοβερι. Δεν έχει το δικό του. Έτσι πιστεύω ότι μάλλον φταίει αυτό. Αυτό όλο είναι η αυτόματη διαδικασία. Ξέρω όμως ότι μια ρομ μπορεί να μπει χειροκρότημα. Πήγα την ρομ στην κάρτα micro sd και μπήκα twrp και του ζήτησα να την κάνει εγκατάσταση. Έχω όμως την εντύπ…
-
compressed.gifxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V11.0.7.0.QJZMIXM_v11-10.zip αυτην εννοω.στα υπολοιπα φανταζομαι δεν αλλαζει κατι.εγκατασταση με wipe απλο?
-
η σταθερη ρομ που εχει το σαιτ μας για joyeuse εχει ελληνικο αλφαβητο στης επαφες? (εκει ποναω και ρωταω )
-
το εχω διαβασει,απλα ρωτησα γιατι μου αρεσει η 12 που ειχα στο ρμν 7 παλια και ηθελα να σιγουρευτω οτι αυτη δεν κανει για joyeuse.
-
το ξαναποσταρω εδω που εχει καπως περισσοτερη κινηση "να υποθεσω οτι αυτη compressed.gifxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.1.0.QJXINXM_v12-10.zip2020-09-29 19:07 2.3G ΔΕΝ ειναι για το redmi note 9 pro joyeuse ? "