Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 634.
-
να υποθεσω οτι αυτη compressed.gifxiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V12.0.1.0.QJXINXM_v12-10.zip2020-09-29 19:07 2.3G ΔΕΝ ειναι για το redmi note 9 pro joyeuse ?
-
Παράθεση από bzanios: “Καλησπέρα, μόλις περάστηκε στο Mi-9 Cepheus. Με την εγκατάσταση όλα πήγαν καλά αλλά… Πηγαίνοντας τέρμα αριστερά υπάρχει Επικεφαλίδα «Innovation for every one» η ο οποία φαντάζομαι ότι δεν έχει μεταφραστεί γιατί είναι στα Αγγλικά ενώ η ημερομηνία από κάτω είναι στα Ελληνικά. Λίγο πιο κάτω υπάρχει εικονίδιο το οποίο είναι στα κινέζικα και αν το επιλέξεις φαίνεται ότι είναι εφαρμογή χρόνου χρήσης της οθόνης. Και αν πας στις ρυθμίσεις στο “Manage services”η πρώτη επιλογή «Shor…
-
αυτο το το τμημα του sαιτ μας ισως βοηθησει για το ελληνικο αλφαβητο για οσους εχουν redmi note 9 pro (joyeuse) [JOYEUSE] Οδηγος μεταβασης απο EU σε GLOBAL + root διαβαστε και τονιζω μονο για redmi note 9pro.
-
με το ρμν 9 προ θα παιξει καμια ρομ xtrv? γιατι αυτη η απαξιωση της συκευης? η αν μπορει καποιος να πει για ποιο λογο η μι το ριχνει τοσο?
-
Μπορει καποιος να μου πει γιατι το redmi note 9 pro(Ελληνικο) απουσιαζει γενικα απο XTRV αλλα και απο αλλες customs roms?
-
Παράθεση από George 21: “Ποια ρομ έχουμε επιλογή δλδ να βάλουμε εκτός αυτής που φοράει??xtrv δεν υπάρχει έτσι δεν είναι? ” αφου ξεκλειδωσεις διαβασε το πρωτο ποστ ,με την ρομ που προτεινει θα εχεις ελληνικο αλφαβητο στις επαφες οπως και ηχογραφηση κλησης,πραγματα που δεν τα εχει ο dialer της google.επισης θα εχεις τον φυλλομετρητη,browser, επιλογη εναντι του chrome της google παλι.
-
xtrv?ομως? περα απο την πλακα οπως ειπα και στον φιλο πιο πανω τα εχει ολα ειδικα τωρα με την ρομ που μας δειξατε και το ρουτ τα σπαει.μια ασχετη με το θεμα μας απορια στο πλαι του ποστ που εχει τα στοιχεια μας εμενα με δειχνει "εκτος συνδεσης" τι καινουργιο ειναι αυτο παλι?
-
δυστηχως ακομα τιποτα απο κουστομιες.αλλα ειναι πολυ καλο τηλεφωνο
-
πανω απο τιμιο θα ελεγα. βεβαια αν ειχε και υποστηριξη απο devs θα μπορουσαμε να το διαμορφονουμε περισσοτερο στα γουστα μας.εκανες καλη αγορα.
-
αντε να δουμε ποτε θα παει στην δωδεκα.παντως κατεβαζω και εγω.
-
ο πρωτος τροπο δεν δουλεψε εκανε ρεμπουτ στο twrp δεν δοκιμασα με το δευτερο λογο φοβου.εκανα ρεσετ γενικο και ξαναπερασα την 11.0.5.0 αλλα η εφαρμογη που ανεφερα ποιο πανω παλι κολλαει.στην 11.0.4.0 δεν κολουσε γιαυτο την αναφερω.
-
μπραβο φιλε @baxalo.με εσωσες τελευταια στιγμη.εβαλα την 11.0.5.0 και προσεξα οτι μερικες εφαρμογες,οχι ολες εχουν ενα κολλημα πχ obdeleven δηλαδη παγωνουν και πρεπει να πατησω επανηλλυμενα (παντα δυσκολη η ορθογραφια στις μςγαλες λεξεις) το κεντρικο πληκτρο.υπαρχει τροπος να ξαναπαω στην 11.0.4.0 και αν ξερεις αν χανω κατι απο αναβαθμησεις.
-
Ρομ xtrv για το 9 προ δεν παιζει ;
-
Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από friedman21: “Καλησπερα εγώ που είμαι με miui global 11.0.5.0(QJZMIXM) τι επιλογές έχω για root?μιας και βλέπω ότι ο οδηγός είναι μόνο για 11.0.4.0...μονο root με ενδιαφέρει κυρίως όχι custom rom/recovery σε πρώτη φάση το κινητό τα σπάει όπως ειναι ” 1o ποστ, οδηγος για root.Για ασφαλεια, ξεκλειδωσε πρωτα το bootloader.. Κατεβαζεις την fastboot (Fastboot V11.0.5.0.QJZMIXM) και προχωρας οπως ο οδηγος για root. ” με αυτην την ρομ αν 11.0.5.0 αν προχωρησω με τα βημ…
-
Παράθεση από friedman21: “Καλησπερα εγώ που είμαι με miui global 11.0.5.0(QJZMIXM) τι επιλογές έχω για root?μιας και βλέπω ότι ο οδηγός είναι μόνο για 11.0.4.0...μονο root με ενδιαφέρει κυρίως όχι custom rom/recovery σε πρώτη φάση το κινητό τα σπάει όπως ειναι ” χωρις να ειμαι ειδικος μαλλον κανεις downgrade σε 11.0.4.0 αλλα δεν ξερω αν εχει θεμα μπρικαρισματος.μην κανεις κατι αν δεν σου πουν θετικα οι ποιο εμπειροι στην συσκευη αυτη.
-
υπαρχει καμια εξελιξη σε twrp για την συσκευη μας? αυτο που αναφερετε στο ποστ 39 ειναι ενταξει?
-
Ρωταω απλα γιατι γραφει περασμα με φαστμπουτ .δηλ. την περναω με την επισημη εφαρμογή η με αρχειο οπως περιγραφεις στην αρχη του φορουμ.η καθομαι σταθγα μου;
-
Μου ηρθε μια αναβαθμηση την κανω; Χανω ρουτ μετα; Και τελος την περναω οπως γραφει το πρωτο ποστ; Ευχαριστώ για την υπομονη σας.
-
μακαρι να ξεκολλησει και το δικο μου ......edit μολις το ρουταρισα ενεργοποιηθηκε και η καρτα σιμ.τυχαιο ισως αλλα το αναφερω.