Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 634.
-
δεν το εχω κλειδωμενο.
-
επανερχομαι για ενημερωση,εκανα ευτο που προτεινες miui-art περασα καθαρη την φαστμπουτ την επισημη 12 απεκτησα το μανησιο ρεκοωερυ και μετα παλι καθαρη εγκατασταση την 13.με γνησιο ρεκοβερυ πλεον δοκιμασα επαννεκινηση....τα ιδια ,,κολλησε και μετα απο 20-25 λεπτα ξανα ρεκοωερυ wipe data και επαννεκινηση στα 5 λεπτα ξεκινησε και στησιμο απο την αρχη.εχει μεγαλο θεμα στην επαννεκινηση.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από stauros2653: “ημουν και v.i.p. μελος γιατι εκτιμουσα τον κοπο σας και για να κατεβαζω οποια νεα ρομ ετοιμαζατε,απο την στιγμη ομως που ορισμενες (αρκετες) συσκευες η xiaomi της απεκλεισε απο την εβδομαδιαια αναβαθμηση καπου χαθηκε και το ενδιαφερον.η ερωτηση μου,που παρεπιπτωντος δεν απαντηθηκε , για το θεμα με της επαννεκινησεις και ξαναεγκαταστασεις δεν αφορα μονο το ρεντμι νοτ 10 προ αλλα και αλες συσκευες.τελος παντων ευχαριστω για οτι κανετε σχετικα με τ…
-
ημουν και v.i.p. μελος γιατι εκτιμουσα τον κοπο σας και για να κατεβαζω οποια νεα ρομ ετοιμαζατε,απο την στιγμη ομως που ορισμενες (αρκετες) συσκευες η xiaomi της απεκλεισε απο την εβδομαδιαια αναβαθμηση καπου χαθηκε και το ενδιαφερον.η ερωτηση μου,που παρεπιπτωντος δεν απαντηθηκε , για το θεμα με της επαννεκινησεις και ξαναεγκαταστασεις δεν αφορα μονο το ρεντμι νοτ 10 προ αλλα και αλες συσκευες.τελος παντων ευχαριστω για οτι κανετε σχετικα με της ρομ.
-
απο οτι βλεπω δεν υπαρχει καποιος εστω απο τους υπευθυνους του σαιτ που σαν ποιο αρμοδιοι θα μπορουσαν να λυνουν καποιες εστω αποριες των χρηστων.ρωτησα για τριτη φορα για το προβλημα της επανεγκαταστασης της ρομ (miui 13) σε περιπτωση που γινει επαννεκινηση τηλεφωνου,χωρις ανταποκριση για τον αν λυθηκε το θεμα.εχω ταλαιπωρηθη με επαννεκινησης και καθαρες ξαναεγκαταστασεις ξανα και ξανα,αν ειναι να μην μας πληροφορητε και απλα να μας δινετε μια ρομ ετοιμη,(πιθανος οχι επεξεργασμενη απο εσας) δεν…
-
σχετικα με το προβλημα της επαννεκινησης ,που το τηλ.κολλαει και θελει ξανα καθαρη εγκατασταση διορθωθηκε? ρεντμι νοτ 10 προ. εδω κανεις?
-
Παράθεση από Octaviastikos: “ ” το γνωριζουμε,απλα ψαχνομαστε
-
εχω twrp αλλα δεν αναγνωριζει την εσωτερικη μνημη και αν κανω επαννεκινηση κολλαει στο μιουι και θελει επανεγκατασταση καθαρη με φαστμπουτ.
-
Παράθεση από giannnis12: “Όταν το αποσυμπίεσης δεν βρήκες το recovery.img ; Και βάλτο στο adb φάλοιπον ” λοιπον για να μην γινει καμια ξερη.1 βαζω το ζιπ στην sd.2 ανοιγω με σε φαστμπουτ και μεσω adb οπως γραφεις,δινω εντολη fastboot boot recovery.img.(ετσι ομως δεν θα μπει στο ρεκοβερυ που εχω ηδη twrp?) αν δεν βαριεσαι δινεις ποιο αναλυτικες οδηγιες?
-
Παράθεση από giannnis12: “Δηλαδή δεν έχεις ξανά βάλει recovery twrp ή orange; Xiaomi Redmi Note 10 Pro (sweet) build releases | OrangeFox Recovery Downloads ” Μέσω adb ναι.αλλα όπως έγραψα το να βγάλω το χιπ μέσα από την τον..δεν το κατέχω.βασικα έκανα αποσυμπίεση αλλά δεν καταλαβαίνω ποιο και αν υπάρχει τέτοιο αρχείο.
-
Αν και το να βρίσκω ζιπ αρχεία δεν είναι το φόρτε μου ,αν μπορείς πες πως το βρίσκω αυτό
-
Λίγες πληροφορίες για το ρεκοβερυ;
-
ναι την διορθωμενη,η πρωτη εμενε στο λογοτυπο της και δεν ανοιγε ποτε μετα το φλασαρισμα,πραγμα που οπως φαινετε διορθωθηκε κατα το μισο.
-
Παράθεση από giannnis12: “Παράθεση από stauros2653: “συμβαινει και σε αλλον? οταν κανω επαννεκινηση για χ λογους δεν ξεκιναει και θελει ξανα εγκατασταση και μαλιστα καθαρη,ξανα στησιμο τηλ κλπ. ” το δικό μου Note 10 έκανα επανεκκίνηση και μόλις άνοιξε ξανά μετά από λίγο έκανε επανεκκίνηση από μόνο του. Ελπίζω να ήταν τυχαο ” καθολου τυχαιο υπαρχει θεμα.προσεχε με της επαννεκινησεις ισως χρειαστη ξανα φλασαρισμα καθαρο.δεν στο ευχομαι
-
επανερχομαι κανοντας ενα παραπονο προς τους υπευθηνους του σαιτ μας.δινετε μια ρομ σε κυκλοφορια μεγαλη αναβαθμηση εν προκειμενω μιουι13 και υπαρχουν καποια μικρομεγαλα θεματα που τα αναφερουμε εμεις σαν χρηστες αλλα δεν υπαρχει καμια απαντηση απο πλευρα προγραμματιστων.στην προκειμενη περιπτωση με το μιουι13 ειναι μεγαλο προβλημα να κανει καποιος (ρμν10προ) επαννεκινηση γιατι το τηλ.κολλαει στο λογοτυπο και δεν ανοιγει ποτε εκτος και αν φλασαρει(ω) ξανα την ρομ και μαλιστα με καθαρη εγκατασταση…
-
συμβαινει και σε αλλον? οταν κανω επαννεκινηση για χ λογους δεν ξεκιναει και θελει ξανα εγκατασταση και μαλιστα καθαρη,ξανα στησιμο τηλ κλπ.
-
ξανακατεβασες την διορθωμενη ρομ?.εγω παντως προσεξα κατι αλλο ,μολις κανω επαννεκινηση το τηλ κολαει στο mi και πρεπει να κανω καθαρη εγκατασταση απο την αρχη.αυτο αν το κανει και μονο του καποια φορα εκτος σπιτιου παει εμεινες απο τηλεφωνο.
-
Παράθεση από giannnis12: “Με fastboot εγκατάσταση θα χαθούν όλα τα data; Πατάω το fastboot_update_rom; Πρέπει κάτι να προσέξω; Αρχική εγκατάσταση έχω κάνει με fastboot αλλά όχι ενημέρωση ” οχι ετσι ακανα και δεν αλλαξε τιποτα ,εννοω απο αρχεια.
-
εγινε αποσυρση και ξαναανεβασμα διορθωμενων ρομ στο xiaomi.eu.
-
uθα μας θυμισει καποιος πως κανουμε εγκατασταση με φαστμπουτ?