Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 634.

• Ισως απαντήθηκε αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικά με την εξαφάνιση των ειδοποιήσεων επανω στην μπάρα ειδοποιήσεων.διορθωθηκε η έτσι θα.. ζήσουμε στο εξής;

• Xiaomi Redmi Note 7

stauros2653 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από xnikos: “έχεις τσεκάρει το λειτουργία τσέπης στο lock screen? ” ναι αλλα αυτο δεν επειρεαζει το θεμα που εχω.ευχαριστω παντως.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Αυτό με το τηλ.στην τσεπη και σε πάρουν τηλ.και η οθόνη φωτίζει μετά από 5δευτερολεπτα το είχα κ στο 5προ και στο 7 τώρα.διορθωνεται κάπως η είναι πρόβλημα που κυνηγάει μόνο εμένα;

• Παράθεση από amavroudis: “Καλό είναι να μη το κάνεις. Γιατί να γυρίσεις; Καλή είναι... ” Καμια φορά νοσταλγείς παλιές καλές εποχές

• Αν βάλω την 11 μπορώ μετά να γυρίσω στην 10; Έχω whyred rmn5 pro.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

αυτο κανω συνεχεια δυστηχως.καπου δεν θυμαμαι που διαβασα οτι το 7 εχει θεμα με το wifi και υλπιζα να εχει βγει καποιο διορθωτικο ζιπακι.σευχαριστω.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από apos: “μηπως λετε αυτο΄? ” μαλλον το αποκατω λενε.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

αντιμετωπιζω προβλημα με το wifi στο redmi note 7 που εχω.κανει συνεχεις αποσυνδεσεις και πρεπει να ξανακανω σαρωση και να βαλω ξανα κωδικο την ιδια ωρα που το redmi note 5 συνεχιζει να εχει συνδεση στο ιδιο ρουτερ.υπαρχει καποια λυση η φευγει πισω σερβις ?(λογω εγγυησης)

• ενημερώνω σχετικά με το προβλημα χαμηλής έντασης στο ακουστικό του τηλ. στις κλήσεις ότι καθάρισα με ελαφρυ ξύσιμο την σχαριτσα του ακουστικου και μετά με βατονετα κ καθαρό υνοπνευμα καθαρισμα και από μέσα. Άνοιγμα συσκευής εννοείται.ο ήχος επανήλθε όπως πριν. Μαζευει χνουδι από τσέπη, και λιπαρότητα από το δέρμα του αυτου και βουλωσε

• Παράθεση από mao2017: “γεια σας παιδια...θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με τομοτιβο....η κορη μου εκανε λαθος...και της ζηταει να αλλαξει μεσω του in.account....στο οποιο δεν εχει κανει εγγραφη....υπαρχει αλλος τροπος ξεκλειδωματος?.... ευχαριστω.. ” .κανε μέσω ρε κόβερ επαναφορά τηλ. χάνεις ότι αρχεία έχεις στη μνήμη του τηλ.

• μια προσωπικη απορια,οταν βγαινει μια αναβαθμηση σε dev rom οπως η δικη μας xtrv ,γινεται καποια δοκιμη τεστ η ο dev βαζει κατι καινουργιο χωρις δοκιμη και σοποιον κατσει η δεν κατσει.ειπαμε οτι ειναι beta αλλα ας μην ταλαιπωρουν ολο το φασμα των χρηστων που εχουν το μερακι του κατι παραπανω στην ρομ με αδοκιμαστες αναβαθμησεις.ελπιζω να το συνταξα σωστα αυτο που ηθελα να πω και χωρις διαθεση να ενοχλησω κανεναν.ευχαριστω.υ.γ. πιστευω ακραδαντα οτι σε καποια πολυ προηγουμενη ρομ το firmware επηρ…

• wifi disconnections

Μήνυμα

Επειδη εχω τα rmn 4x,rmn 5pro,rmn7,ενημερωνω οτι ολα καθε 5 η 10 λεπτα χανουν την συνδεση με το wifi.καταληγω στο συμπέρασμα οτι μαλλον φταιει το λειτουργικό 70% και αν εχουν ολες οι συσκευες μου το ιδιο chip wifi 30% το hardware.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από andreasp: “Λυση υπαρχει τελικα για το θεμα; Κανεναν αλλον δεν εχει προβληματισει; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ” το έπαθα στο ρμν5 που είχα.μολις ενεργοποίησα τοποθεσία είχα εκνευριστικες ειδοποιήσεις και δεν εύρισκαν πως να το απενεργοποιήσω.αν μιλάς γι'αυτό το θέμα.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Σημερα πέρασα και εγώ από ρμν5σε ρμν7 3ρομ32ραμ.εχει κωδικό m1901f7g.ποιο όνομα έχει το μοντέλο για να περάσω την ανάλογη rom xtrv;αγορασμενο από σκρουτζομαγαζο στο κουτί σφραγισμένο γράφει global version. Ευχαριστώ.edit μόλις το σεταρισα έκανε και μια αναβάθμιση την rom.μαλλον διορθωτικη αναβάθμιση.

• Attachment (ID: 63994) (Εγώ πάλι βλέπω αυτό .έκανα εγκατάσταση το fix.τωρα έχω την 9.7.11)

• Σε whyred επίσης δεν δουλεύει ο σαρωτής.επισης η διαχείριση εφαρμογών στις ρυθμίσεις άλλαξαν θεση; Δεν τις βρίσκω.

• Εχει βρει λύση(εκτός σέρβις) κανείς γιατί είναι σε πολύ χαμηλή ένταση το ακουστικό μας; whyred έχω.

• Καποιο λινκ για τον browser της δικιας μας ρομ; Ευχαριστω για την βοήθεια

• πιστος και εγω στις αναφορες προβληματων παρουσιαζω 1.οταν βλεπω βιντεο και το μικραινω στην οθονη γιανα δω κατι αλλο ,PinP, μετα δεν επανερχεται στην αρχικη διασταση,πρεπει να ξαναμπω στην εφαρμογη.2. οταν εχω τηλεφωνικη εισερχομενη κληση η οθονη αργει μεχρι να φωτιστη 3-4 κουδουνισματα,πραγμα ευκνευριστικο..ελπιζω να διαβαζει καποιος απο τους προγραμματιστες και να δωσει τα φωτα του.ευχαριστω.

• σε whyred μπαταρια για πρωτη φορα σε εμενα μεγαλη καταναλωση,επισης δεν ανοιγει με τιποτα οσυνχρονισμος miui.για το δευτερο καπου ειχα διαβασει για ενα ζιπ που διορθωνε το θεμα αλλα που ειναι?