Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 634.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
πως αλλαζουμε περιοχη πχ ελβετια? δεν βρηκα στις ρυθμισεις κατι η υπαρχει και δεν το βλεπω? καθε βοηθεια δεκτη..ευχαριστω
-
of topic αλλά έψαξα και...χάθηκα στο φόρουμ.καποιος έχει την καλοσύνη να δώσει Λίνκ με την εφαρμογή adaway η κάπως έτσι,που υπάρχει στην άρωμα xtrv; Ευχαριστώ
-
Έχω μια απορία και ταυτόχρονα πρόβλημα με τις τελευταίες ρομ που δυστυχώς δεν βλέπω να διορθώνεται.το πρόβλημα ...ενώ επιλέγω εφαρμογές μέσα από την αρομα αυτες δεν φαίνονται πουθενά.προσπαθησα πολλές φορές επανεγκατάσταση και με όλες τις εφαρμογές,αλλα και επιλεκτικά αλλά η δεν περνιέται καμία η περνάει μια η δυο.πχ ντολμπυ,Μάτζικ,το +30 για επαφές,η μετάφραση γκουγκλ και μια φορά ούτε το youtube.εχω ρεντμι νότες 5 whyred.ειναι γενικό πρόβλημα η συμβαίνει μόνο σε εμένα;;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
φιλοι εκανα ελενχο το προφιλ μου και οντως δεν ηταν τσεκαρισμενα τα πεδια για το πια ρομ και αν θελω να μου στελνουν με email την καινουργια βερσιον.το τελειωνω το of topic ευχαριστω.
-
το ψαχνω αλλα νομιζα οτι ειναι αυτονοητο η ληψη email με τις αναβαθμησεις.ευχαριστω.
-
οφ τοπικ αλλα μπορει να με ενημερωσει καποιος μετα την εγραφη μου σαν v.i.p. γιατι δεν εχω καμια ειδοποιηση εδω και 2,5 μηνες αν δεν κανω λαθος.μπαινω στο "ενημερωση συστηματος" μεσω ρυθμισεων τηλεφωνου και δεν δεχεται το "κλικ" που κανω.καποια στιγμη εμφανιστηκε απο την εφαρμογη updater το μηνημα "εχει ληξει η συνδρομη" μου,κουφο,.μια βοηθεια εστω και με π.μ..ευχαριστω.
-
Παράθεση από funeral3: “παιδια καλησπερα , εβαλα να κανω update σε αυτη την ρομ το redmi pro omega και μου κολλησε στο 24,14% . εχει αρκετη ωρα που δεν κουνιεται .. τι να κανω ? ” χωρις να θελω να σε καψω απλα σενημερωνω,πολλες φορες κ σε δικες μου συσκευες κολουσε σε καποιο ποσοστο στην εγκατάσταση και στον πανικο μου εκανα επαννεκινηση με το παουερ κουμπι και η ρομ ηταν περασμενη.
-
Παράθεση από tasos17: “Το Dolby χρειάζεται ρουτ για να ανοίξει;; Όλο κρασαρει... Η google camera & Dolby γιατί να χρειάζονται ρουτ; Στην προηγούμενη MIUI 9 νομίζω ήταν κομπλέ χωρίς ρουτ. Αν θυμάμαι καλά Sent from my MI 5 using Tapatalk ” δεν ξερω αν σου απαντησαν αλλα εγω εκανα το εξης,πηγα ρυθμισεις-εφαρμογες-dolby-εκαθαριση δεδομενων και δουλεψε σε εμενα τουλαχιστον
-
το μπακ απ δεν γινεται μονο για αυτα τα αρχεια αλλα για ολο το λειτουργικο ουτως ωστε να γυριζουμε πισω αν παει κατι στραβα.
-
Επανέρχομαι και επιτελους μετα απο λιγες ωρες το τηλ.δειχνει να δουλεύει σωστα με την τελευταία ρομ.βεβαια το dolby δεν φαίνεται πουθενα και το matzisk ενω το επελεξα στο aroma αναγκαστικα φλασαρισα το ζιπ του ξανα,οπως και με το power η επιλογη recovery δεν δουλεύει.
-
τι να πω και τι να κανω,απογοητευτηκα.εχει κατεβει σωστα,ειμαι γνωστης δυο τρειων πραγματων.ισως η συσκευη μου εχει θεμα.παντως εχω δοκιμασει πιξελ ρομ,την μανησια ρομ και δουλευουν αψογα.τελος παντων σευχαριστω που ασχοληθηκες.
-
ειμαι στην τεταρτη επαννεκινηση και σε καθε επαννεκινηση βγαζει και μια καινουργια αναφορα σφαλματος η διακοπης εφαρμογης.το εστησα δυο φορες μια με επανναφορα εφαρμογων απο google και μια παντα με φορμαρισμα,σαν καινουργια συσκευη.τζιφος.
-
να πω και εγω τις εντυπωσεις μου.γιααλλη μια φορα (η προηγουμενη και αυτη η βερσιον της ρομ xtrv) δεν καθεται σωστα στο δικο μου whyred ,τι κιαν εκανα φορμαρισμα, τι και τι το λαγκ παει συννεφο.δεν ξερω που να το αποδωσω στην mi, στους δικους μας devs,γιατι βλεπω σε ορισμενους τρεχει καλα και σε αλους οπως σε εμενα δεν λεει να στρωσει.θα ηθελα μια απαντηση για ποιο λογο γινεται αυτο,γιατι ειναι κουραση να περναω την ρομ και μετα ξανα φορμαρισμα κλπ.ευχαριστω
-
Η 8.9.6 μαλλον πρεπει να μπει στο χρονοντουλαπο με τις ρομ προς αποφυγη..
-
Σε whyred όσο κι αν προσπάθησα το λαγκ πάει σύννεφο.προσπαθησα 2-3φορες με wipe με κ χωρίς matziskroot, τίποτα.δεν λέει να κάτσει σωστά. Επίσης τα μπακαπ που έχω κάνει όταν τα επαναφέρω πέφτει σε bootloop απο οποία Ρομ και να έχω κανει.δεν ξέρω το έχω ξαναπεί σε σχέση με το rmn4 που του έβγαζα τα μάτια,αυτό φοβάμαι και να το ...κοιταξω
-
Ενω εχω γινει συνδρομητης εξαμηνης διαρκειας εν τουτοις δεν ερχεται ειδοποιηση για λινκ της νεας ρομ.δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος.
-
εγω την εχω στην καρτα ετοιμη αλλα θα ηθελα να ξερω το θεμα αυτο αν λυθηκε.ειμαι με σταθερη τωρα και δεν υπαρχει προβλημα,αλλα μαρεσει το interface της xtrv.