Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 634.
-
καποιος με whyred που την περασε την τελευταια ρομ και ειχε πριν προβλημα με τους ηχους ειδοποιησεων εφαρμογων,διορθωθηκε??
-
να ρωτησω με την σειρα μου διορθωθηκε το θεμα ηχων στις ειδοποιησεις πχ viper,messentzer?
-
σχετικα με το treble τι παιζει με την δικη μας συσκευη? βλεπω αυτο οταν κανω ελενχο,αλλα δεν κατεχω πραμα.δηλαδη μπορουμε στο rmn 5 whyred να δοκιμασουμε η οχι?
-
και με ξιαομι και με οτι αλλο το ιδιο αποτελεσμα.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από stauros2653: “redmi note 5 whyred δεν το ανεφερα .. ” Δεν είναι θέμα android αλλά θέμα xiaomi στο mi 8 δουλεύουν όλα τέλεια...δες μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει στην οθόνη να εμφανίζονται... ” εχω ενεργοποιησει οτι εντολη ειδοποιησης υπαρχει,το προβλημα ειναι οταν συνδεσω ακουστικα δεν κανει ουτε μπιπ ουτε αναβει το λαμπακι σε μεσετζερ και κατι αλλες εφαρμογες.σε βαιπερ κανει απλα δονηση.επαναλαμβανω οτι εχω κανει τις ρυθμισεις και στο τηλ.και στις εφαρμο…
-
redmi note 5 whyred δεν το ανεφερα ..
-
απο οσα καταλαβα με την 8.1 στην mi τα εχουν μπερδεψει τα πραγματα και μαλλον δεν θα ασχοληθουν,κριμα γιατι ειναι καλη συσκευη.
-
συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα θα ρωτησω τους devs υπαρχει περιπτωση να διορθωθη το θεμα των ειδοποιησεων η να ψαξω για αντικατασταση κινητου? αν βοηθαει καπου οταν το αγορασα και για 20 ημερες μεχρι να ξεκλειδωθει δεν θυμαμαι να ειχε τετοιο θεμα.ειχε νομιζω την 8.1 η εκανε αμεσα αναβαθμηση,ενα απο τα δυο.
-
Επανέρχομαι στο θέμα με τις ειδοποιήσεις που δεν ακουγονται ιδιως οταν ειναι συνδεδεμενα ακουστικά ενσυρματα.παρατηρησα οτι πχ στο μεσσεντζερ δεν νιωθεις ηχο,δονηση κλπ.(παντα με ακουστικα) ενω στο βαιπερ αν ακουω ραδιο σταματαει ο ηχος και νιωθω τουλαχιστον την δονηση.λετε να ειναι θεμα της εφαρμογης,του λειτουργικου η της συσκευης;
-
το download σ ε ρ ν ε τ α ι ιι ι ιι ι....
-
Παράθεση από spideman3: “Μέσω OTA ήρθε η 8.8.9 στο Mi3. Αλλά αν πάμε Ρυθμίσεις - Η συσκευή μου κρασαρει η εφαρμογή και βγάζει σφάλμα. c0fcd23232318783e0af97cf6bae97fd.jpg782b33ae54401f3a278f44af976dac6a.jpg ” απο οτι ξερω η 8.8.9 αποσυρθηκε προσωρινα.ειχε θεματα.γενικα η mi τα εκανε σκ@τ@.εδω και ενα μηνα δεν μπορω να λειτουργησω σωστα την συσκευη.