Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 634.
-
Σορρυ για το συνεχομενο ποστ αλλα θελω να ρωτησω με το μεγα θεμα των ανυπαρκτων ηχων στις ειδοποιησεις ειδικα οταν υπαρχουν ακουστικα συνδεδεμενα,γινεται προσπαθεια επιλησης;ειμαι σχεδον ετοιμος να εγκαταληψω την xiaomi.
-
Παράθεση από thanag7: “Έκανα εγκατάσταση σε libra. Η εφαρμογή για το email κρασαρει και δεν ανοίγει όπως και στην πρώτη miui 10. Καμία ιδέα? ” Δοκιμασε απο ρυθμισεις- εφαρμογες να σβθσεις τα δεδομενα της.
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Το Note 5 μου ξεκλειδώθηκε χτες και περάστηκε LineageOS 15.1. Δε τελείωσα τις ρυθμίσεις ακόμα και δεν έχω μεταφέρει την SIM απο το Note 4, είμαι σε στάδιο δοκιμών ακόμα. Πέρασα μέσω Magisk την κάμερα του MiA2 η οποία με τρόλλαρε στην αρχή, κράσαρε αλλά τελικά την τρίτη φορά άνοιξε κανονικά και απο τότε σταθεροποιήθηκε. Φαίνεται να δουλεύει κανονικά, Portrait mode δουλεύει κλπ. Εννοείται έβαλα και GCam για τις δύσκολες καταστάσεις. Το μόνο που μένει είναι να μεταφέρω …
-
σχετικα με το λαγκαρισμα μετα απο εγκατασταση της ρομ ειμαι σιγουρος (σχεδον) οτι οφειλεται στις διεργασιες που κανει στο παρασκηνιο,οπως ενημερωση εφαρμογων για παραδειγμα.μετα απο 15-20 λ ολα τρεχουν ομορφα.
-
Ευχαριστώ για την ευκαιρια που δινετε.
-
Παράθεση από xarisioannina: “Η v.9.6.2.0 δεν ειναι για το OEIMIFA αλλα για το redmi note 5 pro λογικα. Αν μπορω να κρινω απο παλαιοτερες αναβαθμισεις των 2 μοντελων πιστευω οτι μεχρι τελος της αλλης βδομαδας θα την παρουμε κ εμεις. ΒΤW υπαρχει καποιο προβλημα αν αφησουμε μονιμα το region σε χωρα εκτος ε.ε. για να δουλευει το face unlock? ” εννοεις το redmi note 5 pro το οποιο ονομαζεται ετσι για την αγορα της ινδιας,γιατι το δικο μας εχει κωδικη ονομασια ρεδμι νοτε 5 pro whyred.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από AlexanderK: “Του bandid είναι μάλλον για άλλη συσκευή και εκεί nougat. Η δικιά μας έχει ήδη oreo Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Πράγματι δικό μου το λάθος, αυτή ήταν η ROM για το Redmi 5 Plus. Αυτή για το Whyred δεν έχει ιδιαίτερα διαφωτιστικό changelog. 09324c26-07cf-4461-9fa2-2047a2b39d6d.png Full ROM (Recovery): miuig-9620 OTA (from 9.5.19.0 to 9.6.2.0) : miuig-9620-OTA ” αυτη η ρομ ειναι για το ρεντμι νοτε 5 προ ;
-
Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από fanismarg: “Μόλις πέρασα την 8.7.26. Aroma... Που είναι οι πρόσθετες εφαρμογές; δεν έβγαλε καμία... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” υπαρχουν μερικες εφαρμογες που δεν θα τις "βγαλει" οπως πχ το dolby το οποιο αν και υπαρχει στην δικη μου συσκευη δεν βλεπω καμια διαφορα στον ηχο,μα καμια.νομιζω οτι η εκδοση ορεο ειναι για τα ..μπαζα η κατι δεν κανει καλα η mi. ”
-
Παράθεση από amavroudis: “Κάτι άλλο έχει γίνει;... Πώς την πέρασες; Μέσα από το twrp; ” ειχα την 9.5.19 περασα με adb εντολες το twrp και κανοντας φορμα ντατα περασα την τελευταια εκδοση της xtrv χωρις αρομα.αυτα γινανε στην σειρα και πριν λιγο μπηκα σε ρεκοβερυ αλλα twrp απουσιαζε.λογικα αφου περασα την ρομ δεν θα επρεπε να παραμεινη το twrp?
-
μολις προσεξα οτι δεν εχω twrp,προσπαθησα να μπω σε ρεκοβερυ και βγηκε το μανησιο.περασα την 8.7.26 ,χωρις αρομα λογικα δεν επρεπε να μεινει το twrp? καμια ιδεα? παντως ειναι η πρωτη φορα που δεν περασα ρουτ και η ρομ τρεχει τελεια..
-
σε whyred την περναω τωρα και ..ο θεουλης βοηθος.edit περαστικε ανοιξε(ουφ) τωρα σεταρεται και τι θα μπορουσε ..να παει χαλια.ελπιζω τιποτα.
-
διαβαζω οτι καπια θεματακια που ειχαν οι προηγουμενες εκδοσεις εξακολουθουν να υπαρχουν και δισταζω να την περασω και εγω σε whyred.πχ,ειδοποιησεις+ηχο ειδοποιησεων,στιγμιοτυπο που αν πατησεις αμεσα αποστολη η επεξεργασια βγαζει μηνυμα η εφαρμογη σταματησε(αναφορα σφαλματος αραγε γιατι υπαρχει?) σουπερ σου που δεν περνιεται η ντολμπυ κλπ.το ιντερφεις γραφικα ομορφα παντως.