Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 634.

• 23.40 δηλαδη στις 00.01 ετοιμη η ρομ η να πεσω για υπνο?

• εγω παλι εχω πελαγωσει με το τηλεφωνακι και συγκεκριμενα με τους ηχους ειδοποιήσεων.κριμα γιατι δυσκολα βρισκεις αλλες μαρκες με αυτα τα χαρακτηριστικα.το θεμα ειναι οτι υπαρχει το προβλημα και με την xtrv αλλα και με την ,9.5.19. οποτε σκέφτομαι μηπως ειναι ελατωμα της συσκευης,ειδικα με ακουστικα συνδεδεμενα.

• το τουβλαρισσα?

• ..και σημερα το μεσημερι εσβησε ξαφνικα κανοντας μονο του επαννεκινηση και μπαινει μονο του σε fastboot mode.με τιποτα δεν ανοιγε.ειχα την 9.5.19 stable σε μορφη.zip.τωρα γυρνοντας σπιτι με adb εντολες περασα twrp και περασα ενα αντιγραφο της 8.7.10 που ειχα, μπουταρει αλλα σταματαει στο σημα mi unlocket.καμια ιδεα?

• Θελω να παραθεσω την άποψη μου σχετικα με το τηλ.εχω περασει και την ρομ του φορουμ και την 9.5.19 stable,αλλα η συσκευηη εξακολουθει να εχει τα ιδια προβληματα που αρχιζω να πιστευω οτι κατασκευαστικα δεν προσεχθηκε και τοσο αοπο την mi.πρωτα το θεμα ηχου ειδοποιησεων παραμενει οταν εχω ακουστικα δεν ακουγονται η ειναι τοσο χαμηλα που τις χανω.εχω θεμα και με το ραδιοφωνο με τον ηχο μερικες φορες να παραμορφωνει σαν να θελει μικροσυντονισμο.επισης οταν παταω το power,ειται για να σβησω η αναψω …

• ιδια?

stauros2653 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

εκτος απο μεγεθος οθονης-μπαταριας σαν να εχει ιδια χαρακτηρηστικα με το redmi note 5 (115.000 ποντους)η μου φαινεται?

• fanismarg αν σε βοηθαει η περιπτωση μου εγω κατεβασα την 9.5.19 σταθερη σε ζιπ και την φλασαρα με wipes και twrp και τωρα ειναι σε σταθερη εκδοση.το οτι ξεκλειδωσες δεν αναιρει την εγγυηση.

• γυρισα σε 9.5.19 stable απο την xtrv 8.5.10 και διορθωθηκαν τα θεματα με τις ειδοποιησεις.το αναφερω για να δωσουν λιγο προσοχη οι devs για τις επομενες αναβαθμησεις,που ισως τους ξεφυγε κατι.περιμενω παντως λυση για το θεμα με το antiroll buck για να επιστρεψω στην κατα τα αλλα υπεροχη ρομ μας.

• καποιος φιλος να δωσει λινκ για το ρουτ που ολο ξεχναω?ειμουν με xtrv την τελευταια και γυρισα σε stable κατασταση οποτε δεν εχω matzisk root.ευχαριστω εκ των προτερων.

• Παράθεση από AlexanderK: “Υπάρχει μια έκδοση που να μην είχε κάποιος προβλήματα; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” σιγουρα οχι γιατι στην ουσια εν γνωση μας δοκιμαζουμε κρινουμε αναφερουμε και..διορθωνουνε.

• Φοραω την 8.7.10 xtrv και θελω να αναφερω μερικα κουφα που κανει η συσκευη μου ουτως ωστε να βγαλω ενα πορισμα για το τι φταιει.λοιπον πρωτα το power οταν το παταω για να σβησει οθονη η να αναψει κανει κατι κουλα σαν να αργει να παρει μπρος.το ραδιοφωνο μερικες φορες ,στο ιδιο σημειο εγω,το σημα κανει παραμορφωση σαν να μην ειναι συντονισμενο καλα,ενα σσσ,σε καθε σταθμο αυτο.οταν μιλαω με ενσυρματα ακουστικα η διαφορα στην ενταση κλικ με κλικ ειναι χαοτικη.με ενα κλικ επανω ξεκουφαινεσαι με κλικ…

• Παράθεση από teobitoulas: “Παιδιά το να βάζω το κινητό να φορτίσει για κάνα μισάωρο όταν δν έχω μπαταρία είναι προτιμότερο απο το να το αφήνω ώρες? ” Νομιζω δεν υπαρχει θεμα στην μπαταρια.οσο θες την φορτιζεις.απλα θα φορτισει αναλογο ποσοστο.καλο ειναι μερικες φορες ομως να την φορτιζεις μεχρι τερμα

• Παράθεση από Alex_MLT: “Μάλιστα, μάλιστα. Για όσους γκρινιάζουν για το whyred... Φλασάρετε beta ρομ και μετά έρχεστε και γκρινιάζετε γιατί κάποια πράγματα δεν δουλεύουν (ακόμα) σωστά. Το κινητό μια χαρά λειτουργεί, για την ηλικία του MIUI 10 και την κατάσταση της ρομ. Στην ίδια περίοδο πέρυσι με MIUI 9, τα πράγματα ήταν σε χειρότερο επίπεδο. Αν όλα δούλευαν σωστά γιατί η ρομ ονομάζεται ακόμα beta; Το.. καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο είναι; Καταλαβαίνω την κατάσταση του να μην δουλεύει νέα συσκευή όπ…

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από stauros2653: “θελω να περασω με twrp την stable εκδοση 9.5.19 που νομιζω δεν εχει θεμα μπρικαρισματος υπαρχει καποιο λινκ ” Δεν θα κάνεις τίποτα περίμενε να σε απαντήσει κάποιος από την Διαχειριστική Ομάδα. Αν σε πουν ΝΑΙ εδώ το link της recovery rom 9.5.17 και έχουν μόνο fastboot rom MIUI 9 Global Stable V9.5.17.0.OEIMIFA for Redmi Note 5 Global Released! - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum για την 9.5.19 δεν θα βρεις link θα την πάρεις μόνο μέσ…

• δηλαδη εγω προσωπικα που εχω καποια θεματα με τους ηχους ειδοποιησεων σε ορισμενες εφαρμογες καθομαι και περιμενω τι? ειμαι (εγραψα και σε αλλο τμημα του φορουμ) με 8.7.10,και εχουν σπασει τα νευρα μου με τους ηχους ειδικα, και μαλλον μονο με αυτα,οταν εχω ακουστικα και δεν το εχω στο αυτι παπαλλα χανω ειδοποιησεις γιατι τις βλεπω με καθυστερηση.καμια ιδεα?

• φιλοι επειδη θελω να περασω με twrp την stable εκδοση 9.5.19 που νομιζω δεν εχει θεμα μπρικαρισματος υπαρχει καποιο λινκ να κατεβασω την ρομ σε μορφη .zip ? ευχαριστω.edit.αν κατεβασω την αυτην θα εχω θεμα?(εννοω την 8.7.12)

• μηπως μεχρι να" κατσει" που λενε δουλευει εντατικα?

• Παράθεση από drivth: “ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΥΣ MODERATORS @MIUI_ART και λοιπούς : Εκ νέου καθαρή εγκατάσταση της 8.7.10 σε vince. Ουτε ροοτ ούτε τίποτα. Ανοιγμα του κινητού και εδω και τρία τέταρτα δεν έχω βάλει απολύτως τίποτα, ούτε καν δεν έχω κάνει ρυθμίσεις. ΤΟ system απογειωμένο στο θεό, 47,7 %. Εκανα όλα τα wipes, system, internal storage για τελείως καθαρή εγκατάσταση. Κάτι συμβαίνει, τωρα τι δεν ξέρω. Αν υπάρχει χρόνος και έχετε καμία συσκευή πρόχειρη, κοιτάξτε το. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε κοντά…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν είναι fastboot rom είσαι οκ. ” ναι απο εκει την κατεβαζω που παραπεμπει.οκ σευχαριστω

• Kαλησπερα και απο μενα.εχω περασει την τελευταια xtrv στο ρμν 5 whyred αλλα θελω να επιστρεψω σαυτην που ειχε οταν αγοραστηκε μεχρι να γινει πιο σταθερη η ρομ,που κατα πολλα ειναι αψογη,.πια ρομ και απο που κατεβαζω? βασικα κατεβαζω αυτην whyred_global_image_8.6.14,ειναι η σωστη?ευχαριστω πολυ για οποια οδηγια.(ναι διαβασα τους οδηγους αλλα για σιγουρια ρωταω)