Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 634.
-
δηλαδη απο 8.6.28 σε 8.7.5 θελει wipe τα παντα η την περναω κατευθειαν?
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαράθεση από Editor: “Εχει κάποιο θέμα ο σερβερ? Προσπαθώ να κατεβάσω την ρομ και μετά από λίγο μου βγάζει σφάλμα λήψεις. ” γενικα εχει προβλημα αυτος ο σερβερ.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαράθεση από maikmaik: “@Octaviastikos έχεις σχεδόν το ίδιο κινητό στο οποίο στο ένα σου δουλεύουν και στο άλλο όχι και πρέπει το θέμα να είναι δικό μας που όπως είπαμε μας δούλεψαν οι ηχητικές ειδοποιήσεις μόλις απενεργοποιήσαμε και ξαναενεργοποιήσαμε όλα τα κουμπιά. Μάλλον είναι θέμα της rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βασικα σε εμενα δεν δουλεψε αυτος ο τροπος.μπορεις να πεις τον τροπο σου μηπως δεν το εκανα καλα; ”
-
ΜήνυμαΓιαυτο τα γραφω για ενημερωση των προγραμματιστων.σευχαριστω για την απαντηση
-
Μήνυμαγεια και απο μενα,υπαρχει τροπος να γινει ροοτ η συσκευη?επισης στην 8.6.28 οταν εχω ακουστικα ενσυρματα αλλα δεν το εχω στο αυτι,δεν νιωθω η ακουω ηχο δονηση απο μεσσεντζερ κλπ,ενω καπιες φορες ουτε το λεντακι αναβει.μπαταρια κατσε καλα που θα λεγαμε ,αφωνος.για τα αλλα ομως που γραφω υπαρχει λυση η στο επομενο update.?
-
Μήνυμαεπανερχομαι με λιγες αποριες,πρωτον εκανα εγκατασταση την 26αρα ρομ αλλα δεν βρισκω εικονιδιο dolbyatmos,επισης παρολο που εβαλα την ρομ με ολες τις εφαρμογες δεν εχω ρουτ supersu,επισης οι συντομευσεις στην μπαρα ειδοποιησεων πως αλλαζουν σειρα?και τελος ενα ψιλολαγκαρισμα υπαρχει ακομη,ειδικα στα πληκτρα πλοηγησης κατω.τωρα κατεβαζω την 28.
-
Μήνυμαεεεεε.. ποτε? μην στρωνω ξεστρωνω
-
Μήνυμαενταξει κατεβαζω ηδη,αλλα ειλικρινα μεχρι και το κουμπι "πισω" αργει.μακαρι να στρωσει με την 26.
-
Μήνυμααυτη που περασα ειναι η 8.6.14.εχει δωθει αναβαθμηση? επισης ενω επιλεγω να υπαρχει το supersu στην εγκατασταση αυτο δεν φαινεται να λειτουργει.
-
Μήνυμασε ρεντμινοτ 5 whyred πληρης απογοητευση.λαγκαρισμα παντου.το εχει καποιος αλλος τετοιο προβλημα? εκανα wipe τα παντα πριν κανω εγκατασταση.η ρομ δειχνει ομορφη και ειλικρινα μαρεσε,αλλα απο εφαρμογη σε εφαρμογη μου θυμιζει το παλιο σαμσουνγκ ς3.
-
συγνωμη για το διπλοποσταρισμα αλλα για τον φοβο των ιουδαιων ξαναεπανερχομαι,λοιπον εχω το M1803E7SG μολις το ενεργοποιησα εκανε αναβαθμηση στο 8.1 oreo.τωρα σε 5 ωρες ξεκλειδωνω και περναω την τελευταια ρομ που βγηκε εδω στο site,κανω οπωσδηποτε f,reset και wipe τα παντα¨? η μηπως δεν χρειαζονται ?
-
Μήνυματο ρμνοτε 5 φοραει 8.1 ορεο,οταν ξεκειδωσω κλπ θα πρεπει να κανω wipe format data κλπ? η χωρις. 70 (ωρες) και αποψε.....
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από stauros2653: “εχει τρελλαθει στις αναβαθμησεις εφαρμογων που αν ειχα ρουτ(αναμονη για bootloader) δεν θα βλεπαν ουτε την σκονη μου.με μια τετοια αναβαθμηση εχασα ολα τα κλειδωμενα αρχεια που ειχα σε μια εφαρμογη (audio manager λεγεται).ακομη προσπαθω να καταλαβω τι μ@λ@κ&α που εχει αυτη η αναμονη.ολοι για το καλο μας σκεφτονται.αφου αγορασα-πληρωσα- την συσκευη ποιος ο λογος να με κρατανε ομηρο. ” όταν υπάρχουν ακόμα άτομα που ψωνίζουν όπου βρουν, συσκευ…
-
εχει τρελλαθει στις αναβαθμησεις εφαρμογων που αν ειχα ρουτ(αναμονη για bootloader) δεν θα βλεπαν ουτε την σκονη μου.με μια τετοια αναβαθμηση εχασα ολα τα κλειδωμενα αρχεια που ειχα σε μια εφαρμογη (audio manager λεγεται).ακομη προσπαθω να καταλαβω τι μ@λ@κ&α που εχει αυτη η αναμονη.ολοι για το καλο μας σκεφτονται.αφου αγορασα-πληρωσα- την συσκευη ποιος ο λογος να με κρατανε ομηρο.