Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 634.
-
+ Backup/Restore των εφαρμογών με τα δεδομένα τους στα εργαλεία (Tools) + Ρύμθιση φωτεινότητας της οθόνης μέσα από το Aroma + Δημιουγία αναλυτικών Logs της εγκατάστασης (Αroma Installer & Twrp Logs) αυτα ειναι πολυ δυσκολο να ενσωματωθουν στην ρομ? εχει αρκετο χρονο(1) που τα υποσχεστε αλλα δεν προχωραει.επισης εχω αλλη μια ερωτηση οι περισσοτερες συσκευες τουλαχιστον αρκετες,εχουν την 7.1 ενω αλλες την 7.0 οπως το rmn 4x mido,μεχρι εδω φτανει η αναβαθμηση της συσκευης? και ενα τελευταιο υπαρχει…
-
νομιζω οτι η μπαταρια παει καλα με αυτην την ρομ.απο 10 το πρωι μεχρι τωρα 0.05 με πολλυ συνομιλια βαιπερ κ μεσεντζερ συνεχεια ραδιοφωνο και καπου καπου ιντερντ και ξεκινημα με 80% εχω τωρα 23%. Δεν ξερω να ανεβασω φωτο αλλα λεω αληθεια.μπραβο στην ομαδα των προγραμματιστων.αντε και στην 8αρα τωρα..
-
κατεβαζω την τελευταια ρομ τωρα.η ερωτηση που θελω να κανω ειναι η εξης,παρατηρω οτι οι διαφορες με την προηγουμενη ειναι μη ορατες στον χρηστη τις περισσοτερες φορες,γινεται να κυκλοφορουν μονο οι αναβαθμησεις κατι σαν αρχειο επικκολησης οποτε δεν θα χρειαζεται να κατεβαινει ολοκληρη η ρομ και να γινεται ξανα η διαδικασια εγκαταστασης(ολο και καποτε με τα wipes θα γινει ενα λαθος και ψαξε να βρεις οτι χαθει)?αν εχω λαθος σκεψη ας με διορθωση καπιος.
-
την προηγουμενη(ες) εκδοσεις πατουσα στο ονομα της συσκευης και με πηγαινε αυτοματα στο σαιτ για κατεβασμα.τωρα δεν μου δινει τετοια επιλογη στην πρωτη σελιδα.αλλαξε η διαδικασια κατεβασματος?
-
Παράθεση από xaxanoulis27: “Δες μήπως έχεις ενεργό το dolby atmos...και μένα το ίδιο κάνει. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το ειχα υποψιν αυτο αλλα οχι δεν το χρησιμοποιω.
-
Παράθεση από BanditGR: “ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ερώτηση που απευθύνεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν MIUI 9 σε Android 6.0. Μετά από ένα reboot η εφαρμογή "Έγγραφα" σας ενεργοποιείται ή όχι ? Μιλάμε για την 7.11.2 ROM. ” δυατηχως πρεπει να το κανεις(ουμε) με το χερι.δηλαδη δεν ενεργοποιειται απο μονο του.τουλαχιστον σε εμας τους δυο.edit βιαστηκα χωρις να δω και τα υπολοιπα ποστ.
-
την περασα την 7.11.2 χωρις εκκαθαριση,μονο cashe, απο μπαταρια νομιζω 10% αδειαζει πιο γρηγορα,επισης για να βοηθησω τους devs αναφερω ,ισως να συμβαινει σε εμενα μονο βεβαια,δυσλειτουργια στον ηχο με ακουστικα δηλαδη ενω κατεβαζω ενταση στο ελαχιστο στην διαρκεια κλησης εντουτοις ο ηχος ειναι ασυνηθιστα δυνατος,επισης επειδη ακουω ραδιο αρκετα μετα απο κληση οταν επανερχεται το ραδιο αυτο ακουγεται απο τα ηχεια και ισως κανω λαθος αλλα δεν ειχε επιλογη για να ακουγεται απο ακουστικα,η λυση επα…
-
μολις ειδα την 7.10.27 αλλα στο androidfilehost εχει error404 δεν βρισκει το αρχειο.μηπως ειναι νωρις και ακομα ανεβαινει?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μελλοντικές προσθήκες - βελτιώσεις + Backup/Restore των εφαρμογών με τα δεδομένα τους στα εργαλεία (Tools) + Ρύμθιση φωτεινότητας της οθόνης μέσα από το Aroma + Δημιουγία αναλυτικών Logs της εγκατάστασης (Αroma Installer & Twrp Logs) ” παιδια ειναι μακρια αυτο το μελλον?
-
δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους το εξης,πολλες φορες βγαζω το κινητο απο την τσεπη και βλεπω αφου ανοιξει η οθονη οτι καλει καποιο νουμερο απο τα τηλ.που εχω.γινεται με σβησμενη οθονη να πατιεται κατα λαθος(?) κατι?..εχω την τελαυταια ρομ σε rmn 4x.
-
επειδη η εφαρμογη του ραδιοφωνου ειναι αρκετα δυσχρητη υπαρχει καποιο μοντ να βαλουμε κατι σαν της σαμσουνγκ η της lg.πραγματικα ειναι εκνευριστικη εφαρμογη,πχ οι μνημες σταθμων δεν ειναι εμφανεις πρεπει να πατας 2 κλικ για να επιλεξεις.τωρα βεβαια θα μου πειτε τι ψαχνω,αλλα ψαχνω.
-
παρατηρησα για πρωτη φορα απο τοτε που εχω το τηλ.(2,5 μηνες) οτι ανεβασε αισθητα θερμοκρασια.υποψιαζομαι οτι η εφαρμογη μεταφρασης της google παιζει ρολο γιατι εβγαζε ενα μηνυμα διαρκως για αναβαθμηση ελληνικων οταν συνδεθει η συσκευη σε wifi.εσεις τι λετε γιαυτο?
-
Παράθεση από Darap21: “Καλημερα...Θέλω μια χάρη..μπορεί κάποιος να δώσει ενα λινκ με τις οδηγιες εγκατάστασης γτι δεν θυμάμαι τπτ? ” Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO
-
χρονια πολλα σε ολους.την fixed την περναμε με fr η απο επανω απλα,μην κραξει κανεις οτι απαντηθηκε δεν εψαξα καθολου.
-
την περασα και εγω σε mido μεχρι στιγμης ολα οκ.σαν να μου φαινεται λιγο πιο σπιρτοζα,μπορει να ειναι και ιδεα μου.ευχαριστια και παλι στους devs.edit γιατι με καθε επαννεκινηση η εφαρμογη documents απενεργοποιηται,και πρεπει να παω ρυθμισεις κλπ για να την ενεργοποιησω? συμβαινει και σε εσας?
-
για το ενα και τρια το ιδιο και εδω,γενικα εχει καποια θεματακια οπως εκει που ακουω ραδιο με ακουστικα ξαφνικα ακουγεται και το μεγαφωνο μαζι.
-
εκανα ξανα buckup με μονο οτι εχει τικαρισμενο μαι εγινε,ευχαριστω Παράθεση από linuxilakis: “Μην πάρεις το firmware back up και θα ολοκληρωθεί. Αν θυμάμαι καλά ”
-
εχω την xtrv 7.7.20 και twrp 3.1.1.0 .προσπαθω να κανω buckup τα παντα οσα εχει τικαρισμενα και μη,αλλα στο 99.9% βγαζει μηνυμα λαθους και παει ο χρονος αδικα.αν γνωριζει καποιος θα ηθελα μια απαντηση.