Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 634.
-
απορια σχετικα με την 13(xtrv)).συνεχιζει να εχει ηχογραφηση κλησεων και κατι αλλα ωραια που η επισημη δεν εχει λογω google?
-
για το ρεντμι νοτ 10 προ αλλα και για αλλες συσκευες γιατι αυτη η καθυστερηση στην αναβαθμηση?
-
MIUI 13 παιζει πουθενα κοντα?
-
Παράθεση από bilias78: “Η άποψη μου τις 4 μέρες που έχω πέσει την xrtv rom πάντως δεν είναι και ή καλύτερη. Δυστυχώς για κάποιες βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιω όπως το ντεφλιξ, αναγκαστικα να κανω root, με αποτέλεσμα να έχω πολυ περισσοτερο διαφημίσεις απο πριν και το πιο βασικό ότι η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι πριν περάσω την καινούρια rom. Υποτιθεται οτι θα εκανα ολη αυτη την διαδικασια για να εχω καλυτερα και οχι χειροτερα αποτελεσματα και χωρις πολυπολοκες λυσεις να εχω βασ…
-
δοκιμασε κανεις την 12.5.8 και αν ναι εχει προβληματα κρασαρισματος οπως η eu version? δηλαδη το κυριωτερο προβλημα που εχει ειναι πατωντας την ενταση γυρναει στην αρχικη οθονη η μαυριζει η οθονη.
-
Για το ρεντμι νοτε 10 προ( sweet) υπαρχει φαστμπουτ ρομ πουθενα; Ευχαριστώ
-
ειναι η αναβαθμηση που δεν εγινε μεσω του κινητου.
-
Παράθεση από Ronnie10: “Συγνώμη αν βγαίνω οφτοπικ αλλά επειδή ακόμα ψάχνω τρόπο να απαλαγω από το googledialer και να έχω ξανά το παλιό καλό miui dialer, μπήκα στο oficial site της mi με όλες τις ρομ για τη συσκευή μου και βρήκα αυτή εδώ με miui 11 Version: V12.0.9.0.QCSMIXM (MIUI11) Size: 1.7G Redmi 9C NFC Global Δε ξέρω γιατί λέει v12 κ μετά miui 11 Τελικά τι ισχύει; Κ αν όντως είναι miui 11 θα έχει το mi dialer? ” Αν θες τον παλιο dialer ξεκλειδωνεις bootloader περνας twrp recovery και μετα τ…
-
Που θα βρω τον φυλλομετρητή που εχει η δικια μας ρομ; Ρεντμι νοτε 10 προ η συσκευη.
-
μηπως δεν εχει δακτυλικο αποτυπωμα,η το εχει ενσωματομενο στην οθονη? λεω τωρα..
-
μηπως δεν εχει δακτυλικο αποτυπωμα,η το εχει ενσωματομενο στην οθονη? λεω τωρα..
-
Σχετικά με την ηχογραφηση κλησεων και συγκεκριμένα για την συντομευση που εχει ο dialer για να βρεις η να ακουσεις ξανα μια κληση ,στην xtrv απουσιαζει ενω στην ιδια εκδοση αλλα απο φορουμ xiaomi-eu,υπαρχει.εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι; Ειναι χρονοβορο να πηγαινεις διαχ.αρχειων,miui, callrecord, και εκει να ειναι χυμα οι ηχογραφήσεις.
-
Σχετικά με την ηχογραφηση κλησεων και συγκεκριμένα για την συντομευση που εχει ο dialer για να βρεις η να ακουσεις ξανα μια κληση ,στην xtrv απουσιαζει ενω στην ιδια εκδοση αλλα απο φορουμ xiaomi-eu,υπαρχει.εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι; Ειναι χρονοβορο να πηγαινεις διαχ.αρχειων,miui, callrecord, και εκει να ειναι χυμα οι ηχογραφήσεις.
-
Χρησιμοποιω την εφαρμογή here maps σαν πλοηγο εδω και χρονια και παντα αποθηκευα χαρτες κ φωνες πλοηγησης στην εξωτερική κάρτα μνήμης.Απο την miui 12 και μετα δεν την εχει σαν επιλογη και στο ρμν9 προ και στο 10προ που εχω τωρα.τι φταιει,η εφαρμογη;,η ρομ,η συσκευή; Οποια πληροφορια θα με βοηθοθσε πολυ, ευχαριστώ
-
Χρησιμοποιω την εφαρμογή here maps σαν πλοηγο εδω και χρονια και παντα αποθηκευα χαρτες κ φωνες πλοηγησης στην εξωτερική κάρτα μνήμης.Απο την miui 12 και μετα δεν την εχει σαν επιλογη και στο ρμν9 προ και στο 10προ που εχω τωρα.τι φταιει,η εφαρμογη;,η ρομ,η συσκευή; Οποια πληροφορια θα με βοηθοθσε πολυ, ευχαριστώ
-
εγινε reupload για το redmi note 10 pro sweet? " Νέα MIUI 12 - Stable ROM (06-07-2021) για τις παρακάτω συσκευές... 1) HMNote10Pro_V12.5.4.0.RKFMIXM (sweet) 2) MI9LiteMICC9_V12.5.3.0.RFCCNXM (pyxis)" την περασα πριν μερικες ημερες ενω αυτη εχει χθεσινη ημερομηνια.
-
εγινε reupload για το redmi note 10 pro sweet? " Νέα MIUI 12 - Stable ROM (06-07-2021) για τις παρακάτω συσκευές... 1) HMNote10Pro_V12.5.4.0.RKFMIXM (sweet) 2) MI9LiteMICC9_V12.5.3.0.RFCCNXM (pyxis)" την περασα πριν μερικες ημερες ενω αυτη εχει χθεσινη ημερομηνια.
-
ο λουκυ λουκ μας ψυχαγουσε αφανταστα στα πιο παλια χρονια αλλα σαν bootanimation προσωπικα δεν δινει σοβατοτητα στην ρομ.το προηγουμενο με την υδρογειο ηταν απο τα καλυτερα μεχρι τωρα.αποψη μου.