Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 634.
-
πολυ κατατοπιστικος οδηγος αλλα εγω εξακολουθω να εχω δυο θεματακια που η εχω πετυχει συσκευη προβληματικη η δεν ξερω τι αλλο και αναφερω 1) το τηλ.αναγνωριζεται κατα το δοκουν οποτε θελει βγαζει μονο φορτιση και οποτε θελει βγαζει και αλλες επιλογες συνδεσης με υπολογιστη 2) το λεντ με ελληνικη ρομ απο το φορουμ δεν δουλευει με την μανησια global δουλευει.για το πρωτο αναφερω οτι χθες μεχρι αργα ηταν συνδεδεμενο στο λαπτοπ και σημερα δεν το βλεπει.(δεν φταιει το λαπτοπ,εξακριβομενο)
-
1. νομιζω ειναι φυσιολογικο αφου ειναι dev.rom ετσι διορθωνονται τα οποια λαθη στην επισημη ρομ.αν εχω λαθος διορθωστε με.
-
τελικα το θεμα με το λεντ που δεν αναβε λυθηκε με την επαναφορα με fastboot rom στην αρχικη κατασταση,οποτε θεωρω οτι ειναι bug της 7.6.25 κατι που ομως δεν συμβαινει σε αλλους,σε εμενα εκατσε...
-
σιγουρα καπου εχει οδηγιες για να ξαναπερασω την επισημη ρομ αλλα που..ενα λινκ παρακαλω πολυ αν ξερει καποιος.απλα θα μπω στην διαδικασια γιατι αυτο με την μη λειτουργία του λεντ με τρελαινη.ευχαριστω.
-
παρολα αυτα στο δικο μου τα λεντ δεν αναβουν,εχω κανει τα παντα στις ρυθμισεις μια μια τις εφαρμογές .μονο στην φορτιση αναβει.δεν νομιζω να ειναι χαρντγουερ προβλημα.
-
ποτε ανεβαινει η 7.6.25?
-
υπαρχει η βασικη στοκ ρομ για το redmi note 4x (mido) για να επανελθω στην αρχικη κατασταση? κατι σαν .zip αρχειο αλλα να φλασαρεται μεσω ρεκοβερυ,νομιζω ειναι η 8.2.10.0 μπορει και να κανω λαθος.δοκιμασα με pcsuite αλλα δεν το αναγνωριζει ισως γιατι τωρα εχω την 7.6.22.ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να κανω και ευχαριστω για την υπομονη σας. η καλυτερα πως γυρναμε σε στοκ κατασταση ενα λινκ η εναν οδηγο.
-
Παράθεση από maikmaik: “@stauros2653 έβαλες την fixed rom με factory reset να δεις αν σου δουλεύουν τα led; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν ειναι αυτη που κατεβασα στις 25/6/17 τοτε ναι.βασικα κατεβασα ολοκληρη την ρομ γιατι κατι αλλο σαν διορθωτικο αρχειο δεν βρηκα,η μηπως εκανα λαθος?
-
Παράθεση από maikmaik: “Σε libra πάντως δουλεύουν τα led ειδοποίησης. Το μόνο πρόβλημα είναι οι 160 χαρακτήρες στα μυνήματα τα οποία υπήρχαν στην προηγούμενη 7.6.15. Ενημερωθήκαμε όμως ότι ήδη γίνονται προσπάθειες για επίλυση. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αλλαζω 160 χαρακτηρες(δεν εχω) με λεντ
-
Αν θα υπάρξει update της 7.6.22 θα υπάρξει και διορθωτικό για το λεντ ειδοποιήσεων άραγε? Γιατί ότι ενεργοποίηση και αν έκανα το λεντ δεν ανάβει και είναι ένας από τους λόγους που πήρα αυτό το κινητό.μονο στην φόρτιση ανάβει.
-
Θα πρέπει να ξανακάνουμε εγκατάσταση από την αρχή? Wipe data η πέρασμα από πάνω αυτό που λέμε "βρωμικη" εγκατάσταση?
-
δοκιμασα επελεξα τα παντα οσα εχουν σχεση με λεντ.σε εσας αναβει κανονικα? Σε εμενα μονο στην φορτιση
-
Παράθεση από z953rr: “Ετσιdef481d3048df85050b258d8e847dfe1.jpg Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν το ηξερα αυτο ευχαριστω αλλα παρολο που εκανα σε ολες την επιλογη δεν αναβει και παλι,πχ σε αναπαντητη που εκανα πειραματικα.εκτως και αν αναβει καθε 10 λεπτα.
-
προσεξα οτι το λεντ για αναπαντητες η μηνυματα δεν λειτουργει παρα μονο στην φορτιση. Το εχω ενεργοποιημενο ομως στις ρυθμισεις.xtrv 7.6.22.
-
με μεγαλη λαχταρα που περασα,τελικα ολα καλα.ενημερωνω τι εκανα μηπως και βοηθησω αν υπαρχει καποιο θεμα με την ρομ γενικα.1)ρεκοβερυ 3.1.0twrp 2)wipe dalvick-data-cashe 3) install 4) κολλημα για 15 λεπτα 5) εππανεκινηση σε ρεκοβερυ(τωρα πως...) και επαναφορα μπακαπ(ευτηχως) ξεκιναει κανονικα και στην πρωτη οθονη ζηταει πιν,το περναω και....δεν το αναγνωριζει,ξανα,ξανα, και η συσκευη κλειδωθηκε προσπαθησε σε 4 λεπτα ξανα.σβησιμο ξανα ρεκοβερυ εγκατασταση ξανα της 7.6.22 και βουαλα ζωντανεψε.ουφ.…
-
@linoyxilakis σε εμενα εχει κολλησει στην 3 φωτο εδω και 10 λεπτα. εφαγα μπρικαρισμα η να περιμενω?