Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 621-634 από 634.

• υπαρχει τροπος να μεγενθυνω τσ εικονιδια στην μπαρα επανω δηλ. μπαταρια ωρα σημα?

• διαβασα σχετικα για unbrick φτου φτου μακρια απο εμας αλλα δεν καταλαβα ποια ρομ κατεβαζω για redmi note 4x mido ειναιτοσα τα 4,4χ,κλπ.εχει καποιος γνωση του θεματος? Ευχαριστω

• ευχαριστω

• τελικα ξαναπερασα την ελληνικη απο το φορουμ και ω του θαυματος προς το παρων ειναι οκ.δεν ξερω τι εφταιξε παντως πριν περασω αυτην εκανα,επαναφορα,ξαναεγκατασταση κλπαρκετες ωρες .παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ολους.σημειωση οτι την περασα χωρις να περασω σουπερουσερ ακομα και σκεφτομαι μηπως επαιξε καποιο ρολο.

• βαθεια νερα για μενα.το λαπτοπ παντως ειναι ενταξει γιατι δοκιμασα και αλλες συσκευες.παραξενο που δεν εχει στις ρυθμισεις του τηλ.απευθειας επιλογη για MTP.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

• και εγω απαντησα μολις συνδεθει το τηλ.θα προσπαθησω να τις στειλω με μπλεδοντι στο λαπτοπ και τις ανεβαζω ουφ τα καταφερα!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38930/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38931/

• επειδη δεν γνωριζω αλλον τροπο επανεφερα το αντιγραφο(πληρες) που ειχα δημιουργησει.εμ πασει περιπτωση υπαρχει στις ρυθμισεις καπου επιλογη για συνδεση usb? γιατι δεν βρηκα κατι αναλογο οπως ειχα πχ στο lg g3 η και σε αλλες συσκευες?

• με την σειρα αυτη..ξεκλειδωμα bootloader/twrp recovery,root/αντιγραφο της μανησιας/εγκατασταση της ελληνικης ρομ 7.6.15/δοκιμη/επαναφορα μανησιας.στη διαχειρηση συσκευων/κρυφες συσκευες δεν εχει "θαμπες" συσκευες drivers.

• αν ειναι προβλημα του pc εχω θεμα αλλα οτι και αν συνδεω ,εκτος του τηλ.,το αναγνωριζει.ειναι πολυ "βαθεια" για μενα να σβησω και να ξαναβαλω driverς στο λαπτοπ. ftp μου διαφευγει τι ειναι? επισης αναφερω οτι το θεμα δημιουργηθηκε πριν λιγες ημερες μετα την εγκατασταση της ελληνικης ρομ απο το φορουμ μας και κατοπιν επαναφορας της μανησιας.φωτο μολις ξανασυνδεθει το ρημαδι θα ανεβασω.ευχαριστω ολους για την προσπαθεια.

• 1)usb debuging on 2) ειχα την γνησια 8.2.5.0 και εκανε αναβαθμηση διορθωτικη στην 8.2.10.0 αλλα και στις δυο εχω το προβλημα 3) οπως εγραψα δοκιμασα αλλο καλωδιο αλλη θυρα. σας κουρασa με το καλημερα αλλα ενω το τηλεφωνακι ειναι πολυ αξιοπρεπες μου εχει δυσκολεψει την ζωη με κατι τετοια κουφα.επισης στις ρυθμισεις οσο εψαξα δεν βρηκα την επιλογη για το τι συνδεση θελω οταν το συνδεω με usb.

• απαντηση και στους δυο φιλους ναι και δεν βγαζει επιλογη στην μπαρα παρα μονο ενδειξη οτι φορτιζει.σε αυτα ειμαι γνωστης των θεματων αλλα να συμβαινει αυτο που εγραψα να το αναγνωριζει κατα το δοκουν δεν μου εχει ξανασυμβει.για παραδειγμα τωρα που το εχω συνδεμενο αλλα ειμαι σε twrp και κανω μπακαπ της ρομ το βλεπει.να συμπληρωσω οτι δοκιμασα και αλλο καλωδιο και θυρα usb,οπως επισης κατεβασα drivers της qualcom μηπως καιγινει κατι αλλα εχω την ιδια κατασταση.

• επειδη δεν βρηκα κατι σχετικο σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το νημα για να συζηταμε γενικα προβληματα της συσκευης μας.κανω αρχη με το δικο μου προβλημα και αν ξερει καποιος κατι περιμενω απαντηση συνδεω το τηλ.μεσω usb και χθες το εβλεπε το λαπτοπ και εβγαζε το τηλ.μπαρα με επιλογες συνδεσης,σημερα (οπως και προχθες) δεν το αναγνωριζει και η μπαρα γραφει φορτιση μονο,υπαρχει λυση εκτος απο το να το συνδεω μερα παρα μερα

• ερωτησεις νεου στο φορουμ η νεα ελληνικη ρομ 7.6.15 ειναι νουγκα(ς) και αν την εχω (την δοκιμασα ηδη) περασμενη και δωθει επισημη αναβαθμηση θα την παρει η λογω ρουτ θα πρεπει να επαναφερω το τηλ.στην αρχικη που φορουσε? αυτα τα λιγα και ευχαριστω για οποια απαντηση.

• ναμαι και εγω στο φορουμ λοιπον ,καλως σας βρηκα και καλως...ορησα.redmi note 4x snap..