Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 634.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από stauros2653: “θυμαται κανεις γιατι η mi σταματησε της εβδομαδιαιες dev roms? ειναι λιγο τρελλο για μενα να υποστηριζει μονο ωρισμενες συσκευες. ” Αν εννοείς για το τελευταίο διάστημα, σταμάτησαν λόγω διακοπών στην Κίνα και θα συνεχίσουν από τις 14 Μάη και πάλι να βγαίνουν οι Developer ROMs ” εννοω για ποιο πολυ διαστημα οπως με το ρμν9 προ που ειχα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από stauros2653: “θυμαται κανεις γιατι η mi σταματησε της εβδομαδιαιες dev roms? ειναι λιγο τρελλο για μενα να υποστηριζει μονο ωρισμενες συσκευες. ” Αν εννοείς για το τελευταίο διάστημα, σταμάτησαν λόγω διακοπών στην Κίνα και θα συνεχίσουν από τις 14 Μάη και πάλι να βγαίνουν οι Developer ROMs ” εννοω για ποιο πολυ διαστημα οπως με το ρμν9 προ που ειχα.
-
θυμαται κανεις γιατι η mi σταματησε της εβδομαδιαιες dev roms? ειναι λιγο τρελλο για μενα να υποστηριζει μονο ωρισμενες συσκευες.
-
θυμαται κανεις γιατι η mi σταματησε της εβδομαδιαιες dev roms? ειναι λιγο τρελλο για μενα να υποστηριζει μονο ωρισμενες συσκευες.
-
Το περασα μεσω Τwrp οπως στο 9 ,ολα οκ.εκεινο που προσεξα ειναι οτι ο αισθητήρας εγγύτητας κανει καποια κολπα και στο τεστ που εκανα (μεσω κερνελ πολλαπλα ταπ) δεν αλλαζε η τιμη απο 5 σε 0 και δεν εχει ουτε επιλογη για καλιμπραρισμα οπως στο 9 πχ.
-
Το περασα μεσω Τwrp οπως στο 9 ,ολα οκ.εκεινο που προσεξα ειναι οτι ο αισθητήρας εγγύτητας κανει καποια κολπα και στο τεστ που εκανα (μεσω κερνελ πολλαπλα ταπ) δεν αλλαζε η τιμη απο 5 σε 0 και δεν εχει ουτε επιλογη για καλιμπραρισμα οπως στο 9 πχ.
-
απο ματζισκ τι παιζει ? παιρναω αυτο που ειχα και στο ρμν 9 προ?
-
απο ματζισκ τι παιζει ? παιρναω αυτο που ειχα και στο ρμν 9 προ?
-
οπως εγραψα και στο τμημα του ρμν 10 προ εγιναν οι διαδικασιες και απολαμβανω την xtrv stable.για αρχη ολες οι εντυπωσεις καλες,αργοτερα βλεπουμε για τυχον κολληματα κλπ.
-
οπως εγραψα και στο τμημα του ρμν 10 προ εγιναν οι διαδικασιες και απολαμβανω την xtrv stable.για αρχη ολες οι εντυπωσεις καλες,αργοτερα βλεπουμε για τυχον κολληματα κλπ.
-
ωραια ,ξεκλειδωσα bootloader, περασα twrp, και φυσικα την xtrv stable. ολα δειχνουν ωραια να λειτουργουν ολες οι εφαρμογες που χρησιμοποιουσα και πριν,facebook,messentzer,i.bang,ολα.ευχαριστημενος απο τον dialer,ακομα και με τον browser που ειναι πιο ελαφρυς απο τον μανησιο.ευχαριστιες στα παιδια που ασχολουνται με εμας.υ.γ. ξεχασα να πω και για το aod τελειο.
-
την εχω ηδη στα χερια μου.
-
την εχω ηδη στα χερια μου.
-
κατα την αποψη μου μετα το 8 αυτο επρεπε να ειναι η συνεχεια της σειρας,το 9 ουσιαστικα δεν ηταν ο διαδοχος του 8.αυτο ( το 10) εχει αναβαθμησει οχι μονο την σειρα αλλα νομιζω και ολες της συσκευες αυτου του μπατζετ.(αμολεντ,108 καμερα,στερεο ηχεια) ισως αν εβαζε και καλυτερο επεξεργαστη τοτε θα μιλουσαμε για ανωτερου επιπεδου τηλ.Δεν πειραζει ομως αφηνουμε μερικα χαρακτηριστικα για της..ναυαρχιδες.
-
εγω πολυ απλα ως αμυαλος κολημενος παλι χιαομι πηρα.απο της λιγες μερες που το εχω δεν παρατηρησα αυτο που λενε για την οθονη(τρεμοπαιξημο σε χαμηλη ενταση φωτισμουη και το αντιθετο.,κατα τα αλλα εντυπωσιαστικα απο την αμολεντ απο τα στερο ηχεια,την καμερα που ειναι 2 κλικ καλυτερη απο το ρμν 9 προ.σαν αναβαθμιση σειρας λεει πολλα μεχρι στιγμης.να μην ειχε αυτο το κολλημα με εφαρμογες google θα ηταν το τελειο.
-
εγραψα και στο θεμα του ρμν 10 προ αλλα θα ρωτησω και εδω λογω επισκεψιμοτητας,υπαρχει twrp για την συσκευη που προανεφερα και περνιεται μεσω adb εντολων? επισης xtrv custom θα υπαρξει η θα παει οπως το ρμν 9 προ?
-
εγραψα και στο θεμα του ρμν 10 προ αλλα θα ρωτησω και εδω λογω επισκεψιμοτητας,υπαρχει twrp για την συσκευη που προανεφερα και περνιεται μεσω adb εντολων? επισης xtrv custom θα υπαρξει η θα παει οπως το ρμν 9 προ?
-
Χριστός Ανέστη σε ολους.να ρωτησω η ρομ xtrv stable για το ρμν 10προ εχει τον γνωστό mi dialer με ηχογράφηση κλησης; Οπως επισης ο browser ειναι ο προηγούμενος που ειχα στο ρμν 9 προ και με βολευε πολυ.