Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 634.
-
Χριστός Ανέστη σε ολους.να ρωτησω η ρομ xtrv stable για το ρμν 10προ εχει τον γνωστό mi dialer με ηχογράφηση κλησης; Οπως επισης ο browser ειναι ο προηγούμενος που ειχα στο ρμν 9 προ και με βολευε πολυ.
-
Παράθεση από Oneironaut84: “γεια χαρα παιδες.ερωτηση. to 10 pro mmf? με τα 8 γκιγκα ραμ.σε καστομ ρομ θα εχει διαφορα με το σκετο 10 pro? δηλαδη αλλη ρομ θα παιρνει το σκετο και αλλη ρομ το mmf? ” αν και αυτο εχει κωδικη ονομασια sweet μαλλον θα ειναι το ιδιο.σε καθε περιπτωση παντως οταν γινετε διανομη xtrv rom στο πλαι σιγουρα εχει το κωδικο ονομα για καθε μοντελο.
-
Βλεπω δυο ρομ για redmi note 10 pro πια κατεβαζω;
-
Βλεπω δυο ρομ για redmi note 10 pro πια κατεβαζω;
-
New rom
ΜήνυμαΠρωτα ξεκλειδωμα μετα περναε twrp ρεκοβερυ κ μετα μεσω ρεκοβερυ την ρομ. [JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links) εδω διαβασε
-
Παράθεση από savvas63: “Περάστηκε σε redmi note 9 pro, όλα καλά εκτός του safetynet api, βγάζει σφάλμα. Πώς διορθώνεται αυτό; ” καπου υπαρχει ενας οδηγος δεν θυμαμαι νομιζω απο τον συμφορουμιτη @baxalo αν θυμαμαι καλα.
-
Παράθεση από savvas63: “Περάστηκε σε redmi note 9 pro, όλα καλά εκτός του safetynet api, βγάζει σφάλμα. Πώς διορθώνεται αυτό; ” καπου υπαρχει ενας οδηγος δεν θυμαμαι νομιζω απο τον συμφορουμιτη @baxalo αν θυμαμαι καλα.
-
HMNote9ProEU_V12.0.3.0.QJZMIXM (joyeuse) σαν ψεμμα μου φαινεται
-
HMNote9ProEU_V12.0.3.0.QJZMIXM (joyeuse) σαν ψεμμα μου φαινεται
-
για ρμν9 προ τιποτα? μας χ$σ@ν κανονικα οι κοντοι ..
-
για ρμν9 προ τιποτα? μας χ$σ@ν κανονικα οι κοντοι ..
-
Παράθεση από bomberb17: “Παράθεση από KorovaMilk: “Σκέφτομαι να το παραγγείλω σήμερα γιατί το έχει προσφορά στα 140 με κουπόνι. Αξίζει όντως; Δυστυχώς δε διαθέτω τα χρήματα για pro, και θέλω τη καλύτερη επιλογή μέχρι 150-160. Να το παραγγείλω ή να ψάξω κάτι άλλο; ” Το poco είναι όντως μια συσκευή με λίγο καλύτερες επιδόσεις αλλά δεν έχει AMOLED οθόνη. Από την άλλη το Note10 στην ουσία καταργεί το πλεονέκτημα που θα είχε με το always on έχοντας βάλει ένα (αψυχολόγητο) όριο 10 δευτερολέπτων. Εκτιμ…