Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 634.
-
Νεεεκραα.... επισης παρήγγειλα κ περιμενω το rmn10 pro 128 μνημη.οποτε πρεπει να ξεκινησει νεο θεμα σιγα σιγα.
-
Νεεεκραα.... χωρις να ειμαι ο γενικος
-
το rmn 9 pro γνωριζει κανεις αν θα παρει android 11 και αν ναι ποτε περιπου?
-
το rmn 9 pro γνωριζει κανεις αν θα παρει android 11 και αν ναι ποτε περιπου?
-
baxalo εισαι ωραιοςςςς!!
-
παιδες εκανα wipe το απλο και ξαναπερασα την xtrv αλλα τωρα το netflix δεν μπαινει και στο στορ λεει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη.δεν αλλαξα τιποτα απλα με wipe εκανα επανεγκατασταση.στο drm info λεει L1.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?
-
Παράθεση από Pan Pan: “Καλημέρα σε όλους, Η κατάσταση δυστυχώς παραμένει η ίδια. ” αστο να δουλεψει το τηλ μεχρι να σβησει η εστω μεχρι 2-3% και μετρησε σε ποσο χρονο εφτασε σε αυτο το σημειο(ειναι γνωστη η ανακολουθεια χρονου και μετρητη).ενα αλλο(γιατροσοφη) ειναι να το αφησεις να κλεισει απο μπαταρια και να το φορτισεις κλειστο μεχρι 100%.
-
αν και το τιπ sos παραπεμπει σε δικο μου ποστ να αναφερω οτι την προταση την εκαναν ο Nasdriver και baxalo.
-
Παράθεση από tomsak: “Δεν με αφήνει... ” τι εγινε τελικα με το προβλημα?ρωταω γιατι αν λυθηκε με αυτον τον τροπο θα μπορουσε να γινει tip στην πρωτη σελιδα.
-
Εχεις δικιο πριν μπεις στο προξιμιτι οταν μπεις στο γενικο μενου εχει τις τελειες
-
Το ιδιο ειχα και εκανα αυτο που προτειναν τα παιδια δηλ.ρυθμισεις ολα τα χαρακτηριστικά πατησε μερικες φορες το εκδοση κερνελ στο μενου που θα ανοιξει επανω δεξια εχει τρεις τελειες πατησε και κανε καλιμπραρισμα.εγω ετσι σωθηκα.