Από που βάζουμε την google cam παιδιά?Δεν μπορούσα να ανοίξω ένα λινκ που είχα δει πρόσφατα από τον φίλο @demakhs Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Bodai λυπάμαι φίλε.οτι να ναι λένε.την ψιλιαστηκα λιγο.γενικα το έχουν πολύ φθηνά εκεί όμως:/πόσο σου πήγε παρελαβες? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα odroid σκεφτόμουν να χτυπήσω ο άνθρωπος:p τώρα πάμε η για raspi 3 η VERO 4K για να στήσουμε και το kodi.Αλλωστε και τα 3 στις επιλογές μου ήταν. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@ioaman @pagouras7 μου είπαν ότι έχει άλλο διακανονισμό η Αμερική με την Ελλάδα όσον αφορά τελωνεία.Αλλα από εκεί και πέρα όταν πάω να κάνω παραγγελία και δε βλέπω usps....χαιρετά μας.και θέλουν και 20 δολλάρια shipping. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά.Να ρωτήσω κάτι σχετικά με παραγγελία από Αμερική.Δε νομίζω ότι γλιτώνεις με κάποιο τρόπο τελονιο κτλπ έτσι?θέλω να παραγειλω single board computer και κάτι παρελκόμενα,και μου λενε απ το σάιτ αυτοί κάτω από 150 ευρώ δεν πληρώνεις.και σκαλωσα λίγο.χαχα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από annonnaki: “Και η καινούργια 7.9.7 μια χαρά μέχρι στιγμής. Το swift key μου φαίνεται πως είναι λίγο πιο αργό. Ίσως βαριέται τέτοια ώρα.” Εμένα πάλι μου εγκατέστησε το τηλεχειριστήριο πράγμα που από ότι είδα δεν μπορώ να το βγάλω μέσα από την αρωμα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά από τον updater γίνεται μόνο το download ε?μετά θέλει τη διαδικασία μέσω trwp πάλι?εγώ που είχα κάνει προσαρμοσμένη εγκατάσταση πρέπει να ξανακάνω το ίδιο ?δε γίνεται απλά να γίνει install από πάνω με τις ίδιες επιλογές? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ για την απάντηση!ναι την ίδια έκδοση έχω.απλα σε παρένθεση όπως ανέφερα πιο πάνω γράφει fix for updater και νόμιζα πως θα θελε το install.οκ πάμε για την παρασκευή λοιπόν:) Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk