Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 166.
-
Παιδιά καλησπέρα!Μια που πέρασαν οι μέρες έχουμε κάνα feedback για τη νέα stable της κινηταρας μας:-PΓνωριζουμε αν αυτή έχει το screen recorder?θα θελα να το φλασαρω στην προτελευταία stable μέσω twrp αλλά που να βρω το zip!από ότι είδα δεν το έχουμε στην κοινότητα καπου. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot)
mike - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠολύ χρήσιμος οδηγός να 'σαι καλά φίλε μου! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@geozn8 προφανώς ο @gvoi αναφέρεται σε συνθήκες εξωτερικες όπως είπε,με δεδομένα ανοιχτά (3G κτλπ) και φωτεινότητα σίγουρα πιο ανεβασμένη ειδικά αν μιλάμε για μια ηλιόλουστη μέρα!οπότε σίγουρα το SOT εκεί πέφτει.Ισχυει εννοειται το νούμερο που λες αλλά υπό 'νορμαλ' συνθήκες αν μπορώ να το πω έτσι.Παντα εξαρτάται η χρήση:)Και εγώ την τελευταία stable έχω και είναι φοβερή:) Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασες να επικοινωνήσεις με το φίλο μας τον Κινέζο να του πεις ότι θα έχεις δασμούς κτλπ με τελωνείο λόγω της DHL?Θέλω να πω δεν ήταν επιλογή σου αυτός το έστειλε έτσι.δοκιμασε μπας και πάρεις κάτι πίσω.λεω εγώ τώρα αν και ξέρω πως λειτουργεί η κατασταση. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XTRV stable 8.2.4.0 στην πρώτη φόρτιση!Χρήση στο σπίτι κυρίως τα συγκεκριμένα stats με ανοιχτό wifi σερφαρισμα,πολύ download,βίντεο,chat,φωτο κτλπ.Λιγο 3g έξω όχι κάτι ιδιαίτερο. 66c3bff4a73e204af3be20d6693f81f2.jpge3f505c1ba4985f819240342ef1f5368.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλη επιτυχία σε όλους καλό μήνα με υγεία
-
Καλησπέρα φίλε @vortalhe Για να σου λεει email only θα εννοεί ότι πρόκειται για προσφορά που σου έστειλαν στο mail σου(θα έχεις κάνει subscribe και θα λαμβάνεις newsletter προσφορες κτλπ).Εκτιμω ότι θα ανοιξες το λινκ μέσω του mail σου.Όσον αφορά τα έξοδα τελωνείου γνώμη μου φιλική μη μπλέκεις με αυτό το ''τρυπακι'' αν σε πιάσουν θα πληρώσουμε κτλπ...Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και απλό όσο ακούγεται. Παρόλαυτα μπορείς να μου πεις πως το γνωρίζεις αυτό? Εννοώ επικοινώνησες μαζί τους και στο ειπα…