Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 166.

• Mi bluetooth αξίας 10,74 €!Δεν ειναι οτι ειναι πολλα τα επιπλεον 3 ευρω η οτι δεν τα αξιζει το προιον(δεν τίθεται τέτοιο θεμα),απλά είναι κάτι πολύ ενοχλητικό και άδικο οσο δεν παει.Γιατι να πληρωσεις ενω δεν πρεπει.Και το πιο βασικό η οποια καθυστερηση επιφερει το μπες- βγες ΥΕΔ κτλπ.Αντε να δούμε στατιστικά πως θα πάει στις επόμενες.θα ενημερώσω! 3211bb4d0f23949162235ec98f86104c.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους! Νομίζω είναι οι τελευταίες 7 παραγγελίες που περιμένω απευθείας για Θεσσαλονικη...Οι υπόλοιπες πάνε τριγωνικη εντος Ελλαδιτσας Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ το ανεφερα καθαρά για να μην πειραχτει το ''μαμα''καλωδιακι που ναι μία χαρά τίμιο.είχα χρησιμοποιήσει ένα άλλο εγώ με ανταπτορακι όπως είπα και πριν. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• δεν είχες κάποιο άλλο καλώδιο ε?θα μπορούσες να κάνεις ένα άλλο και ας καταληγει σε micro usb.βάλε adaptor(micro usb σε type c) και κανεις τη δουλειά σου. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mike - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Χριστός Ανέστη θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας σήμερα Κυριακή του Πάσχα ότι γυρνώντας από την εκκλησία με το Άγιο Φώς και το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως η οικογένεια μου, μου είχε μια έκπληξη με συγκίνησε αυτό και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.” Αληθώς ο Κύριος !Χρόνια πολλά και να τα εκατοστησεις :)Υγεία πάνω απ' όλα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

mike - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Χριστος Ανεστη σε όλους!Χρόνια πολλα με υγεία!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Υγεία σε ολους!Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση να έχουμε! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 861d19ac4bf7cde4d9f944bcb4797e3b.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μιας και μιλάμε για την αποφυγή του ''τέρατος'' παιδιά και συν το ότι ψάχνουμε τρόπους για αυτό να αναφέρω ένα σημαντικό κατ εμε νέο!! Το vickmall επανέφερε την τριγωνική!Μιλησα μαζί τους για να το διασταυρωσω και όντως ισχύει!Είναι η επιλογή EU Registered Airmail!!Το σημαντικό είναι η τιμή του! Κοστίζει 3 δολλάρια!!!!!Όχι τα 20αρικα που θυμομασταν.Μου έστειλαν και σχετικό screenshot!!Μιας και είναι ένα κατάστημα που πολλοί από τους φίλους του φόρουμ προτιμούν και εμπιστεύονται (και εγώ μέσα σε …

• Όπως τα λέει ο φίλος @NasDriver !!Πήρες μία συσκευή που δεν έχει global!Θέλει το πείραγμα της επειγόντως Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άιντε κάνα καφέ ρε παιδιά:D Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :p :p

• RE:

mike - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Mylopotamos: “Το παρέλαβα 60€ 48+12 Καλοηπιοτη... 350 ευρώ μου έφτασε με θήκη και τζαμακι από εδώ πιο φτηνά θα το επερνα ” Αν θυμάμαι καλά Mi5s παρήγγειλες σωστά?φίλε και ευχαριστώ να πεις που πάνω κάτω τι γλιτωσες σχετικά φθηνά.θα μπορούσαν να στο κοστολογησουν περισσότερο!όπως και να χει καλοριζικο φοβερή συσκευη:) Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mike - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από kalosdios: “Τελικά πέρασα τελωνείο στο mi band 1s εκαναν έλεγχο (και καλά)πλήρωσα 3€” All time classic :p Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ασε φιλε!και σκεψου οτι παρελαβα τη συσκευη μου και μετα απο λιγο εμαθα τα νεα δεδομενα,απο την ιδια τη sellina.θα δειξει.Ψαχνονται γιατι και αυτους δεν τους συμφερει και απο τη μερια μας πολλοι δε θα ρισκαρουν χωρις τριγωνικη για κατι ακριβο!Ειδωμεν,εκτιμω οτι συντομα κατι θα βρεθει.

• Παράθεση από Xstos: “@Matis πάρε από το vickmall με τριγωνική, άσε τον ali για μικροπράγματα ” Ασε τον αλι @Matis για μικροπραγματα συμφωνω!ομως στην τριγωνικη του vickmall θα διαφωνησω διοτι σταματησε τουλαχιστον για την ωρα με βαση τα οσα ξερω!Και δεν σταματησε μονο στο vickmall ακομα και ο yeso και αλλοι(οι περισσοτεροι αν οχι ολοι ακομα και απο ali).Τους εχουν βαλει χερι και ψανχουν τροπους:PΣυνεπως περιμενουμε και οποιος μαθει κατι ας ενημερωσει την παρεα μας!!και χτυπατε και καναν αλι για …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καληνυχτα γιωργαρα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες σε όλους απο την ομορφη Σαλονικα! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν νομιζω οτι δε σου απαντησα σε κατι....Δες τι ρωτησες.Μην περιμενεις καποιο επισημο χαρτι απο τον κινεζο πιστοποιημενο που εχει να κανει με αποδειξη αγορας ποσο μαλλον για φορο....Η αποδειξη η δικη σου οσον αφορα την αγορα ειναι του paypal και μονο.Ουτε μια απλη φωτοτυπια με την παραγγελια(σαν σε ταβερνα οπως παρελαβα προσφατα απο GB )ειναι επισημο εννοειται!!Επισης στο πρωτο σου ποστ λες το εξης:''ακομα και αν γραφει κινητο και τιμη επανω ?? ''.Και σου ειπα απο Ε.Ε. δεν εχεις θεμα 100% και α…