Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 166.
-
Καλησπερα φιλε!Αν η αγορα σου γινει απο χωρα εντος Ε.Ε. τοτε δεν πληρωνεις τελωνειο!Αυτο ειναι σιγουρο,ετσι ειναι ο κανονισμος να στο πω απλα!Το θεμα λοιπον εχει να κανει καθαρα με αγορα απο χωρες εκτος Ε.Ε. οπως πχ η αγαπημενη μας Κινα (η και Αμερικη).Εδω απλως να σου πω οτι τα πραγματα τελευταια απο τα τελη πχ του Νοεμβρη 2016 και επειτα(ειδικα μεσα στις γιορτες των Χριστουγεννων οπως συχνα συμβαινει ισως) εχουν γινει λιγο πιο αυστηρα να στο πω.Ανεκαθεν η αγορα απο Κινα ειχε το ρισκο της!Παντα…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα και χρόνια πολλά σε όλους!!!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
mike - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΟτι σου λεει ο φίλος @spideman3 !!Η ρομ που φοράς είναι unofficial δηλ πειραγμενη κάτι πολύ συχνό.πρέπει να φλασαρεις μία official china developer και προχωράς για ξεκλειδωμα.μετά όσον αφορά ρομ ότι αναφέρθηκε παραπάνω:) Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
mike - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤι εννοεις @soxas μπορεί οπως είναι?δεν ανέφερε καν τι ρομ φοράει!δε μπορείς του πεις κάτι τέτοιο...και αν σε κάποιον ξεκλειδώσει με μία global για παράδειγμα είναι απλά κάτι τυχαίο κατά τη γνώμη μου.χρειάζεται official china developer (το προτιμότερο) μπορεί ίσως και με την official stable (μιλαμε για china πάντα). Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λήψη αντιγράφων ασφαλείας TWRP μέσω εντολών ADB απευθείας στον υπολογιστή μας (TWRP 3.1.0)
mike - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣυγχαρητήρια για έναν ακόμη κατατοπιστικο και χρήσιμο οδηγό @George Kaggelaris Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλη την όμορφη παρέα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mike - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔοκιμασες και με το κινεζικο mi pc suite?(ο οδηγος αφορα ολα τα xiaomi) Ενας τρόπος είναι με το το mi pc suite που σου πα και επίσης μπορείς με τον οδηγό 'Flash Official Rom/Unbrick για το redmi note 4(MTK)' Αυτά για να βάλεις μία official china dev και να πας για ξεκλειδωμα(θέλω να πιστεύω ΑΝ όλα πάνε καλα.....!)Ελπίζω όλα τα άλλα(mi account,λειτουργικό στο pc,drivers,ψηφιακή υπογραφή να ναι κομπλε!!).δες τους οδηγούς είναι γραμμενοι όπως στους ειπα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας T…
-
mike - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔε δουλεύει εννοεις ότι δοκιμασες και δε 'βλέπει' καν το κινητό? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mike - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤι εννοεις ακριβώς?τι ρομ θα ψαξεις?Υπάρχει αναλυτικοτατος οδηγός flash official rom με Mi pc suite(ακόμα και με κλειδωμένο bootloader).Ξαναλεω υπάρχουν βήματα πριν από αυτό που θέλω να πιστεύω τα έκανες με βάση τους οδηγούς!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mike - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα- Με την προυποθεση πως ολα εχουν καλως με το λογαριασμο mi(πχ δεν ειναι σε αλλη συσκευη και τα σχετικα)δοκιμασε να φλασαρεις official china developer.μην πας με την global.ακόμα και αν έχουν υπάρξει περιστατικά ξεκλειδωματος:p τελευταια αλλαξαν λιγο τα δεδομενα.δοκιμασε mi pc suite βλέπει το κινητό?και φλασαρεις από εκεί την official(πάνε στο κινέζικο αν δεν γινει με αγγλικο).
-
φιλε μου καλησπερα!ημουν στη θεση σου περιπου 4 μερες πριν(θα κανω σχετικο ποστ και θα αναφερθω σε αυτο).δεν αναγνωριζοταν το κινητο σε pc suite(ουτε καν σε κινεζικο!!!)δε μπορουσα να φλασαρω την official china dev για να ξεκλειδωσω και μου εβγαζε ακριβως το ιδιο μνμ.....ενω ηταν ολα κομπλε.και φορουσα και την ιδια ρομ που εχεις τωρα.τα windows 7 ηταν 64bit?μου βρωμαει κλειδωμενο edl κατι αρκετα συχνο εδω και λιγο καιρο...ελα λιγο τσατ αν μπορεις γιατι δεν εχω πολυ χρονο!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν και το είδα λίγο αργά ευχαριστώ πολυ @George Kaggelaris Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΩρα για ψήσιμο:D Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες στην παρέα!! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk