Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 166.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλως σας βρηκα @demakhs εγραψες
-
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
mike - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμα@dinpapa σου εχω στειλει pm
-
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
mike - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλημερα φιλε μου.δυστυχως το τελονιο ειναι ενα αρκετα 'ευαισθητο' θεμα σημερα οσον αφορα το οτι κανεiς πιστευω δε μπορει να σου εγγυηθει κατι για την αποφυγη του.ειναι τo ρισκο που ολοι περνουμε!(απλως πιστευω πως οι δειγματοληπτικοι ελεγχοι εχουν αυξηθει κατα πολυ)Ομως για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα καλυτερα να ανατρεξεις στο λινκ που σου εδωσε ο φιλος @spideman3:)δεν ειναι η μουφα ειναι η πολιτκη των φιλων μας κινεζων δε σημαινει πως ολοι θα στειλουν με unofficial και κρατα μικρο καλαθι οσ…
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμα -
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπαιδια τη δεχτηκε με λιγα ζορια σε νεο acc.......ειχε μπλοκαρει σε μια φαση η ρεβολουτ την καρτα(το συστημα τους δε ξερω γιατι).ερωτηση τωρα.δε μου αρεσει να εχω 2 λογαριασμους.και στον αλλο εκρεμουν παραγγελιες.μπορω να κανω κατι?καταρχην επιτρεπεται διπλος λογαριασμος?
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμααυτο θα κανω τωρα,κινητα κτλπ δεν πειραζει αν ειναι ιδια παιδια?και διευθυνση?αρκει να εχω αλλο mail?
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμαουτε prepaid της πειραιως....
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμαη billing adress της ρεβολουτ δεν αλλαζει φιλε μου.Και οτι ΤΚ και να εβαλα....δεν αλλαξε κατι:/
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυματι εννοεις?να κανω καινουρια ρεβολουτ?
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμααυτο ακριβως βαζω φιλε...
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμααστα να πανε...εχει σπασει το κεφαλι μου δεν ειναι λογικο.και αυτο με το mail σα να λεει φιλε η καρτα σου ειναι αγγλικη εδω δε μπορεις να τη βαλεις....ετσι το πηρα εγω.καποιος θα εχει κατι αντιστοιχο δε μπορει:P
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμαιδια ακριβως ειναι τα στοιχεια φιλε @NasDriver
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμανα σαι καλα!θα το κοιταξω και θα ενημερωσω μηπως ειναι για κατι νεο που θα βοηθησει ισωςκαι αλλους:)καλη συνεχεια! =============== Φεβ 28th 2017, 2:39pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Μάλλον αυτό που σου είπα, η κάρτα που είναι στον δρόμο, ίσως να έχει διαφορετικά στοιχεία από αυτά της εφαρμογής, την είχα πατήσει κι εγώ στην αρχή έτσι με το paypal ” φιλε μου @NasDriver σχετικα με αυτο μιλησα και με υποστηριξη και μου πε πως επρεπε απλα να κανω ενα log out απο το λογαριασμο να κανει και…
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμαη καρτα ιδια δεν ειναι?(virtual και physical)την εχω παραγγειλει εδω και πολυ καιρο.και τωρα βαζω τα στοιχεια απο app(δεν την εχω εδω την καρτα).τι μπορει να φταει?
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπαιδια η billing διεύθυνση της revolut δεν αλλάζει ποτέ.ακόμα και αν αλλάξουμε τα στοιχεία της διεύθυνσης στο λογαριασμό μας!(στην επεξεργασία των στοιχείων). Μιλησα με υποστήριξη και τους φάνηκε περίεργο αυτό που συμβαίνει....να βγάζει σαν invalid τα στοιχεία που βάζω στο paypal
-
REVOLUT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
mike - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΡΕΒΟΛΟΥΤ.ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ(ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ).ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠAYPAL.ΔΕ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ.CHECK YOUR CARD DETAILS ΛΕΕΙ.ΥΠΟΠΤΕΥΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ REVOLUT KAI IΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ PAYPAL.ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗ REVOLUT ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩς ΔΕ ΜΠΟΡΩ.....SORRY για τα caps ειμαι σε απογνωση