Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 166.

• πολυ καλο!!και αυτο που μου αρεσει ειναι οι πολλες επιλογες του!καλη παραλαβη περιμενουμε φωτο

• =============== Φεβ 27th 2017, 1:28pm =============== Παράθεση από zisistil: “δείτε και στο schutzfolien24 . de Υ.Σ. Μόλις παράγγειλα από αυτούς με δωρεάν μεταφορικά και να χώρα ήταν Griechenland. ” φιλε αυτo το site που εστειλες φαινεται πως εχει αρκετες ενδιαφερουσες επιλογες!ξερεις καποιο απο αυτα εχεις δει απο κοντα εφαρμοσμενο?

• ευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου:)αυτο το σκωληξ το θελω και εγω φοβερο χαχαχ:D

• @apsogos4ever καλη δουλεια φιλε τωρα το μελεταω γιατι βλεπω εχει αρκετες σελιδες:)τελικα η οθονη απο μονη της εχει καμια προστασια η μπα?αυτα τα κενα δεξια και αριστερα με τρελενουν λιγο οσο περιεργο και αν ακουστει σε καποιους:Pποια εκδοση εχεις?

• Καλησπερα παιδια:)Μια ερωτηση σχετικα με την οθονη του mi5s(επειδη σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα 3gb/64rom)υπαρχει καποια σχετικη προστασια?γιατι και το tempered λογω της 2,5D δεν εφαρμοζει.:/θα θελα μια γνωμη απο κατοχους!

• καλησπερα συμφορουμιτες:)θελω να προχωρησω σε αγορα του mi5.να το κανω η ειναι λιγο αργα.ξερω πως εχει σταματησει νομιζω η παραγωγη του ειναι απλα οτι εχουν ακομα πολυ στοκ.και οσον αφορα ανθεκτικοτητα καποιο σχολιο απο κατοχους?(παντα προσεχω τη συσκευη σαν τα ματια μου με γυαλακι θηκη κτλπ).απλα βλεπεις και το βιντεο που σπαει και σπαζεσαι λιγακι...:/

• παιδια καλησπερα!τι λεει το Mi max?εχω ακουσει πολυ καλα λογια!οσον αφορα αυτονομια πως παει?ισχυει οτι ειναι πολυ δυνατο?κατοχος rn2 και παω για νεα αγορα.εχω και αυτο στα επιθυμητα:)

• ΒΟΗΘΕΙΑ sos

mike - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@NasDriver χαχα δε πειραζει φιλε το καταλαβα:) να σε ρωτησω με την ευκαιρια?βρηκα στο to2c το κινητο που θελω αλλα απο αποθηκη HK.πειραζει αυτο?το καταστημα λογικα ειναι αξιοπιστο το ειδα και στο site μας εδω σαν επισημο καταστημα που το καλωσορισαμε στην κοινοτητα καταλαβες.επισης η rom Λεει official global stable (Και εχει σε παρανθεση ota updates κτλπ αλλα γραφει και multilanguage πειραζει αυτο?εχουμε δει multilang που δεν ειναι επισημα για αυτο ρωταω)eu PRIORITY LINE registered airmail ειναι…

• ΒΟΗΘΕΙΑ sos

mike - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ελλαδα σε 2 με 5 μερες ειναι το eu direct σωστα φιλε?τα 20 usd ειναι για EU expedited εκτιμω κατι σαν τριγωνικη μεσω ευρωπης που δε σε πιανει τελονιο το εγγυηθηκε 100%.8 με 15 μερεσ νομιζω!

• ΒΟΗΘΕΙΑ sos

mike - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

3 μηνες!!πω πω μακαρι να σου ερθει φιλε!υπομονη.γενικα περαν του vickmall ρε παιδια που θεωρω αξιοπιστο (καθως εχει και τις ευκολιες να επιλεξεις την official rom κτλπ) υπαρχει καποιο αλλο site αντιστοιχο?

• ΒΟΗΘΕΙΑ sos

mike - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας παιδια να στε καλα.η τελευταια παραγγελια μεγαλης αξιας(κινητου τηλεφωνου)ηταν νοεμβρη φιλε @NasDriver και δεν ειχε συμβει κατι αναλογο αλλα προφανως κατι εχει αλλαξει απο αυτα που διαβασα και απο οσα μου ειπατε!και παλι σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας!το εκτιμω:)

• ΒΟΗΘΕΙΑ sos

mike - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

δεν νομίζω ότι κουραζω φίλε.οκ?δεν είναι η πρώτη παραγγελία που κάνω.και προφανώς πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο και περιμένουν την απάντησή μου.για αυτό ρώτησα αν έχει αλλάξει κάτι.εσύ απλά μου ειπες να πληρωσω 20 όπως το vickmall...(για την τριγωνικη της NL ξερω)όχι κάτι άλλο.μπορείς πολύ απλά να μην απαντήσεις στο post αν δε θες να βοηθησεις.υπάρχουν και άλλοι να πουν τη γνώμη τους.

• ΒΟΗΘΕΙΑ sos

mike - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ρε παιδιά δηλαδή έχει αλλάξει κάτι με τελονια??να αλλαχτεί η SG που έχω επιλέξει? Μόνο σε μένα έτυχε δε καταλαβαίνω:/

• ΒΟΗΘΕΙΑ sos

mike - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπερα παιδιά!!έγινε παραγγελία από vickmall και πριν γίνει το shipping του κινητού redmi 3s στάλθηκε email από vickmall.ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα στα ελληνικά τελωνεία και ότι υπάρχει πιθανότητα να πιαστεί.να μην τα πολυλογω είπαν ότι με SG είναι πιο πιθανό να πιαστεί και πώς με NL ακόμα δεν έπιασαν κανέναν απλά αργει αρκετά... Ισχύει?εγώ είχα επιλέξει sg και μου είπαν αν θέλω να αλλάξω και επίσης να επιλεξω για 100% ασφάλεια Eu expid.... Με 20 δολλάρια ακόμα.sos:o

• κατα πάσα πιθανότητα παρωννν!!:)

• Παράθεση από greek_gene_70: “μια βδομαδα περιπου ” φιλε καλησπέρα και πάλι.γυρισα τελικά σε 7.5.3.0 και εγώ.έχει κάνα 3 μερο.σήμερα έκανα την τρίτη φόρτιση (από τότε που πέρασα σε miui7).μέσα σε 2,2 ώρες η μπαταρία έπεσε 39%...χωρις ιδιαίτερη χρήση.τρελάθηκα.δε ξέρω τι να κάνω.σκέφτηκα για full wipe σε μία φάση.δε ξέρω οποιαδήποτε γνώμη δεκτή:/

• Κάτι τέτοιο θα κάνω.ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.μετά από πόσο καιρο ξαναπηγες σε miui 8?

• ναι φίλε !ενός χρόνου το κινητό και όλα άρχισαν με miui 8.δεν είναι δηλαδή θέμα παλαιοτητας μπαταρίας κτλπ

• παιδια καλησπέρα καλή χρονιά.έχω πρόβλημα με το redmi note 2.φοραω την τελευταία stable xtrv.αλλά η μπαταρία καταναλώνεται υπερβολικά γρήγορα σε βαθμό που σκεφτομαι να γυρίσω σε miui 7.κάποια συμβουλη?η κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα?

• Παιδιά κάποιος άλλος με το πρόβλημα με theme?και τηλεχειριστήριο??σε RN2!δε βγάζω ακρη.μου έρχεται να την αλλάξω:/