Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-166 από 166.
-
Ισχυει το πρόβλημα με τα theme που ανέφερε ο φίλος.σε RN2.εμένα δεν κάνει σύζευξη και το τηλεχειριστήριο:/
-
Αγορα!
Μήνυμαπαιδια καλησπερα!θελω να αγορασω μια νεα συσκευη xiaomi εννοειται μεχρι 180 με 200 ευρω.εχετε να μου προτεινετε κατι?και εκτος απο vickmall που γνωριζω την αξιοπιστια του καποιο αλλο εμπιστο site για αγορα συσκευης?ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση!
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Acecard Trojan: Πλήττει εφαρμογές τραπεζών και συστήματα πληρωμής για Android
mike - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμανα 'σαι καλα φιλε μου ευχαριστω για το χρονο σου!!ας ελπισουμε λοιπον ολοι που ασχολουμαστε με αυτο τον τομεα να μαστε ασφαλεις:)καλη συνεχεια!
-
acecard trojan
mike - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμακαλησπερα διαβασα το αρθρο σχετικα με το trojan!η εφαρμογη κεντρο ασφαλειας μας καλυπτει σε κατι τετοιο?η χρειαζεται η εγκατασταση καποιου antivirus?
-
αγορα συσκευης
mike - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπαιδια καλησπερα.εχω διαβασει θεματα στο φορουμ αλλα πολλες αποψεις και ειμαι λιγο σε αδιεξοδο.θελω να αγορασω μια συσκευη.redmi note 2 prime η την απλη.απο ποιο σαιτ ειμαι ενταξει σε θεμα αξιοπιστιας γνησιοτητας.και πρεπει ν παραγγειλω απο eu warehouse η και απο κινα(σκεφτομαι τα τελωνεια).