Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 152.
-
μόλις περαστηκε στο miband 3. Ολα έγιναν αυτόματα. Τώρα πρέπει να βρω διάδρομο για να το δοκιμάσω!!!!!!! Καλή συνέχεια Καλές γιορτές
-
Μολις περάστηκε σε redmi pro Ευχαριστούμε Με μια πρώτη ματιά όλα δείχνουν οκ
-
Μόλις περάστηκε σε redmi pro. απο την τεστ 8.11.8 που είχα πήγα στην 8.11.29. Οι εφαρμογές εκτός playstore παιζουν μια χαρά. Περισσότερες παρατηρήσεις (αν υπάρξουν) αργότερα.
-
ολη η νεολαία βλέπω μαζευτηκαμε. Και εγώ στην παρεα
-
Η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Αυτό πετάει. Η επιλογή για εγκατάσταση από άγνωστες πηγές ενεργοποιημένη. Η επιλογή για εγκατάσταση μέσω usb είναι γκρι και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Αν θυμάμαι καλά το ίδιο πρόβλημα το ξαναειχαμε και περισυ. Με factory reset περνάνε κανονικά. Με απλή αναβάθμιση δεν γίνεται τίποτα.
-
Εγω που το απενεργοποίησαν δεν είδα αλλαγή. Πάλι δεν μου κάνει εγκατασταση τις εφαρμογές εκτός playstore
-
Παράθεση από Agelosalex: “Τελικά με το sygic στο kenzo υπάρχει λύση; ” Μολις σήμερα το εντόπισα και εγώ ότι εφαρμογές απο αγνωστες πηγέςς δεν εγκαθιστούνται. δεν έχω περάσει ακόμα την 8.11.8. είμαι με την 8.11.1 και το πρόβλημα υπάρχει. redmi pro
-
Ειχα δυο εφαρμογές για gps στο τηλέφωνο (εκτός playstore) οι οποίες ενώ δούλευαν, μόλις πέρασα την 8.11.1 εξαφανίστηκα. σήμερα το διαπίστωσα που πήγα να τις χρησιμοποιήσω. Προσπαθώ να τις εγκαταστήσω απο αρχείο apk που έχω και μου λέει ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν. Το έχει και κάποιος άλλος αυτό;
-
περάστηκε και από εμένα. Όλα έγιναν αυτόματα. Ένα ακόμα μπράβο στην ομάδα και καλή συνέχεια σε όλους
-
Μοκις εγκαταστάθηκε και από εμένα στο redmi pro. Εντυπώσεις αργοτερα
-
Μέσα σε μισό λεπτό διαφορά οι δύο φωτογραφίες.
-
Παράθεση από drivth: “Αυτήν την εφαρμογή καιρού έχω. Έχει pop ups ειδοποιήσεις καιρού και θερμοκρασίας και καιρικών φαινομένων κλπ. Αν το βάλεις μέσα στα apps που θέλεις να βλέπεις ειδοποιήσεις στο mi fit ίσως να φτάνουμε σε αυτήν την οθόνη.Παράθεση από thanasisk: “εφαρμογές καιρού στο τηλέφωνο έχω την δικιά του και το transparent clock & weather. δεν τα χρησιμοποιώ όμως. Στο Mifit έχω από την πρώτη μέρα που το πήρα ενεργές τις ειδοποιήσεις καιρού πόλη Ναυπακτία την οποία και παίρνει αυτόματα. ο…
-
εφαρμογές καιρού στο τηλέφωνο έχω την δικιά του και το transparent clock & weather. δεν τα χρησιμοποιώ όμως. Στο Mifit έχω από την πρώτη μέρα που το πήρα ενεργές τις ειδοποιήσεις καιρού πόλη Ναυπακτία την οποία και παίρνει αυτόματα. ο καιρός στο Miband δουλεύει κανονικά με ελληνικά και πρόβλεψη τριών ημερών. Στον μήνα που το έχω το Miband είναι η δεύτερη φορά που το βγάζει αυτό. Δεν ξέρω από που προέρχεται.
-
Αυτό είναι η δεύτερη φορά που μου το βγάζει μέσα σε ένα μήνα. Χωρίς να έχω κάποια ειδοποίηση στο τηλέφωνο, δονείται το Mi band3 και βγάζει αυτή την ειδοποίηση. Είναι ειδοποίηση καιρού και είναι δύο σελίδες.
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από miltosdelis: “ναι αν ειχες την προηγουμενη εκδοση mi fit απο εδω απλα περνας την νεα και τα περναει ολα αυτοματα δεν χρειαζετε να κανεις κατι αλλο international version εχω 3αρι ” Όχι δεν κατάλαβες, ενοοω σε περίπτωση χειροκίνητης ενημέρωσης εμείς με τα international δεν έχουμε καταφέρει να περάσουμε τα αρχεία με notify, αλλά μόνο με το gadget. Απλά ειπα μήπως επιλέγοντας τις δύο επιλογές alternative στο notify περνάει τα αρχεία τελικά. ” έχω το international κ…
-
Μπραβο παιδιά. Μόλις περάστηκε και από εμένα. Όλα έγιναν αυτοματα