Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 152.
-
Το αρχείο εμένα μου κατεβαίνει στο τηλέφωνο σαν -apk. Να υποθέσω ότι με μια μετονομασία σε .apk θα τρέξει κανονικα
-
μόλις περάστηκε και από εμένα. Ολα καλά.
-
Καλημερα στην ομάδα. Στο 5% άρχισε να δίνει ειδοποιήσεις για χαμηλή μπαταρία και στο mi fit και στο mi band. Χωρίς βέβαια αποσυνδεσεις
-
έχω φτάσει στο 10% και δεν έχει κάνει αποσύνδεση. το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι δεν έχει κάνει καθόλου δόνηση από το 16% και κάτω
-
επιβεβαιωνω και εγώ. εχει φτάσει στο 13% και δεν έχω καμία αποσύνδεση ακόμα. Θα το αφήσω να φτάσει και παρακάτω για να δω τι γίνεται.
-
Παράθεση από vanni: “Παράθεση από thanasisk: “Τον ύπνο το mi fit τον υπολογίζει μόνο το βράδυ; Τον μεσημεριανό ύπνο δεν τον μετράει; Υπάρχει ρύθμιση για ώρες ύπνου που δεν το έχω βρει ακόμα; ” πήγαινε στις ρυθμίσεις του mi band μέσα από το mi fit προς τα κάτω έχει ένα πεδίο που λέει Εντοπισμός καρδιακού Ρυθμού εκεί εγώ έχω επιλέξει το βοηθός ύπνου οπότε ελέγχει κάθε λεπτό όλο το 24 ωρο οπότε θα μετράει όλους τους ύπνους οποιαδήποτε ώρα ” θα το δοκιμάσω. Γιατί εγώ εκεί είχα τον αυτόματο εντοπισμό…
-
Τον ύπνο το mi fit τον υπολογίζει μόνο το βράδυ; Τον μεσημεριανό ύπνο δεν τον μετράει; Υπάρχει ρύθμιση για ώρες ύπνου που δεν το έχω βρει ακόμα;
-
μόλις περάστηκε το τελευταίο firmware. Τώρα δεν μένει μέχρι να πέσει η μπαταρία στο 16% να το δοκιμάσω. μετά από μία εβδομάδα είμαι στο 66%. περιμένω λοιπόν. Ευχαριστούμε για μία φορά ακόμα
-
Επειδη δεν το βρισκω., Στο mi band πως βλέπω την μπαταρία; Μέσα από το mi fit οκ μου την δείχνει. Στο μενού του mi band 3 φαίνεται;
-
αυτό φοβόμουνα. δεν έχει λάστιχο γυρω γυρω για να το στεγανοποιήσει όπως το δικό του λουρακι.
-
θα καταντησει το λουρακι να κάνει περισσότερα απο το mi band. από στεγανότητα τι γίνεται στο σημείο τις τροφοδοσίας;
-
Παράθεση από shagg: “Για να πιάσει καλά καρδιακό ρυθμό θέλει έτσι συν ότι με το μαμισιο λουράκι είναι κάπως σφιχτό από μόνο του, εγώ προσωπικά το άλλαξα με δερμάτινο και είναι καλύτερα ” εχεις να προτείνεις κάποιο; αυτά που βρίσκω εγώ εχουν μεταλικό πλαίσιο και δεν ξέρω τι γίνεται με το νερό!!!
-
@dnomikos Ναι τα κουτάκια τα έβγαλε με την δικιά μας. Δεν πρόλαβα να το βγάλω φωτογραφια γιατί ήρθαν και άλλες ειδοποιήσεις και χάθηκε. Μόλις μου το ξανακάνει θα ανεβάσω φωτογραφίες.
-
Εχθές το βράδυ μου ήρθε ειδοποίηση στο mi band 3 για τον καιρό και ήταν όλα τα γραμματα σε κουτάκια. μόνο οι αριθμοί φαίνονταν κανονικά. επίσης στο mi fit στις ρυθμίσεις για τον καιρό στη λέξη ειδοποιήσεων λείπει το "η" από την λέξη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58254/
-
περάστηκαν και απο εμένα τα ελληνικά. Ολα μια χαρά. Με μία μέρα χρήσης εχει φτασει στο 94%. βεβαια ηταν η πρωτη φορτιση και η χρήση του αρκετές ώρες μέχρι να δω τις δυνατότητές του.
-
να ρωτήσω και εγώ κάτι. σκέφτομαι να το παραγγείλω απο gearbest. εχουν προσφορά το international version. παίζει ρόλο αυτό, ή δεν έχουμε θέμα για να περάσουμε τα ελληνικά και ακολουθείται η ίδια διαδικασία;