Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 152.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να δοκιμάσεις να την περάσεις από επάνω, και δεις κάποια προβλήματα τότε να κάνεις FR και ξανά flash την rom. ” μόλις την πέρασα χωρίς FR. Θα την δοκιμάσω για κανα δυό μέρες και τα ξαναλέμε. Βλέπω ότι και σε αυτή την έκδοση δεν υπάρχει μέσα στους ήχους η επιλογή της απενεργοποίησης του ήχου φόρτισης.
-
επειδή έχω μείνει πίσω με τις ρομ. αυτή την στιγμή έχω την global xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMPro_8.4.30_v9-6.0 για να μπορέσω να βάλω την global 8.9.6 πρέπει να κάνω factory reset; και αυτό γιατί από 9 πάμε στη 10; Ή να περιμένω μέχρι να σταθεροποιηθεί το θέμα και μετά να προχωρήσω; Δεν έχω κάποιο θέμα με την ρομ που έχω τώρα, απλώς με τρώει λίγο το χέρι μου και είναι έτοιμο να πατήσει install. Εχω μία κάρτα στο τηλέφωνο και αυτή είναι vodafone
-
Άντε να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός αυτή την φορά. Καλή τύχη σε όλους
-
μόλις περάστηκε το fix για την κάμερα και οι πρώτες δοκιμές δείχνουν να έχουν επανέλθει όλες οι επιλογές που είχαμε παλιότερα. Ευχαριστώ
-
Μεσω twrp το κάνουμε install;
-
Δεν μπορεί αν δεν εμφανιστούν 4499 μπορεί να το κερδίσω και εγώ!!!!!!
-
Θα έχουμε κάποια διορθωμένη Ρομ για την επεξεργασία των φωτογραφιών ή περιμένουμε να βγει η 10 και μετά;
-
Δεν κάνω root το τηλέφωνο. Απλώς μεχρι την προηγούμενη 8.4.26 είχα απενεργοποιημένο τον ηχο , ενώ τώρα δεν υπάρχει η επιλογη
-
Μπορει να μου πει κάποιος πως αφαιρώ τον ήχο που κάνει το τηλέφωνο όταν βάζεις ή βγάζεις τον φορτιστή; Ψάχνω και δεν το βρισκω
-
στην επόμενη αναβάθμιση υποθέτω!!!!!!!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54707/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54708/ Στην πρώτη φωτογραφία είναι η αρχική οθόνη που είχα στο redmi pro με την xtrv 8.4.26 στην δεύτερη είναι η αρχική οθόνη με την καινούργια ρομ. Οπως βλέπετε τα περισσότερα εικονίδια των εφαρμογών εχουν ενα περίγραμμα ασπρο. Δεν ξέρω αν διορθώνετε αυτό ή έτσι θα είναι πλέον.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@thanasisk Αυτές τις επιλογές εννοείς; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54704/ ” @George Kaggelaris αυτές οι επιλογές υπάρχουν. Στο redmi pro οταν χρησιμοποιούνται και οι δύο κάμερες η φωτογραφία βγαίνει αρκετά μεγαλύτερη σε μέγεθος και μετά στην επεξεργασία εχεις την επιλογή να τις αλλάξεις την εστιαση και εκεί που ήταν θαμπή να γίνει καθαρή ή και να την κάνεις όλη καθαρή. επίσης υπήρχε και μία επιλογή το 3D που οταν κουναγες το τηλέφωνο κουνιόταν και …
-
Εγω αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν τραβάς φωτογραφια σου βγάζει την επιλογή για την χρησιμοποίηση της δεύτερης κάμερας, αλλά όταν πας να επεξεργαστεις την φωτογραφία δεν υπάρχουν οι επιλογές που είχα. Ούτε κάνει εστίαση σε διαφορετικο σημείο της φωτό ούτε κανει παρουσίαση σαν 3D. Επίσης οταν προσπαθώ να τραβήξω φωτογραφία μου αναβοσβηνει η οθόνη πολλές φορές μέχρι να εστιασει και να μπορέσεις να τραβήξεις την φωτο
-
για επιβεβαίωση. εχω την xtrv 8.4.26 κάνω factory reset και μετά την περνάω;