Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 152.
-
αργήσαμε λίγο αλλά ήρθε και η σειρά μας. Μόλις περάστηκε σε Redmi pro η XTRV. Ευχαριστούμε
-
Aroma XTRV 7.10.12
ΜήνυμαΜετά απο τόσους μήνες αναμονής ήρθε και η σειρά μας. Μόλις Περάστηκε και από εμένα η XTRV 7.10.12. Μέχρι στιγμής με μια γρήγορη δοκιμή όλα είναι καλά. Ευχαριστούμε για μία φορά ακόμα την ομάδα
-
μόλις περάστηκε στο redmi pro. Πολύ γρήγορη εγκατάσταση. Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά.
-
περάστηκε σε redmi pro Εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα (που δεν το νομίζω γιατί μέχρι τώρα δεν είχα) αργότερα.
-
περαστηκε σε redmi pro. Εδω και μια μερα χωρις προβληματα. Εν αναμονη της aroma αν βγει για το τηλεφωνακι μας
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από thanasisk: “ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δυστυχώς μέσα στα δικαιώματα τόσο για το τηλέφωνο όσο και για τον αποθηκευτικό χώρο δεν υπάρχει καν το παιχνίδι μέσα, παρότι το έχω εγκαταστήσει. Οταν πηγαίνω ρυθμίσεις > εγκατεστημένες εφαρμογές >Legends > Δικαιώματα εφαρμογών δεν έχει κανένα δικαίωμα μεσα ” Τη δοκίμασα και όντως δεν απαιτεί δικαιώματα και έπρεπε να δουλεύει κανονικά. Μου φαίνεται ότι ο καθαρισμός δεδομένων ή ακόμα η απεγκατάσταση / εγκατάσταση τη…
-
Παράθεση από dnomikos: “Στις νεότερες εκδόσεις android, μερικές φορές διάφορες εφαρμογές κρύβουν τις αιτήσεις για χορήγηση άδειας ή το σύστημα δεν μπορεί να κατανοήσει ακριβώς τι ζητάει κάποια εφαρμογή. Δεν κρύβεται απαραίτητα δόλος πίσω από αυτό. Συμβαίνει αρκετά συχνά ακόμα και σε εφαρμογές συστήματος όπως η Μουσική. Για αυτό υπάρχει η επιλογή Ασφάλεια > Δικαιώματα... για να τα δίνετε χειροκίνητα. Πήγαινε λοιπόν εκεί και κάνε μερικές δοκιμές πχ πήγαινε στο Ασφάλεια > Δικαιώματα > Τηλέφωνο και …
-
σε redmi pro περάστηκε μια χαρά. Αυτή την φορά το άφησα χωρίς το supersu. Ένα πρόβλημα μόνο. το παιχνίδι Ninja turtles legends στις δύο τελευταίες ρομ δεν δουλεύει. Κρασάρει και βγάζει το μήνυμα για αναφορά προβλήματος. όλες οι άλλες εφαρμογές και παιχνίδια μια χαρά. Γνωρίζει κάποιος κάτι γι' αυτό γιατί ποιος κάνει καλά τον μικρό!!!!!!
-
redmi pro με supersu μολις εγκατασταθηκαν. Συγχρονισμος επανηλθε. Μπραβο σας για ακομη μια φορα
-
πάρα πολύ καλή προσφορά. Καλή επιτυχία σε όλους.
-
redmi pro μόλις περάστηκε η καινούρια rom. Στη συνέχεια περάστηκε και το supersu. Όλα καλά μέχρι στιγμής χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά.
-
redmi pro εγκαταστάθηκε. μέχρι στιγμής όλα καλά. Μπορώ να πω ότι ήταν η πιο γρήγορη εγκατάσταση που έχω κάνει στο τηλέφωνο.
-
πολύ ωραίο δώρο Μπράβο στο gearbest Να τα εκατοστήσει
-
Σε redmi pro μόλις περάστηκε και όλα δείχνουν καλά μέχρι στιγμής
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30691/ και τώρα αρχίζει ο πειραματισμός
-
έκανα δοκιμή και εγώ με το βίντεο. Τράβηξα βίντεο και με αυτόματη εστίαση και με χειροκίνητη. Καθε φορά που κάνει εστίαση είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο ακούγεται μέσα στο βίντεο ένα "τσικ". Ακόμα και με κλειστό στις ρυθμίσεις το ήχοι κάμερας κάνει το ίδιο. Βλέπω βέβαια ότι πραγματι είναι πολύ ευαίσθητο το μικρόφωνο. Σε δωμάτιο χωρίς θόρυβο ακούγονται οι ήχοι του δρόμου παρα πολύ έντονα
-
Παράθεση από stamatisv: “Ντάξει παιδιά μην τρελενόμαστε:P πήγα και εγώ σε χώρο με απόλυτη ησυχία και κόλλησα το αυτί μου απο πίσω, ακούω και εγώ ενα μικρό θόρυβο που ίσως είναι φυσιολογικός λογό της προσπάθειας να κάνει focus. Απλά απο ότι καταλαβαίνω σε άλλους ακούγεται περισσότερο για κάποιο λόγο και σε άλλους λιγότερο. ” Προσπάθησε να τραβήξεις βίντεο και μετά βάλτο να παίξει. Θα ακους μέσα παράσιτα