Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-152 από 152.
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν θες Ελληνική.. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. ” επειδή πήρα και εγώ το ίδιο κινητό με τα ίδια στοιχεία στο about phone. Το τηλέφωνο έχει unofficial rom. για να περάσω την ελληνική ρομ από τον οδηγό πρέπει να περάσω πρώτα κάποια China Stable Official rom και μετά να κάνω τον οδηγό ή μόλις πάρω το οκ για το ξεκλείδωμα του bootloader και τον ξεκλειδώσω κάνω κατευθείαν τα βήματα του οδηγού;
-
thanasisk ετοιμη και η σημερινή πρώτη ψήφος
-
και εγώ με την σειρά μου σήμερα. αργότερα και αλλη thanasisk
-
+1 thanasisk
-
μία ακόμα και απο εμένα thanasisk
-
Χρονια πολλα. Καλη χρονια σε ολους. Αναμεσα φαγητο & βασιλοπιτα βρεθηκε χρονος για ακομη μια ψηφο thanasisk
-
+1 και απο εμένα (thanasisk)
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone White Glass Body
-
μία ερώτηση και απο εμένα καθότι νέος στο παιχνίδι των android μιας και είμαι κάτοχος iphone 4 επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Σκέφτομαι να παραγγείλω το redmi 3 pro apo to vickmall. Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM 5.0 inch 4G LTE Smartphone Snapdragon 616 Octa Core 1.5GHz 4100Mah battery Fingerprint - Grey με ποια ρομ θα πρέπει να το παραγγείλω. με την Original Rom(Chinese&English) ή με την Mutli-language ROM; εννοείται ότι μετά θέλω να μπορέσω να βάλω την ελληνική