Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 591.
-
Παράθεση από dimi1982: “Απενεργοποίησε ότι Antivirus η Windows defender έχεις και ξεζιπαρε πάλι το αρχείο. #arist1976 μπορεί να έχεις δίκιο, αν κι εγώ που το χα πάθει είχα ξετικαρισμενο το preloader και πάλι το μπρίκαρε! Το έβαλα για να το δοκιμάσει αν δε του δουλεύει τίποτα άλλο. Xiaomi Redmi note 3 ” Ξετίκαρες το preloader και πάλι σου μπρίκαρε; Είσαι πολύ άτυχος ρε φίλε. Πάντως αυτό με το να επιλέξεις ή όχι το preloader, παίζει ρόλο τι ρομ είχες πρίν. Αν έχεις καποιου κινεζομάγαζου πειραγμάνη…
-
Παράθεση από ApoTsa: “λοιποτν το παρατηρησα και εγω αλλα δεν βρισκει τον DA_SWSEC.bin στα αρχεια δεν ξερω γιατι ” Είναι βασικό αυτό γιατί του δίνεις λάθος διαδρομή. Aν πατήσεις το αριστερά από το παράθυρο του download agent θα σου εμφανίσει παράθυρο του file explorer και εκει θα το δεις. Αν δεν το βρεις και εκει κανε μια αναζήση να δεις που είναι η θεση αρχειου ακριβώς.
-
Παράθεση από ApoTsa: “οχι αστα να πανε εχω κανει τα παντα που ελεγε ο οδηγος(φανταστικος και πολυ αναλυτικος οδηγος μπραβο σας ) αλλα συνεχεια την ωρα που flasharv την fastboot μου βγαινει ενα μνμ (δειτε συνημενο)και ξαφνικα εκει που το κιν ειναι νεκρο ανοιγει και φυσικα μετα κολλαει στο boot loading ” Φίλε τώρα το παρατήρησα. Στο παράθυρο του download agent πρέπει να επιλέξεις το αρχείο "DA_SWSEC.bin", όχι αυτό που έχεις εσυ. Άλλαξε το
-
Παράθεση από ApoTsa: “οχι αστα να πανε εχω κανει τα παντα που ελεγε ο οδηγος(φανταστικος και πολυ αναλυτικος οδηγος μπραβο σας ) αλλα συνεχεια την ωρα που flasharv την fastboot μου βγαινει ενα μνμ (δειτε συνημενο)και ξαφνικα εκει που το κιν ειναι νεκρο ανοιγει και φυσικα μετα κολλαει στο boot loading ” Aυτό το μήνυμα εμφανίζεται όταν πατάς λάθος συνδυασμό πλήκτρων.
-
Παράθεση από ApoTsa: “λοιπον βρηκα στο site της xiaomi ενα κινεζικο προγραμμα για root (το συστηναν παρα πολλα ατομα) και οταν το εκανα κατεβασε το rootking ....τελοςπαντων και τωρα του εκανα μια επανεκκίνηση και δεν ανοιγει εχει κολλησει στο loading και φορτωνει κανα 15 λεπτο How to root Redmi Note 3 - Updated guide for root any newest version - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Φίλε μου, δυστυχώς, κάνεις λάθος. Στο αγγλικό ο moderator προτείνει να μην χρησιμοποιουμε προγράμματα τύπου…
-
Παράθεση από pechr: “Αν παρακολουθείς πολιτική να σου θυμήσω... Το κράτος τους επίσημα αναγνωρίστηκε από όλα σχεδόν τα κράτη του ΟΗΕ ως Μακεδονία. Δύο κράτη έθεσαν ΒΕΤΟ στο συνέδριο: Ελλάδα και Γαλλία. Η Γαλλία με πρόεδρο τον Σαρκοζί έθεσε ΒΕΤΟ επειδή ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας ..Καραμανλής αγόρασε πυραύλους από Γαλλία με αντάλλαγμα να μην ψηφησουν ΝΑΙ στο ονομα της Μακεδονίας. ” Δεν καταπίνεται αυτό, αδερφε.
-
Παράθεση από pechr: “Το να τα βάλεις με ένα forum στο ίντερνετ είναι τελείως άσκοπο. Πληγωμένος βαθύτατα θεωρώ ότι αυτή η μάχη χάθηκε.. με ηττημένο τον ελληνικό λαό. Πληροφοριάκα για όσους κάποια στιγμή περάσετε από την Δοϊράνη θα δείτε πολύ ξεκάθαρα να γράφει στο τελωνείο " Republic of Macedonia'' και όχι FYROM όπως πιστεύουν κάποιοι ” Συμφωνώ μαζί σου, όμως όσο εμείς δεν τους αναγνωρίζουμε ως Μακεδονια, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Ας τους αναγνωρίσουν και οι εξωγήινοι. Εξάλλου δεν γίνεται να…
-
Παράθεση από caeser: “Αν δεν σου δουλεύει το back up και θέλεις να κρατήσεις back up τα βασικά σου (φωτογραφίες, μουσική, επαφές κ.λ.π.) μπορείς να πας "my device" και μετά στη κατηγορία που θέλεις, π.χ. "Gallery" να κάνεις "select all" και "export" σε φάκελο της αρεσκείας σου (στον υπολογιστή). Το ξέρω ότι δεν είναι "αυτόματο back up" αυτό, αλλά τουλάχιστον έχεις την δυνατότητα να κρατήσεις back up τα βασικά σου αρχεία... Φυσικά, εκτός απο το MiPcSuite, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να κρατήσει …