Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 591.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από frankiskos: “παιδιά έκανα και εγώ την παραπάνω διαδικασία και όταν πάω να βάλω το mi account μου βγάζει bug report και δεν μπορώ να μπω στο κινητό. έχω κάνει wipe τα πάντα και δεν μπορώ να προχωρήσω. παρακαλώ ας μου πει κάποιος τι μπορώ να κάνω γιατί το κινητό δεν μπορώ να του κάνω τπτ. ” Δώστο σε κάποιον που έχει αδεια ξεκλειδωματος, να στο ξεκλειδωσει με το λογαριασμό του.
-
Παράθεση από Dante: “Ναι. Δε χρειαζεται developer πλεον. Απλα δε μπορω να βαλω το twrp τωρα. Μου ειπε ο αντμιν οτι δουλευει και το twrp απο τον μτκ αλλα το δοκιμασα και δεν. μου βγαζει αυτο F:\Downloads\folder\adb>adb devices List of devices attached fe3a37d6 device F:\Downloads\folder\adb>adb reboot bootloader F:\Downloads\folder\adb>fastboot boot redminote3_twrp.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.523s] booting... FAILED (remote: dtb not found) finished. total time: 0.968s F:\Downloads\fold…
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους μας! Πολύ όμορφο πάντως.
-
Παράθεση από vogel: “Καταλαβα. Κ αλλη μια ερωτηση. Σε κινητο που τρεχει επισημη αγγλοκινεζικη, μπορω να περασω απ τον updater καποια ρομ που θα εχει καποια ελληνικα και play store??? Kαι αν ναι, ποια ρομ? Τις stable eu μπορω να τις περασω? ” Δυστυχώς όχι. Τα gapps μπορείς πανεύκολα να τα περάσεις. Είτα κατέβασε το google installer από το mi store, είτε το apk από το νετ και πέρνα τα.
-
Παράθεση από bzanios: “Φίλε "tsine" Αυτό που εννοεί ο "arist1976", είναι ότι μπορείς με το με το Flash tool να βάλεις αμέσως την κινέζικη DEV και έτσι γλυτώνεις ένα βήμα (να βάλεις δηλαδή την κινέζικη stable). Έτσι δεν είναι "arist1976"; (καλό είναι να περιμένεις και την δικιά του επιβεβαίωση για την περίπτωση που κάνω κάποιο λάθος) ” Παράθεση από tsine: “Εννοεί να μην περάσω την stock chineze άλλα απευθείας την developer chineze ... και έτσι γλυτώνω ένα βήμα ” Αυτό ακριβώς εννοούσα παιδιά.
-
Παράθεση από tsine: “Ευχαριστώ πολύ παιδιά μόλις έκανα αίτηση για Unlock . 1. Αρχικά διώχνω την μούφα rom και βάζω της Stock rom chineze με flash tool 2.Περνάω την dev rom κάνοντας copy paste την rom στην μνήμη του κινητού και πηγαίνοντας Update επιλέγω την rom. 3. Περιμένω να έρθει το SMS ώστε να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική rom ” Mπορεις να γλιτωσεις χρονο περνώντας κατευθείαν τη developer με το flashtool. hennessy_images_6.3.3_20160129.0000.14_5.0_cn_4cb062646f.tgz
-
Παράθεση από tsine: “Πώς περάσαν την multi language rom αν δεν ξεκλείδωσαν τον bootloader ? ” Με το flashtool διάβασε τη διαδικασία, μήπως την κάνεις και εσύ και περάσεις άλλη ρομ. [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από tsine: “Ναι παίζει 1) να έχει ξεκλειδώσει τον bootloader? 2) Να έχει root access ? Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ” Δοκίμασε να περάσεις twrp με το adb(διαβασε τη πρώτη σελίδα). Αν τη περάσει εχεις ξεκλειδωτο, ειδάλλως στελνεις μήνυμα στη xiaomi για ξεκλείδωμα. Δεν γνωρίζω αν ενέχει κινδύνους η δοκιμή, περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος ειδικός. Root access μπορεί να έχει, ανεξάρτητα από το bootloader. Το ρουτάρουν με διάφορες εφαρμογές, πράγμα το οποιο πρέπει να αποφευγουμε γι…
-
Παράθεση από tsine: “Παιδιά από μία χαζή ερώτηση . Πήρα το κινητό redmi note 3 από minideal (το παρέλαβα είχα γράψε κάντε root install multi language rom κλπ κλπ) και έχει την multi language rom . Παίζει να έχει ξεκλειδώσει τον bootloader το mιnideals και να έχει δώσει root access στο κινητό ? Και αν ναι που το βλέπω ? ” Bασικά αποκλείεται, αλλά κοιταξε στο κεντρο ασφαλειας- permisions- allow root access. Εναι διαφορετικό πράγμα να εχει ξεκλειδωσει τον bootloader και διαφορετικο να εχει root.
-
Παράθεση από Petran3: “Καλημέρα και από εμένα! Έχω την ROM SPHINX για να βάλω την ελληνική ROM θα πρέπει να βάλω την Official Stable μετά την Official DEV , να ξεκλειδώσω bootloader και μετά να περάσω την ελληνική??(Οδηγούς για το κάθε ένα θα ψάξω , λογικά θα βρω εδώ μέσα) ” Μπορείς να γλιτωσεις χρόνο φλασάροντας κατευθειαν τη developer στην αρχή με το flashtool.
-
Παράθεση από flowin_through: “Τελικά οταν πιάσουμε με το καλο τα 1500€ και χρειαστει να κάνουμε verify, τι σημαίνει για μας; παιζει να φορολογηθουμε για κατι; Το εχει κανει κανείς; ” Eκανα εγώ verify. Απλά εστειλα φωτογραφίες της ταυτότητας. Δεν νομιζω να παιζει φορολογια ή οτιδήποτε άλλο. Βασικά το αποκλείω.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από arist1976: “Εκανα απεμπλοκή πιν αλλά τίποτα. Δοκίμασα σε δυο τράπεζες και πάλι τίποτα. Στο support της revolut μου λενε οτι δεν είναι μπλοκαρισμένη. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα; Καμια ιδέα; ” Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις να πάει το κλειδωμα στην Revolut, μετά να επικοινωνήσεις μαζί τους για ξεκλείδωμα και αντιστοιχα να περιμενεις μεχρι να ενημερωθούν τα πληροφοριακά συστήματα των ελληνικών τραπεζων με το "ξεκλειδωμένο" status της κάρτας. ” Mιλησα με τη revolu…
-
Παράθεση από alekos-ep91: “φλασαρα επιτυχως την νεα εκδοση αλλα μετα ηθελα να φλασαρω και xposed αποτελεσμα το κινητο να μπει σε bootloop και δεν ανοιξε ποτε... μπηκα ρεκοβερυ να κανω τα wipes και βγαζει failed cant mount cache....δεν ξερω τι εγινε πραγματικα... τωρα δεν κανει wipes και δεν μπορω να φλασαρω ρομ ” Δεν έχεις κανένα nandroid backup κρατημένο;
-
Παιδιά είχα ενα θεματακί και χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα το λάθος να προσπαθήσω να χρησιμοποιησω τη καρτα στο supermarket χωρις να την εχω ενεργοποιησει προηγουμένως σε ΑΤΜ..Οπότα η κάρτα κλείδωσε (λόγω αποτυχίας pin 3 φορές). Έκανα verify my identity και μπορω να τη χρησιμοποιήσω σε μαρκετ και αγορές ιντερνετ, αλλά δεν μου επιτρέπεται σε ΑΤΜ. Εκανα απεμπλοκή πιν αλλά τίποτα. Δοκίμασα σε δυο τράπεζες και πάλι τίποτα. Στο support της revolut μου λενε οτι δεν είναι μπλοκαρισμένη. Είχε κανείς το ίδιο…