Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 591.

• Παράθεση από amwnra: “τελικά κατέβασα την κανονική έκδοση όχι την οτα και την έβαλα από το twrp και έτσι μπήκε αλλιώς με το οτα κολλούσε. Και χάθηκε και σε εμένα το SwiftKey ” Και εγω αυτό έκανα μολις τωρα και περιμενω να ανοιξει για εντυπωσεις.

• Παράθεση από epantis: “Επειδή έχω μπερδευτεί μπορείς να μου δώσεις λινκ για να κατεβάσω την stable για flash tool ” Ορίστε ο official fastboot για flashtool hennessy_images_V7.1.8.0.LHNCNCK_20160125.0000.13_5.0_cn_7c8d936cb7.tgz

• Παράθεση από amwnra: “ακομα κολλημενο ειναι.... ” Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έιχα, εκανα install την ota apo to twrp και κόλλησε στο logo. Τώρα έκανα restore απο to twrp την 6.1.29 και θα δοκιμάσω με την κανονική. Δεν έχω κάνει καμία αλλαγη, μάλλον πρέπει να το κοιτάξετε λιγάκι.

• Παράθεση από tasosp: “Καλημερα . Εβαλα αυτη τη ρομ κι ολα οκ , θα μπορουσα να βαλω καποια μαμισια για να δω συμπεριφορα και κατοπιν να ξαναπερασω την ιδια ? γινεται ? ευχαριστω ” Φυσικά και γίνεται. Οτι θελεις κάνεις.

• Παράθεση από redcom7: “χαιρετω την παρεα .. προκειται για φιλο που αγορασε το νοτε3 αυτην την εβδομαδα ... εχω δυο ερωτησεις 1. για να βαλω αυτην την ρομ εδω που γραφετε πρεπει να εχει ξεκλειδωτο bootloader ??? 2. η ρομ εχει ρουτ??? 3. το βασικο προβλημα με την ρομ που εχει ηδη ειναι οτι δεν εχει ροοτ 6,1,** ευχαριστω και ζητω συγνωμη εαν εχουν αναφερθει ολα ... οποιος εχει διαθεση ας βοηθησει λιγο μην του το μπρικαρω και τρεχουμε ” Οχι δεν χρειαζεται να έχει ξεκλείδωτο bootloader, γι'αυτό και τ…

• Παράθεση από kgianno82: “Καλησπέρα! Μετά από 2 μήνες κακής εμπειρίας από τη ρομ κινεζομάγαζου λέω να ρισκάρω να βάλω και εγώ τη multi αν και τελείως άσχετος. Είδα λοιπόν σε προηγούμενα post ότι με τα windows 7 υπάρχει πρόβλημα. Είναι κανείς που το έχει καταφέρει στα 7; Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλω να βάλω τα 10 θα προτιμούσα να το καταφέρω με τα win 7 ” Εγώ πάντως με win7 φλάσαρα πολλές ρομ και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως πιστευα οτι με τα 10 αντιμετωπίζεις προβληματακια.

• Παράθεση από tasosp: “Παρατηρησα οτι η αγγλικη σουιτα δεν με συνδεει , αλλα η κινεζικη ναι , ΑΛΛΑ με την πρωην βερσιον που ειχα . Δεν ξερω αλλα μαλλον δεν πρεπει να ναι και κατι σημαντικο . ” Σε πόλλούς γίνεται αυτό τελευταία, και σε εμένα επίσης. Πρέπει να βρεθεί κάποια λύση.

• Παράθεση από sixela: “μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να αναγνωρισει τις πληροφοριες κατα τη διαρκεια του unlock.γιατι? ” Για να μην αγχωνεσαι να σου πω οτι εχουνε παθει και άλλοι. Απλά δεν θυμαμαι τη λύση, οπότε ψάξε λίγο και θα το βρεις.

• Παράθεση από sixela: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από sixela: “καλησπερα.προσπαθω να βρω drivers για pc για redmi note 3 να το σθνδεσω με το pc αλλα τιποτα....εχουμε καποιο link?? ” Για δοκίμασε αυτόforum.php?mod=attachment&aid=NTI1NzIxfGM1OGU4YzIzMDNjNTEyMTE5ZWZkZjU4MjliMTI5Mjk5fDE0NTU4MDk3NjA=&request=yes&_f=.zip ” αυτα τα εχω.πως κανω εγκατασταση ποιο αρχειο ειναι το σωστο δψε ξερω.για win 7 ” Το mtk-v1.0.14.exe

• Παράθεση από sixela: “καλησπερα.προσπαθω να βρω drivers για pc για redmi note 3 να το σθνδεσω με το pc αλλα τιποτα....εχουμε καποιο link?? ” Για δοκίμασε αυτό forum.php?mod=attachment&aid=NTI1NzIxfGM1OGU4YzIzMDNjNTEyMTE5ZWZkZjU4MjliMTI5Mjk5fDE0NTU4MDk3NjA=&request=yes&_f=.zip

• Παράθεση από Tsetkin: “Καλημερα σε ολους! Μόλις χθες μου ήρθε το μήνυμα επιβεβαίωσης για το bootloader από την xiaomi. (Μετά από ένα μήνα περίπου). Επειδή εψαξα στο φόρουμ αλλά δεν τα βρήκαν κάπου μαζεμένα,μήπως μπορεί κάποιος να μου αναφέρει τα πλεονεκτήματα του ελληνικού λογισμικού συγκριτικά με την αγγλοκινεζικη εκδοση?(κατανάλωση μπαταρίας, χρήση RAM κλπ) Επισης αν υπάρχει κάποιος χρήστης του ελληνικού λογισμικού και έχει παρατηρήσει θετικά/αρνητικά σημεία ας μου πει!!! Ευχαριστώ πολύ εκ των…

• Παράθεση από NasDriver: “μήπως η ρομ δεν κατέβηκε σωστά και σου κολλάει ? έλεγξες το MD5 ? ” Πως κανουμε επαληθευση με το md5; Καμια βοήθεια; Oκ, ενημερώθηκα.

• Παράθεση από dimi1982: “Προσοχή γιατί υπάρχουν μικρές χρεώσεις σ'αυτα τα sms! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σοβαρά; Δεν το ήξερα, ούτε το παρατήρησα σε εμένα. Thanks for the tip.

• Παράθεση από sixela: “μπορω και με τη ρομ που εχει??δε χρειαζεται να βαλω dev οπως λεει ο οδηγοσ?? ” Κάπου διάβασα οτι το φτιάξανε να ξεκλειδώνει και με stable. Αλλά δεν ξερω για εσένα γιατί είναι από μαγαζί και όχι official.

• Παράθεση από sixela: “ειμαι με stable οπως ηρθε απο κινεζικο.ελαβα εγκριση πριν δυιο μερες κ μαζευω οδηγιες γιΑ να το κανω αυριο να τελειωνω. ” Δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις με τη ρομ που έχεις. Αν αποτύχει φλασαρε την developer με το flashtool και συνεχίζεις.

• Παράθεση από bertsos: “κατάλαβα μπλεξηματα-μπερδέματα!!! μπορώ να το κάνω χωρίς να ξεκλειδώσει η συσκευή απο την xiaomi την καθαρη εγκατάσταση με flash tool?(και σε ποιο ποστ μπορώ να δω της καλες) σας ευχαριστώ για την υποδοχή και για την υπομονή σας στης λύσεις... ” Δεν ειναι τίποτα το φλασάρισμα με flashtool. Εαν είσαι λιγο προσεχτικός και ακολουθήσεις πιστά τον οδηγό, δεν εχεις να φοβηθεις τόποτα. Ορίστε και ο οδηγός από το αγγλικό [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On …

• Παράθεση από sixela: “το εψαξα βρηκα οδηγους απλα ηθελα καποιον επιβεβαιωμενο απο το ελληνικο site γιατι οτι βρηκα ηταν σε ξενα site.υπαρχει λογος για clean install η οχι? ” Eχεις περάσει twrp; Ποια ρομ εχεις τώρα;

• Παράθεση από paf21: “Όλα πήγαν μια χαρά σε λειτουργικό windows 10, με τοίχος προστασίας και αυτόματη προστασία απενεργοποιημένα. Ήταν η πρώτη φορά που κάνω τέτοια κίνηση, το άγχος αρκετό, αλλά χάρη στον οδηγό δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα εκτός του ότι τώρα δεν συνδέεται στο MIPCSuite (καμία ιδέα υπάρχει;) ” Kανει βλακειες το mi pcsuite τελευταία. Και άλλοι είχανε πρόβλημα να συνδεθούνε και τελικά λύθηκε κατεβάζοντας το κινέζικο.

• Παράθεση από Stathis B: “Εγω εχω ενα αλλο θεμα παιδια. Σχεδον καθε φορα που ανοιγω το κινητο εμφανιζεται ενα μηνυμα που μου λεει οτι απαιτειται ενα sms για την ενεργοποιηση της sim και τονσυγχρονισμο αρχειου κλησεων. Το αγνοω? ” Καλύτερα κάντο, νομίζω ειναι και να συνδεσεις με το mi cloud.

• Παράθεση από sixela: “και ενα ακομα. ακολουθώντας τον οδηγο κανουμε clean install την ελληνικη rom η οχι?εαν οχι ποιοσ ειναι ο τροπος για καθαρη εγκατασταση?αφου το κανω να τα σβησω ολα απο μεσα οτι ειχε αποτο κινεζομαγαζο. ” Εχει οδηγό για καθαρή εγκατάσταση. Ψαξτο λίγο.