Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 591.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Bodai: “Δυστυχώς έχει γίνει προσπάθεια downgrade (μάλλον αποτυχημένη) της βάση δεδομένων (database)που χρησιμοποιεί η miui για την λειτουργία της. Είναι μια κατάσταση που θα σου εμφανίζεται σε διάφορες φάσεις και με διάφορες rom. Αν σου εμφανιζεται μετα απο καθαρή αυτό σημαίνει ένα πράγμα => πας για φλασάρισμα με fastboot ” Παρόμοιο πρόβλημα που είχα, εξαφανίστηκε μόνο με factory reset και εγκατάσταση όλα από την αρχή. ” Αυτό κάναμε και εμείς. Φλασάρισμα με …
-
failed to extract dir from "system" to "/system". E: error executing updater binary in zip ' / sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-5.12.31.zip" Error flashing zip '/sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_GTV-5.12.31.zip' updating partition details... ...done Τι σημαίνει αυτό;
-
Παράθεση από kostsokale: “Τα έχω όλα στο mi cloud. Μπορείς να μου πεις πως θα κάνω καθαρή εγκατάσταση; αυτό γιατί αύριο είμαι για δουλειά και θα ειμαι χωρίς κινητό από τι φαίνεται. Δες μια την εικόνα που αναίβασα λίγα ποστ πιο πριν μήπως σε βοηθήσουν. ” Μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά νομίζω οτι μπαινεις recovery πας wipe-advanced wipe και τα τικάρεις dalvik cache,system,cache. Κάνεις swipe, γυρνάς στο αρχικό μενού και πατας install και διαλέγεις τη ρομ. Είμαι λίγο μπερδεμένος αν χρειάζεται να δι…
-
Παράθεση από kostsokale: “Με τρομάζουν αυτά που λες. Που θα τον βρω αυτόν τον οδηγο; ” Δεν είναι τίποτα. Απλά κράτα backup είτε στον υπολογιστή, είτα στο mi cloud. Θα πρέπει να σβήσεις τα πάντα από τη συσκευή και να περασεις την ελληνικη, απαλλαγμένος από κατάλοιπα παλαιότερων ρομ. Οταν αλλάζεις ρομ από stable σε developer ή το αντίστροφο, πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση γιατι αλλιώς έχεις τα προβλήματα που βλέπεις.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από arist1976: “Δηλαδή φλασάρω την επόμενη κανονικά και δεν θα έχω πρόβλημα. ” ποια επόμενη??? την τελευταία φοράς ” To ξερω φίλε μου, για τη ν επόμενη φορά λεω. Απλά περνάω την καινούρια ρομ και όλα καλά.
-
Παράθεση από kostsokale: “Το έκανα το wipe αλλά τίποτα. Τώρα την ξανα φλασάρω να δω. Αυτό το no md5 file found τι είναι; Όταν λες καθαρή εγκατάσταση; το μήνυμα που ειπα οτι μου εμφανιζεται, απλα παταω cancel ή send και αυτο ξανα βγαινει αμεσως. Και στο summary μου έλεγε σε ολα failed to downgrade ” Δυστυχώς πρέπει να κάνεις καθαρή εγκαταστάση, αλλά κράτα backup γιατί πρεπει να ξαναστήσεις το τηλέφωνο από την αρχή. Περίμενα μήπως στείλει και κανείς άλλος τη γνώμη του. Διάβασε τον οδηγο του caeser
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από arist1976: “Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την 6.1.29. Κάθε φορά που κάνω wipe dalvik cache/cache μου ξαναπερνάει τη ρομ από την αρχή. Τι έχω κάνει λάθος; ” Προφανώς έκανες τα wipes αφότου εγκατέστησες την ROM.Αν ναι σωστά σου ξαναπερνάει την ROM μετά τα wipes ” Υπάρχει περίπτωση να το είχα κάνει όπως λες. Δηλαδή φλασάρω την επόμενη κανονικά και δεν θα έχω πρόβλημα.
-
Παράθεση από kostsokale: “Παράθεση από arist1976: “Μπες από την εφαρμογη του updater, πάτα τις 3 τελιτσες επάνω δεξια και διάλεξε reboot to recovery mode. Μπες recoveryκαι διαλέγεις wipe-advanced wipe και διαλέγεις μόνο dalvik cache και cache και κάνεις swipe τέρμα κάτω. Επειτα επιστρεφεις στο αρχικο μενου και πατάς reboot to system ” Λοιπόν έκανα αυτά όπως μου τα είπες, με ξανα έβαλε στο λειτουργικό κανονικά μετά. το ξανακλείνω, μπαίνω σε recovery, πατάω install, μου ξανα βγάζει no md5 file fou…
-
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την 6.1.29. Κάθε φορά που κάνω wipe dalvik cache/cache μου ξαναπερνάει τη ρομ από την αρχή. Τι έχω κάνει λάθος;
-
Παράθεση από kostsokale: “Παράθεση από arist1976: “Μάλλον πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Δοκίμασε wipe cache/dalvik cache. ” Ξανά κάνω την διαδικασία με το CMD ή απλά το κλείνω και πατάω Vol+ και Power; ” Μπες από την εφαρμογη του updater, πάτα τις 3 τελιτσες επάνω δεξια και διάλεξε reboot to recovery mode. Μπες recoveryκαι διαλέγεις wipe-advanced wipe και διαλέγεις μόνο dalvik cache και cache και κάνεις swipe τέρμα κάτω. Επειτα επιστρεφεις στο αρχικο μενου και πατάς reboot to system
-
Παράθεση από kostsokale: “Μπήκα μέσα κανονικά αυτήν την φορά. Πάτησα install, επέλεξα το zip αρχείο και μετά έκανα την μπάρα από κα΄τω τέρμα δεξιά για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Μετά μου έβγαζε ένα μήνυμα ότι ένα αρχείο MD5 αν θυμάμαι καλά δεν το έβρισκε. Μετά από λίγο μου λέει succesfully και Reboot now. Πατάω reboot, βγάζει την μαύρη οθόνη με το miui στην μέση και φόρτωνε μία μπάρα από κάτω. Μετά από λίγο με πηγαίνει στην κινέζικη dev και μου βγάζει συνεχώς ένα μύνημα "unfortunately, the prog…
-
Παράθεση από kostsokale: “Άρα ξαναδοκιμάζω και το fastboot boot redminote3_twrp.img και άμα δεν προχωρήσει κάνω fastboot flash recovery redminote3_twrp.img; Και στην δεύτερη περίπτωση κλείνω το κινητό και το ανοίγω αμέσως με Vol+ και Power; Αν κατάλαβα σωστά. ” Σωστά. Αλλά αν δεν πετ΄ύχει και η δευτερη εντολή να περάσει τη recovery τοτε εχεις θεμα με το ξεκλειδωμα.
-
Παράθεση από kostsokale: “Πήγα να ξανά κάνω την διαδικασία με το unlock του bootloader αλλα κολλάει στο 50% και μου βγάζει μία κινέζικη ειδοποίηση. Μετά προσπάθησα να μπω σε recovery αλλά μου βγάζει μία μαύρη οθόνη που μου διχνει να συνδέσω το κινητό με το PC. Το κάνω αλλά τίποτα. Πρέπει να ξανά κάνω την διαδικασία που λέει ο οδηγός από την αρχή; Plz guys μία βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. ” Μην αγχώνεσαι. Θα κάνεις οτι λέει ο οδηγός απ[ό την αρχή να περάσεις τη recovery με το abd και μετά θα κλείσει…
-
Παράθεση από kostsokale: “Όχι απλά θέλω να ξεκλειδώσω τον bootloader και στον οδηγό λέει ότι πρέπει να περάσω την κινέζικη dev. Μετά θα περάσω την ελληνική. Δεν θα μείνω εκεί. ” Oκ. Γίνεται και με τους δυο τρόπους. Είτε με flashtool περνάς τη official stable και μετά μέσω updater περνάς τη developer. Είτε με το flashtool περνάς κατευθείαν την developer. Αν και νομίζω οτι ξεκλειδώνει και με τη stable τώρα, κοίταξε το.