Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 591.
-
Παράθεση από akiszaki: “Παράθεση από arist1976: “Το οτι χθές εκανα complain στο αγγλικό και σήμερα μου ήρθε sms για ξεκλείδωμα, το θεωρείτε τυχαίο; Μήπως να αρχίσουνε τα complain να πηγαίνουν σύννεφο μήπως και ξυπνήσουνε; ” Πρέπει λες να περάσουν οι 10 μερες Κ μετά; η Κ νωρίτερα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάπου εκει στις 10 μέρες μου ήρθε εμένα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πάτα Σταθερά το Power μέχρι να σβήσει και θα κάνει Reboot.... ” Το εχω πατημένο 2-3 λεπτα συνεχόμενα και συνεχιζω. Tελικά μετά απο μιση ωρα και ενω ήμουν έτοιμος να το "εγχειρίσω" για να αποσυνδέσω τη μπαταρία, πάνω στην απελπισία μου πάτησα power kai volule up και εσβησε. ΖΗΤΩ!! Τώρα bootαρει και είμαι ετοιμος με ςλληνική ρομ τσίληκη.
-
Παράθεση από Bodai: “@arist1976 θα κάνεις swipe αργα και σταθερα (προσεχε για την εναλλαγή χρωμάτων) και θα ξεκολλήσει ” To ξέρω αυτό φίλε μου. Το θέμα είναι οτι κολλησε τελείως. Δεν δέχεται τπτ. Έχει μαυρίσει η οθόνη και το ""swipe to unlock'' εχει γκριζάρει και καθε 1-2 δευτερόλεπτα σαν να αναβοσβήνει. Το παθαινα και με το νοτε2 αυτό και η μόνη λύση είναι να βγαλεις τη μπαταρία ή να τελειώσει.
-
Παίδες χθες το βράδυ έκανα complain στο αγγλικό για το ξεκλείδωμα του bootloader. Περίμενα για το μύνημα πάνω από 10 μέρες και σήμερα εκπληκτος δέχτηκα ενα μύνημα οτι η αίτηση μου εγκρίθηκε. Τελοσπάντων τον ξεκλείδωσα τελικά. Αλλά μπαίνω στο permisions για να έχω ρουτ και μου βγάζει το εξής μύνημα: This app couldn't get root access.Try again". Έχετε καμια ιδέα γιατί; Οκ έφτιαξε από μόνο του μετά από μερικές προσπάθειες. Τώρα περνάω τη twrp και μετά την ελληνικη κα είμαι κομπλέ.
-
Παράθεση από ktsak: “"Μπαίνουμε στο λινκ http://www.miui.com/unlock/, κάνουμε αίτηση και αφού εγκριθεί ακολουθούμε τα βήματα του λινκ en.miui.com/thread-202290-1-1.html. Νομίζω πως τα έγραψα σωστά.." Εγραψε κάποιος φίλος σε διπλανο form ..... Το βρήκα και γω, πλην όμως ακόμη και το Google Translate δεν βοηθάει πολύ ...... WBXAkQd.jpg Μπορει κανεις να βοηθήσει τι βάζουμε στα αδεια πεδία ??????? (Kostas Giannakopoulos ???????) ” Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, απ'οτι θυμάμαι. Στο πρώτο γράφουμε το ονο…
-
Φίλε Gr_Makecon ο οδηγος σου είναι σωτήριος, κάνει την εγκατάσταση twrp παιχνιδάκι. Συγχαρητηρια!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από arist1976: “Για το 70% με ποια κριτήρια αποφασίζουν; ” Θα μάθουμε σύντομα... ” Δεν το κοινοποιήσανε όταν διαφήμιζανε το διαγωνισμό. Δηλαδή το αφήσανε ρευστό;
-
Για το 70% με ποια κριτήρια αποφασίζουν; Γνωρίζει κανείς; Λογικά θα υπάρχει καποια αντικειμενικότητα.
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από kostsokale: “Εντάξει νομίζω λύθηκε το πρόβλημα. Δεν με άφηνε να προσχωρήσω στην αγορά. Κάτι έπαιζε με την Paypal αλλά όλα κομπλέ τώρα. Από yeso521 έκανα την αγορά και μου ήρθε στο email μου ο αριθμός παραγγελίας. Που μπορώ να βλέπω την εξέλιξή της και σε ποιο στάδιο βρίσκεται; ” Ανέμενε να παραλάβεις tracking number από το κατάστημα (σημαίνει ότι έχει φύγει από το κατάστημα) και μετά ανάλογα με ποια εταιρεία έχει φύγει θα μπεις στην σελίδα τους και θα βλέπε…
-
Παράθεση από makis7920: “Παράθεση από kosmasdel: “Όταν βγάζω τον φορτιστή από την πρίζα ενώ έχει φτάσει στο 100% και το έχω αφήσει λίγο παραπάνω το λεντάκι συνεχίζει να μένει συνεχώς πράσινο για κάποια ώρα εκτός αν βγάλω τον φορτιστή και από το κινητό. Αυτό γίνεται και στα 2 RN2 που υπάρχουν στο σπίτι. Συμβαίνει και σε άλλους; ” Το έχω παρατηρήσει και εγώ.το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Θεωρώ πως είναι φυσιολογικο. ” Παράθεση από akis5: “παιδια σχετικα με το ραδιο fm καναμε ολα οσα μας ειπατε (α…
-
Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Exploticon: “εγινα gold member αλλα ακομα θελει να κανω αιτηση γιατι? ” Tελικά πρέπει να έχεις platinum ή diamond account για να αυξηθούν οι πιθανότητες για ξεκλείδωμα(και πάλι οχι σίγουρα). Ελα μ____ί στο τόπο σου!! Τι άλλο θα ακούσουμε!!! ” πλακα κανεις? τσαμπα σπαμαρα τοση ωρα ....... ” About unlocking the bootloader (TALKING TO THE CUSTOMER SUPPORT FROM XIAOMI C... - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από arist1976: “Ελληνική ρομ δεν μπορείς να περάσεις ακόμα λόγο κλειδωμένου bootloader. ” Ελληνική ROM μπορεί να περαστεί, αλλά μετά το ξεκλείδωμα του Bootloader.Μέχρι στιγμής έχουν συμπληρώσει αρκετά άτομα αίτηση στην xiaomi για να λάβουν κλειδιά, αλλά δεν ξέρω αν έχει λάβει κανείς ακόμη. ” Και εγώ στην αναμονή του sms είμαι. Είδομεν...
-
Παράθεση από foxi: “καλημερα παιδιά .πέρα από τα μηνύματα που εμφανίζει κόμμενα,κόβει και τις επαφές ,κάποιες τις εξαφανίζει τελείως ,άλλοτε δείχνει το όνομα άλλοτε όχι.επίσης όταν κλειδώνει για κάποιο λόγο δείχνει την ώρα μια ώρα μετα 0_0 μόλις το ξεκλειδωνεις συνήθως δείχνει τη σωστή αλλα όχι πάντα..γενικά θα έλεγα έχει πολλά μικρά τέτοια θέματα !ακομη προσπαθησα να κανω mi accountκαι ενω γράφονται στα αγγλικά κλπ μετά έχει μόνο κινέζικα .. διαβαζω μερες και προσπαθω να καταλάβω τι πρέπει να κ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από maddoctor: “Βαση του νήματος εδώ: Is there a single user who could unlock bootloader using OFFICIAL instructions? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile, όσα μέλη είναι Gold, Diamond, Platinum, etc. δεν χρειαζονται να κάνουν αίτηση για το ξεκλείδωμα. Εγώ στο en.miui είμαι Diamond. Σε σχετικό σχόλιο για το πως γίνεται η διαδικασία, προχώρησα κανονικά, κατεβάζοντας το αντίστοιχο πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα, ενώ ο χρήστης που…