Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 591.

• Παράθεση από maddoctor: “Βαση του νήματος εδώ: Is there a single user who could unlock bootloader using OFFICIAL instructions? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile, όσα μέλη είναι Gold, Diamond, Platinum, etc. δεν χρειαζονται να κάνουν αίτηση για το ξεκλείδωμα. Εγώ στο en.miui είμαι Diamond. Σε σχετικό σχόλιο για το πως γίνεται η διαδικασία, προχώρησα κανονικά, κατεβάζοντας το αντίστοιχο πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα, ενώ ο χρήστης που το είπε (δεν θυμάμαι ποιος ήταν), δεν μπόρεσε να …

• Πωπω! Τώρα το έμαθα και εγώ. Εχει τρελαθεί ο καημένος. Τι έκανε το άτομο; Εκατσε και έψαξε 1000+ λογαριασμους, εκανε διασταυρώσεις και εγραψε και ένα κατεβατό. Φαρμάκι τον κεράσαμε το κακομοίρη. Admin η τσαρουχιά σου ελπίζω να του ήρθε κατακέφαλα, μήπως και παει το μυαλό του στη θέση του. Τι βλαξ,θεέ μου....

• Παράθεση από Kazer: “θα τ ξαναδοκιμασω.επειδη ουτε το google installer κατεβασα.απο υπολογιστη τον κατεβαζω;ή απευθειας απο τ κινητο συγχωριτε αλλα κατεχω κ πολλα ” Σου έστειλα pm.Mπες και διάβασε.

• Παράθεση από Kazer: “τ μονο προβλημα ειναι οτι δν μπορω ν συγχρονισω τις επαφες μ.τ κινητο τ εχω μολις 2 ωρες στα χερια μ ” Όταν κατέβασες το google installer και πέρασες τα gapps, μήπως ξέχασες το google contacts synch; Είναι για αυτό το λόγο.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

arist1976 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από Kazer: “παιδια καλησπερα!παρελαβα κ εγω το redmi note 3 να αλλαξω ρομ;κ δν μπορω μ τπτ ν συχγρονισω τις επαφες μ τ gmail. ” Έβαλες και το google contact synch;

• Παράθεση από Kazer: “καλησπερα μολις μοθ ηρθε το redmi note 3 με ρομ MIUI77 stable 77.0.11.1 (LHNCNCJ)ποια ρομ να βαλω? ” Aν έχεις πρόβλημα με τη δική σου βάλε αυτή μεχρι να έχουμε νεώτερα με τον bootloader.

• Παράθεση από johng4: “Διάβασα στο αγγλικό miui ότι θα κυκλοφόρησει miui 7.1 και για την συσκευή μας. Έχω μπερδευτεί λίγο με τις εκδόσεις. Μια λέει global stable και μία Chinese stable. Ποιά η διάφορα και ποια είναι η δικιά μου τώρα? Έχω την επίσημη αγγλοκινεζικη 7.0.22 μετά το σημερινό update. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Όσες επίσημες έχουνε βγεί εως τώρα είναι chinese.

• Παράθεση από Xaris Skr: “ρε παιδιά πως μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στη κάρτα μνήμης? Αν όχι την ίδια την εφαρμογή τουλάχιστον τα δεδομένα της ” Με καμία εφαρμογη τύπου link2sd δοκίμασες;

• Παράθεση από Vasstef: “Να περάσω την stable Sphinx V1d μέχρι την ελληνική????? ” Εγώ εχω τη τελευταία developer αλλά με τη sphinx με τρώει το χέρι μου να τη περάσω.

• Αγορα xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από kostsokale: “ Μπορείς να μου πεις θα τους ζητήσω ακριβώς; Γιατί είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κινητό από εξωτερικό και δεν γνωρίζω πολλά. Εγώ λογικά από minideal θα πάρω. ” Μπές εδώ και πήγαινε τέρμα κατω στα comments και θα παρεις μια ιδέα. Κανε το σχολιο που σου αρέσει copy-paste από οπουδήποτε το πάρεις. Και εγώ έτσι έκανα.

Μήνυμα

Παράθεση από Manousos Papadakis: “Ευχαριστώ πολύ όλα καλά την φλασαρισα!!!!! Τώρα για πες μου καμία καλή ροκ να χει μέσα ελληνικά!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ποιά φλάσαρες; Με κλειδωμένο bootloader, δυστυχως δεν υπαρχει τετοια ρομ. Εκρος και αν στείλεις κανενα μειλ στο vickmall και τους πεις να σου στείλουνε κανένα λινκ για τη δική τος Ελληνική(αν γίνεται).

• Πάντως οι τοσο λιγοι συνολικοί ψήφοι μου κάνανε και εμένα εντύπωση(κάπως αρνητική), έως και έκπληξη μπορώ να πω. Δεν γίνεται για ένα τετοιο γίγαντα σε διαγωνισμο του παγκόσμιο να ψηφίζουνε μόνο 5000. Θα μου πείτε οτι απευθυνεται σε Κινέζους η εταιρεία και δεν την ενδιαφερουν ακομα άλλες χώρες, ΟΚ αλλά και πάλι μόνο 5000;

• Παράθεση από evankouros: “Επειδή πολύ κουβέντα έγινε για Ινδούς & "γατάκια", η άποψη μου είναι ότι καλό θα ήταν να τους αφήσουμε στην ησυχία τους. Μας αξίζουν βέβαια συγχαρητήρια που βγήκαμε πρώτοι στην ψηφοφορία , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσιγκλίζουμε συνέχεια τους άξιους αντιπάλους μας. Κι αυτοί τη δουλειά τους κάνανε, όσο καλύτερα μπορούσαν. Εμείς φέτος την κάναμε καλύτερα. Του χρόνου ίσως την κάνει κάποιος άλλος. Πώς θα μας φαινόταν αν μας αποκαλούσαν "γατάκια"; Μπράβο λοιπόν στο…

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

Μήνυμα

Aπο vickmall

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

Μήνυμα

Παράθεση από tragos: “Καποια αλλη ROM εκτος ελληνικης, αλλα με φουλ αγγλικα, και οχι αγγλοκινεζικα, με gapps μεσα, υπαρχει?? ” Δες και αυτή [Stable] SphinX V1d - MIUI7 V7.0.22.0 Global, Multi Language, SuperSU (Released) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

• XIAOMI REDMI NOTE 2 BATTERY CHARGE

arist1976 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Δυστυχώς express pump της mediatek δεν έχει. Το quick charge φορτιζει 2 Amp ενω το redmi φτάνει 1,37Amp το πολυ. Διαβάστε και αυτο το ενδιαφερον Xiaomi Redmi Note 2 Charging Analysis | Redmi Note 2

• Αγορα xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από kostsokale: “Μάγκες τι παίζει με την Global ROM και αυτό που λέτε για τα ελληνικά; Δεν θα έχουμε πλήρη μετάφραση των ελληνικών; Από gearbest δεν είδα να υπάρχουν και πολλά θετικά σχόλιο όποτε είδα και αυτό εδώ το μαγαζάκι. Wholesale Stock in Greece XIAOMI Redmi Note 3 3GB 32GB 4000mAh Silver free shipping Γενικότερα τι παίζει άμα το παραγγείλω από εξωτερικό; Τι πρέπει να κάνω εγώ αφού το πάρω στα χέρια μου; Πρέπει να περάσω άλλη ROM; Θα είναι κομπλέ το κινητό; Δεν θέλω να το πολύ πε…

• Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από flowin_through: “Τοτε κατι λαθος καταλαβες... Με αυτά που λες θα βγαζεις 3 μερες ” για να γίνω πιο συγκεκριμένος το κινητό μου τώρα Lenovo S6- Λέει κατανάλωση ενέργειας λογισμικό: Messenger : 21,2% Facebook : 12.1% πληκτρολόγιο :11,1% chrome : 8.7% Από την τελευταία φόρτιση : σε χρήση : 2ωρες και 20 λεπτά , σε αναμονή 5ωρες και 46 λεπτά ,και έχω άλλα 57% μπαταρία. Με ανοιχτό όλη μέρα τα δεδομένα.Αν φτάνει τόσο ...είμαστε κομπλέ! ” Άνετα

• Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από flowin_through: “ - Καλα, δεν παει πολυς καιρός που ειχαμε στα κινητα τις 3,5 ωρες καλο νούμερο.. Και 2 ώρες με παιχνίδι. 4-5 ώρες δεν ειναι προβλημα, μην τρελαθούμε ” εγώ ας πούμε άντε να μιλήσω 5-6 φορές στο τηλ. σε μια μέρα από 5 λεπτά, άντε να ψάξω τίποτα στο ίντερνετ, για λίγη ώρα, άντε και να τσατάρω λίγο στο messenger , με όλα αυτά που ακούω όμως κάτι μου λέει ότι βράδυ "δεν θα φτάνω με τίποτα". ” Με αυτά που λες η μπαταρία θα σου βγάζει 3 μερες(χωρίς…

Μήνυμα

Παράθεση από manospo: “Άστο το χώ ψάξει μόνο τα βίντεο που χώ κατεβάσει μπορώ να ανοίξω οπότε μονόδρομος το φλασαρισμα!!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Aυτό είναι φίλε η fastboot rom. hennessy_images_V7.0.19.0.LHNCNCJ_20151209.0000.6_5.0_cn_124e7a6b1c.tgz Προσοχη και ξετικάρισε την πρωτη επιλογή στο flastool οπωσδήποτε(του preloader)