Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 591.

• Antutu score από τα xiaomi

arist1976 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τη νέα έκδοση του αντουτου τη βλέπω πολύ ''γενναιόδωρη''.

• +1 και από τη κυρά μου. mariannachry Είμαστε στο +20 αλλά ανεβαίνουν με σταθερό ρυθμό. Θέλει επαγρύπνηση και στους υπόλοιπους.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

arist1976 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “How to Install ROM For Xiaomi Redmi Note 3 Μας δουλεύει νομίζω το vickmall... ” Tι είναι αυτό ρε παιδιά; Μη με γελούν τα μάτια μου; Τελοσπάντων να σε ρωτήσω κάτι; Όταν κατέβασες την 7.0.19.0 η fastboot rom πόσα Mb είναι; Γιατί την κατέβασα και πολλές φορές ενώ σταμάτησε πρόωρα, μου την εβγαλε οτι είναι οκ. 2-3 φορές στα 300Mb και τώρα στα 2,05Gb. Είναι πλήρης ή θα τη φλασάρω και θα το πάρω στα χέρια; Στο site τη βγάζει 2,1Gb,γι'αυτό σε ρωτάω. Έχω τις επιφυλάξ…

• Και σε εμένα μια χαρά δουλευε, θυμαμαι.

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από arist1976: “Πε παιδιά οι Ινδοί αίναι 1,2δις και θα φτάσουνε με το ζόρι 1200 ψήφους. Δηλαδή θα ψηφίσει μόνο ο ένας στο εκατομμύριο. Πολύ χάλια στατιστικά. Γιατί τέτοια ''απάθεια'' από μέρος τους;” Δεν έχεις υπολογίσει κάτι σημαντικό: Το 30 % του πληθυσμού είναι αναλφάβητοι και κάτω από τα όρια της φτώχειας (δηλαδή περίπου στα 363 εκατομμύρια άνθρωποι), οπότε για φαντάσου. Επίσης ο κατώτατος μισθός στην Ινδ…

• Αγορα xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από amwnra: “Καλήμερα παρήγγειλα και εγώ απο vickmall απο την κίνα, μιας και τα παραπάνω που θέλει για να έρθει απο την ευρωπαϊκή αποθήκη προτίμησα να τα δωσω και να παρω το bluetooth τις xiaomi. Ήρθε χθες το track αντε να δουμε ποτε θα ερθει... ” Μην απελπίζεστε παιδιά, Το δικό μου έκανε μια εβδομάδα να πάει από τη Κινα στη Σιγκαπουρη και μετά να φτλασει Ελλάδα. Και μόλις έφτασε αεοδρόμια Αθήνα, σε 3 Μέρες το είχα Θεσσαλονίκη.(Με απλό) Το ταχυδρομείο μας έχει πάρει φωτιά..

• Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από arist1976: “Πε παιδιά οι Ινδοί αίναι 1,2δις και θα φτάσουνε με το ζόρι 1200 ψήφους. Δηλαδή θα ψηφίσει μόνο ο ένας στο εκατομμύριο. Πολύ χάλια στατιστικά. Γιατί τέτοια ''απάθεια'' από μέρος τους;” Δεν έχεις υπολογίσει κάτι σημαντικό: Το 30 % του πληθυσμού είναι αναλφάβητοι και κάτω από τα όρια της φτώχειας (δηλαδή περίπου στα 363 εκατομμύρια άνθρωποι), οπότε για φαντάσου. Επίσης ο κατώτατος μισθός στην Ινδία είναι γύρω στα 40 Δολάρια. Οπότε δεν πιστεύω να πο…

• Πε παιδιά οι Ινδοί αίναι 1,2δις και θα φτάσουνε με το ζόρι 1200 ψήφους. Δηλαδή θα ψηφίσει μόνο ο ένας στο εκατομμύριο. Πολύ χάλια στατιστικά. Γιατί τέτοια ''απάθεια'' από μέρος τους;

Μήνυμα

Παράθεση από vpolixron: “Καλησπέρα!Παρήγγειλα από vickmall και το περιμένω από Τρίτη-Τετάρτη..Επειδή δεν γνωρίζω από roms κτλπ τι παίζει,όταν θα'ρθει το κινητό,εγώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά;Ελληνικά θα'χει;Θα'ναι λες και αγοράζω ένα κινητό στην Ελλάδα ή θα πρέπει να κάνω κάτι για να είναι έτσι; Είμαι παντελώς άσχετος από ρουταρίσματα κτλπ ” Θα είσαι μια χαρά. Δεν χρειαζεται να κάνεις τίποτα. Τα κλασσικά οπως οταν αγοράζεις ενα κινητό απο μαγαζί στην Ελλάδα. Τώρα αν εχει τίποτα χοντρά bu…

• Αγορα xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από vpolixron: “Παρήγγειλα και εγώ από vickmall ευρωπαικης αποθηκης και η Σελινα μου ειπε οτι θα φυγει απο αυτούς Δευτερα..Αληθευει οτι ειναι η αποθηκη στην Ελλαδα; ” Ναι και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη νομίζω

• Παράθεση από Thracia: “[move][/move]( Hey! MIUI India Fans, Thanks for being an Integral part ofwww.miui.co.in. Last year with all your support "MIUI India" was the Best fan site. This year also MIUI India is running in best Fan site contest. I request you to all to vote for our MIUI India on this thread en.miui.com/thread-197206-1-1.html(Option 29). Regards, MIUI India team Μόλις μου ήρθε mail Τους έχει λουσει κρύος ιδρώτας ” Ζορίζονται αλλά ανεβαίνουν, γμτ.

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από arist1976: “Απορώ γιατί τους συμπεριλάβανε στη ψηφοφορία. Αφήσανε απ'έξω τόσες μεγάλες χώρες και βάλανε αυτή τη κουτσουλιά. ” Τί εννοείς? Λογικά συμπεριλάβανε όλα τα Φόρουμ τους Και αυτό φυσικά ψηφίζουμε. Όχι από ποια χώρα είμαστε αλλά ποιας χώρας το Fan Site μας αρέσει. ” Υπάρχει φορουμ στα Σκόπια; Σορρυ δεν το ήξερα. Τι φορουμ είναι αυτό; Ούτε οι διαχειριστες δεν ψηφισανε; Οι Ινδοί κάνουνε come-back. Αλλά πιστεύω οι πιθανότητες είναι μαζί μας. Τελικά υπάρχ…

Μήνυμα

Παράθεση από zetaki: “κωστα Γ. καλημερα μπορουμε να μιλησουμε? ” Απεφευγε να βαζεις το τηλεφωνο σου φόρα-παρτίδα. Καλύτερα στείλε pm.

• Παράθεση από VilaiN: “MONKEYDONIA.png Γελάνε και οι πέτρες με τους clown. ” Απορώ γιατί τους συμπεριλάβανε στη ψηφοφορία. Αφήσανε απ'έξω τόσες μεγάλες χώρες και βάλανε αυτή τη κουτσουλιά.

• Παράθεση από Giannisagal: “Ρε παιδιά το INCALLUI τι ειναι?????? ” IncallUI is the system app that manages various onscreen functions while you're in a call. Meaning it's the user interface when you're in a call. So I think it manages how the screen behaves during a call. Αυτά βρήκα στο περιπου..Και εγώ πρώτη φορά το ακούω(δεν ειμαι και ειδικός ετσι και αλλιώς). Σίγουρα τα παιδια εδώ θα στο εξηγήσουνε καλύτερα.

Μήνυμα

Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “UPDATE: It's raining Chistmas gifts ! 4.gif - There is official news for Developer ROM ! China Developer ROM 5.12.24 coming this week. (en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=198438) - You can now choose "Redmi Note 3" as your device in MIUI forum settings. - The bootloader unlock thread has been reopened. Keep an eye here: en.miui.com/thread-193238-1-1.html ” Δεν μου το ανοιγει

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μην χαλαρώνετε καθόλου. Είμαστε 5 μέρες πριν από την λήξη και οι Ινδοί είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας. Πέρυσι είχαν κοντά στους 1200 ψήφους. Αν κάνουν ένα Rush θα αλλάξουν τα δεδομένα μέσα σε μερικές ώρες. Πρέπει οποσδήποτε να βγάλουμε 1000+ ψήφους για να έχουμε ελπίδες συντήρισης της Πρώτης θέσης. Για αυτό λοιπόν, όσα αγαπητά μας μέλη λουφάξανε στους κανεπέδες και δεν ψηφίσανε ακόμη, την στιγμή που θα πάνε στην κουζίνα για λίγο νεράκι, ας σταματήσουν στο PC 5 λεπτάκια να…

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Tasos_Mitu: “Αν το ξεκλειδώσω δεν θα λειτουργεί το δαχτυλικό αποτύπωμα; Και αν ναι, τι άλλο χάνω; ” Με τι θα το ξεκλειδώσεις βρε?? Εχεις keys απο την dev team της xiaomi? Και δεν το λες τόσο καιρό!!! ” Κάτι που λεγότανε στο αγγλκό με μια εφαρμογη που σου έστελνε μήνυμα ενα κωδικο και έπρεπε να τον περάσεις σε fastboot mode και ξεκλείδωνε; Ακυρο τελικά;

Μήνυμα

Αν κατεβάσω την τελευταια 7.0.19.0 και την αποθηκευσω στη συσκευη και την περάσω μέσω της εφαρμογης του updater πρεπει να κανω wipe; θα έχω θέμα; Εχω την 7.0.11.0

• Aptoide

arist1976 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από arist1976: “Δηλαδή για να κατεβάσω από το aptoide το alpha safe access ούτε λόγος; Κάνει 8ευρώ στο playstore. ” Επειδή είναι γιορτές δεν θα σου γκρινιάξω για το aptoide.Αλλά πες μου πραγματικά θα κατεβάσεις μια τόσο ευαίσθητη εφαρμογή απο τέτοια πηγή? Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι πειραγμένη? Οτι κάθε φορά που θα μπαίνεις στο δίκτυο δεν θα στέλνει κάπου τους κωδικούς που παράγει? ” Φίλε bodai, γι'αυτό ρωτάω επειδη δεν μου φαινεται και πολύ λογικο. Να σου πω την α…