Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 591.
-
Aptoide
ΜήνυμαΔηλαδή για να κατεβάσω από το aptoide το alpha safe access ούτε λόγος; Κάνει 8ευρώ στο playstore.
-
Μια ερώτηση. Οποιος έχει 2 emails μπορει να ψηφίσει 2 φορες ή θα γίνουμε ρομπα αδικα;
-
Για αυτο το Macedonia 0 ψηφοι τι λέτε;χαχαχα
-
Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από spek: “K4rMa wrote: Παράθεση από K4rMa: “αν και ελπιζω να διαβασες οτι βγηκε εφαρμογη στη οποια μεσω διαδικασιας δηλαδη καποιο ειδος ταυτοποιησης οτι θα μπορεις να το ξεκλειδωσεις ” Οχι δεν εχω διαβασει τιποτα για αυτην την εφαρμογη(θα ηθελα να μου πεις τι παιζει).Το δικο σου το πηρες prerooted με ξεκληδωμενο bootloader;Παντως εψαξα και χθες δυο τρια πραγματακια σχετικα με τα xiaomi και φενεται εμπιστη εταιρια απλως δεν εχει κανενα "μηλαρακι¨ πανω,οσο για το pla…
-
Παράθεση από Bodai: “Παιδια τα πράγματα είναι δύσκολα απο την στιγμή που το υπουργείο εξωτερικών τους αναφέρει τα Σκόπια σαν Macedonia. Για του λόγου το αληθές => Macedonia ” Θα τα ακούσουνε τα σιχτήρια τους και οι Κινέζοι μου φαίνεται.
-
Παράθεση από mankap: “Παράθεση από ronin13: “Το εριξα κι εγω! (#400) Μας την εκαναν παλι με το "Mecedonia", ε? ” Παράθεση από dfm: “Μια ψήφο και από εμένα (username: vagelismargetis)...νομίζω η ψήφος νούμερο 105!!!! ...και δυστυχώς τα Σκόπια αναφέρονται ως Macedonia ” Παράθεση από arist1976: “Ψήφισα με το ψευδώνυμο: aris1976 ψήφος #499 Χαλαρά στη τριάδα. Παντως η χιαομι τα Σκοπια πάλι Μακεδονία τα πέρασε. Κρίμα.. ” Καλό θα ήταν να τα γράψετε εκεί ....μήπως & ευαισθητοποιηθεί κανείς ” Σωστός Ther…
-
Ψήφισα με το ψευδώνυμο: aris1976 ψήφος #499 Χαλαρά στη τριάδα. Παντως η χιαομι τα Σκοπια πάλι Μακεδονία τα πέρασε. Κρίμα..
-
Παιδιά στο αεροδρόμιο έχουνε πάρει φωτιά. 19.12.2015 19:24 Singpost SG_SP_50.png Arrival at Destination Post 21.12.2015 07:26 Elta EMS GR_EMS_50.png Arrival at international place of exchange 21.12.2015 09:26 Elta EMS GR_EMS_50.png Arrival at international place of exchange ATHENS AMU GREECE 21.12.2015 10:26 Elta EMS GR_EMS_50.png Arrived at postal office KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 21.12.2015 12:26 Elta EMS GR_EMS_50.png Left postal office KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 19/12 ήρθε Ελλάδα και σήμερα το πρω…
-
Παράθεση από geo221: “Κύριοι, εμείς οφείλουμε όπως κάθε ένας από εμάς, να το ονομάζουμε με την διεθνή του νόμιμη (αλλά πρόχειρη) ονομασία τους (FYROM). Μην ακολουθούμε και παραδειγματιζόμαστε για το πως το ονομάζουν οι άλλοι λαοί. Πέρυσι για τους νέους που δεν ξέρουν, η Xiaomi τους κατέγραψε στον διαγωνισμό ως ΄΄Macedonia΄΄ , τότε ο Admin μας ο (MIUI_ART) είχε παραπονεθεί ώστε να διορθώσουν την ονομασία τους, αλλά η Xiaomi απάντησε ότι ήταν αργά για να κάνει την αλλαγή και θα το έκαμνε την διόρθ…
-
Παράθεση από NasDriver: “μα και στις γλώσσες έτσι το έχουν βρε παιδιά...macedonian... ” Σωστά, το είδα και εγώ και μου έκανε εντύπωση.
-
Χiaomi δεν μας τα λες καλά.....
-
Επειδή είμαι νέος στη κοινότητα, τι έγινε με τα σκόπια πέρυσι;
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Φίλε caeser ποια εφαρμογή είναι αυτή; ” Είναι από την εφαρμογή "CPU-Z".Μέσα στην εφαρμογή πας στο tab που λέγεται "about", πατάς το "online Validation", δίνεις ένα όνομα (ότι θέλεις) και προαιρετικά ένα e-mail πατάς "ok" και σου βγάζει πάρα πολλά αναλυτικά στοιχεία, όπως αυτά απο πάνω και περισσότερα ακόμα... ” Ωραιος!!