Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 591.

• Παράθεση από caeser: “Ε, ναι... δεν αμφισβητείται η γνησιότητα της συσκευής σου! Να και τα δικά μου: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6944/ ” Φίλε caeser ποια εφαρμογή είναι αυτή;

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

arist1976 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “όοοο.τι και να λέτε εγώ πιστεύω ότι την έβγαλε την συσκευή κυρίως για να κόψει πωλήσεις από Letv (άντε και meizu metal ίσως δεν θυμάμαι το αντίστοιχο) για αυτό και είναι παρόμοιας φιλοσοφίας (με το 1s κυρίως) ” Συμφωνώ μαζί σου. Παντως αποτελεί σημαντική αναβάθμση από το νοτε2. Θα πουλήσει τρελλά.. ” Ήδη έχει πουλήσει τρελά... Περιμένω πως και πως αυτό το ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ. ” Και εγώ, αλλά δεν το β…

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “όοοο.τι και να λέτε εγώ πιστεύω ότι την έβγαλε την συσκευή κυρίως για να κόψει πωλήσεις από Letv (άντε και meizu metal ίσως δεν θυμάμαι το αντίστοιχο) για αυτό και είναι παρόμοιας φιλοσοφίας (με το 1s κυρίως) ” Συμφωνώ μαζί σου. Παντως αποτελεί σημαντική αναβάθμση από το νοτε2. Θα πουλήσει τρελλά..

Μήνυμα

Τελικά έγινε ανατροπή; Δεν έχει ραδιόφωνο; Κάτι τέτοιο διάβασα και ξενέρωσα τελείως. Γαμ_τοοοοο.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Γαμώτο, τα παράγγειλα 13,30Ε από το wish. Όποιος βιάζεται... ίσως σκοντάψει. ” Δεν πειράζει βρε... Μια χαρά ακουστικά είναι και αυτά... (ή μπορεί να είναι και τα καινούρια και να μην το πρόσεξες!)Άντε με το καλό να παραλάβεις! ” Τι ευγενικός κύριος που είστε!!! Αυτά παράγγειλα Wish | Top Quality 100% New XIAOMI Piston Earphone Headphone Headset Silver White Gold with Mic for MI2 MI2S MI2A Samsung HTC (Μέγεθος: S, Χρώμα: Ασημί & Χρυσαφί)

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Φίλε μου είναι γνήσια είπες, δουλεύουν σε νοτε 2(αν ξέρεις). Βασικά παράγγειλα το νοτε3 και θα ήθελα να μάθω, μη τα πάρω τζάμπα. ” Είναι πιό σωστό να κάνεις παράθεση όταν απευθύνεσαι σε κάποιον που έχει ποστάρει κάτι, για να του πηγαίνει ειδοποίηση και να φαίνεται ξεκάθαρα σε τι και σε ποιόν αναφέρεσαι... (Αυτό στο λέω επειδή κατά τύχη είδα το μήνυμά σου εδώ). Λοιπόν, τα πιστονάκια στο παραπάνω ποστ είναι ΠΕΡΥΣΙΝΑ... δεν ξέρω πλέον εάν υπάρχουν ή κυ…

• Φίλε μου είναι γνήσια είπες, δουλεύουν σε νοτε 2(αν ξέρεις). Βασικά παράγγειλα το νοτε3 και θα ήθελα να μάθω, μη τα πάρω τζάμπα.

Μήνυμα

Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από karlesg: “Καλά ναι σωστό κι αυτό... Μέχρι να δεις fmradio.apk μέσα στη rom ποτέ δεν είσαι σίγουρος Πάντως έψαξα λίγο και δε βρήκα κάπου αναφορά ότι δεν έχει. Μάλλον κρατιούνται να το αφαιρέσουν στην επόμενη αναβάθμιση... ” Για κάποιους (εμένα) το ράδιο είναι must ” Συμφωνώ και επαυξάνω.

Μήνυμα

Τελικά παληκάρια καμία γνώμη για αυτά; Για αυτό και αυτό;(και τα δύο με multi και play-store). Πέστε κάτι..

Μήνυμα

Υπάρχει περίπτωση να μην έχει fm radio; Γιατί πούλησα το νοτε2 για να πάρω το νοτε3, αλλά το ράδιο το χρειαζόμαι(ήτανε ένας από τους λόγους που προτίμησα το νοτε2 αρχικά)

• Κινέζικες εφαρμογές; Που ακριβώς;

Μήνυμα

Παντού διαβάζω οτι τελικά το νοτε 3 είναι χρονισμένο στα 2ghz. Σε ερώτηση μου εδώ μου είπε ο Caeser ότι είναι στα 2,2. Είναι σίγουρο;

Μήνυμα

Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από Tasos_Mitu: “Ε παιδιά τι γίνεται εδώ? ” Μόλις το είδα και πήγα να το ανεβάσω και εγω... :ΡΠαράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παιδιά τι θα γίνει με εμάς που το παραγγείλαμε από Vickmall; Σε όλους απάντησαν πως θα είχε ελληνικά, google store και χωρίς κινεζοapps. Τώρα με αυτό τι θα πρέπει να περιμένουμε; ” Απο οτι διάβασα και εγω υπάρχει multi ROM. Τώρα απο εκεί και πέρα αν μπορείς να την πειράξεις αυτη δεν ξέρω... Αλλά δεν γίνεται κάποιο μαγαζί σαν το vickma…

• Antutu score από τα xiaomi

arist1976 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ΧΑΧΑΧΑ!!!! Πολύ καλό.

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από tsimitsangaz: “XIAOMI REDMI Note 3 32GB 4G Phablet-209.79 and Free Shipping| GearBest.com Εδω εισαι! 3gb ram 32gb storage Grey ” Γνώμη μου είναι να μην προτείνεται Gearbest όσο ισχύει αυτό που λένε οι ίδιοι, γιατί θα πάρουν ένα κινητό που δεν θα μπορούν να του περάσουν ελληνική ρομ, ούτε να το αναβαθμίσουν, ούτε τίποτα και 100% θα δημιουργηθεί πρόβλημα! This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS insta…

Μήνυμα

Εχω το redmi note 2 prime 1 μήνα και ψήνομαι να το δώσω και να πάρω το note 3. Λεω να το πάρω από εδώ που το έχουνε στόκ στα 190Ε. Καμία άλλη ιδέα;

Μήνυμα

To note 3 prime 32gb είναι στα 2 ή 2,2 ghz;

• Γνώμη για συσκευή.

arist1976 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από caeser: “Καλά...πάω να διαβάσω τα "ιερά αρχεία" εγώ τώρα και εσύ περίμενε στην αναμονή... (να μάθεις άλλη φορά να αυθαδιάζεις ...στρουμφάκι!) ” ΧαχαχαχαχαΑιτούμε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη ούτως ώστε αναφέρω λεπτομέρειες για το κόλλημα που δέχομαι ως νέος από τον Παππού Caeser. ΥΓ: -Το Στρουμφάκι βάλε μου το αν θέλεις. Δεν θα το χρησιμοποιήσω στην κατάθεση μου ” Αύριο στην αναφορά! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7867/ ”…

• Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από vraxos126: “Είναι ανησυχητικό αυτό? Έχω την 5.11.12 και η μπαταρία κρατάει για διάρκεια οθόνης το πολύ 3 παρά ώρες.Επίσης παρατηρώ ότι μετά από 6 ώρες πλήρους αδράνειας (ύπνος) η μπαταρία βρίσκεται στο -15-20%.Μήπως οφείλεται σε αυτό?Αν ναι πώς να το βελτιώσω? Ευχαριστώ πολύ. ” Βαλε 5.11.19 ή 5.11.26, θα φτιαξει η μπαταρια. Επισης φορτιζε το ωρα μετα το 100% ” Αυτές είναι οι καλύτερες ρομ για αυτονομία της μπαταρίας; Από πείρα;

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από arist1976: “Μια ερώτηση. Μια μέρα, δεν θυμαμαι πως , μου βγήκε μια ρυθμιση για τη δονηση. Αν τη θελω δυνατη κλπ. Πώς τη βρίσκω; ” Ρυθμίσεις-Ήχος & δόνηση ” Δεν το βρίσκω, ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7807/ ” Έχω την ελληνικη stable και δεν είναι έτσι το μενού.