Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-591 από 591.

• Παράθεση από GR_Macedon: “ΑΝ φοράς τελευταία ρομ από ότι ξέρω, με το που θα κάνει επανεκκίνηση στη ρομ θα σου αλλαξει παλι το recovery σε mi recovery, ” Φοράει την 5.9.2 όπως μου ήρθε. Επειδή πάει πολυ καλά ως τωρα και απο μπαταρία και γενικά, δεν θελω ακόμα να την αλλάξω μήπως χειροτερέψει.

• Δεν έκανα ρεμπουτ κατευθείαν. Πρώτα μπήκα στη ρεκοβερυ και από εκει,αφου είδα οτι εγκαταστάθηκέ, πάτησα ρεμπούτ. Γιατί σου είπα δεν θα βάλω ακόμα την ελληνική ρομ. Να πειραματιστώ λίγο ακόμα με αυτή και μετά... Ευχαριστώ πάντως!!

• Δεν θέλω ακομα την καινουρια ρομ. Μόνο το twrp

• Πάτησα ρεμπουτ και κόλλησε και τώρα είναι στο swipe right to unlock και δεν κανει τπτ

• Πάτησα να κάνει reboot μέσα από την twrp και κόλλησε μεσα στη recovery. Τι κανω; Να βγάλω μπαταρία;

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από arist1976: “Παιδιά βοήθεια! Κάποιο λάθος γίνεται και δεν περνιούνται σωστά οι drivers, μου βγάζει μήνυμα οτι δεν βλέπει το redmi. Τι να κάνω; ” Πρώτα από όλα η συσκευή σου πρέπει να είναι σε fastboot Mode. Κάνε επανεκκίνηση του υπολογιστή σου κι αν δεν δει το τηλέφωνο σου τότε ίσως να φταίει ότι τα Windows δεν αναγνωρίζουν τις ψηφιακές υπογραφές των drivers για το κινητο. (ειδικά αν εχεις 8άρια ή 10άρια). Π…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνε Restart τον υπολογιστή σου ώστε να φορτώσει σωστά τους Drivers. ” Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από arist1976: “Παιδιά βοήθεια! Κάποιο λάθος γίνεται και δεν περνιούνται σωστά οι drivers, μου βγάζει μήνυμα οτι δεν βλέπει το redmi. Τι να κάνω; ” Πρώτα από όλα η συσκευή σου πρέπει να είναι σε fastboot Mode. Κάνε επανεκκίνηση του υπολογιστή σου κι αν δεν δει το τηλέφωνο σου τότε ίσως να φταίει ότι τα Windows δεν αναγνωρίζουν τις ψηφιακές υπογραφές των drivers για το…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από arist1976: “Παιδιά βοήθεια! Κάποιο λάθος γίνεται και δεν περνιούνται σωστά οι drivers, μου βγάζει μήνυμα οτι δεν βλέπει το redmi. Τι να κάνω; ” Πρώτα από όλα η συσκευή σου πρέπει να είναι σε fastboot Mode. Κάνε επανεκκίνηση του υπολογιστή σου κι αν δεν δει το τηλέφωνο σου τότε ίσως να φταίει ότι τα Windows δεν αναγνωρίζουν τις ψηφιακές υπογραφές των drivers για το κινητο. (ειδικά αν εχεις 8άρια ή 10άρια). Πανε στο Google και ψαξε για το πως θα απενεργοποιησ…

• Βασικά χρειάζομαι μια βοήθεια. Έχω τη συσκευή με τη μανίσια ρομ 5.9.2 όπως μου ήρθε και θέλω ακόμα να την αλλάξω με την ελληνική γιατί το κινητό πετάει πραγματικά. Η μπαταρία κρατάει μίνιμουμ 2 μέρες με μέτρια χρήση, δεν εχω αντιληφθεί κάποιο ενοχλητικό bug, στο antutu πιάνει 52000+ και ως τώρα δεν αντιμετώπισα περιπτώσεις υπερθέρμανσης. Οπότε δεν έχω λόγο να το πειράξω, με τον κίνδυνο να χειροτερέψει. Θέλω όμως να περάσω ρεκόβερυ για να κάνω backup και να αρχίσω τα πειράματα. Δυστυχώς όμως κάτι…

• Παιδιά βοήθεια! Κάποιο λάθος γίνεται και δεν περνιούνται σωστά οι drivers, μου βγάζει μήνυμα οτι δεν βλέπει το redmi. Τι να κάνω;

• Antutu score από τα xiaomi

arist1976 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Νέος στο φόρουμ, έχω τη συσκευή με την multi 5.9.2 όπως ήρθε από vicmall.