Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 591.
-
Tη πέρασα και εγώ χθες χωρίς πρόβλημα. Αλλά το πρόβλημα με το σημα σνεχίζεται, μπορώ να πω οτι ίσως να χειροτέρεψε. Είναι πολύ σπαστικό να πρέπει να κάνεις μια κλήση επείγουσα και να μην έχει καθόλου σήμα μέσα στην πολη. Και η θερμακρασία στις κλήσεις συνεζίζει να είναι υψηλή στην 8, ενώ στην 7 δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Η εγκατάσταση της πρώτης ήταν καθαρή.
-
Ωραίο θέμα! Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Δυστυχώς και σε εμένα πρόβλημα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για να μην παιδεύεσαι λοιπόν στο ετοίμασα ... ” Τι να πω βρε Admin!! Πώς μπορω να έχω παράπονο μετά;
-
Για την εφαρμογή του calculator, αν την κάνουμε extract από μια παλιότερη ρομ και την εγκαταστήσουμε στο κινητό, θα είναι οκ;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Τη πέρασα και εγώ. Όλα καλά μέχρι στιγμής , μόνο ένα θεματάκι με το restore στο micloud. Ενώ βρήκκκε το backup που είχα, όταν προσπάθησε να το περάσει μου έβγαλε μήνυμα no backup. Οπότε έπρεπε να ξανακατεβάσω τις εφαρμογές μου από το playstor. Δεν πειράζει, μικρό το κακό. Μεχρι στιγμης όλα καλα.
-
Παράθεση από Aurumnus: “Ω ρε μπλέξιμο. Ότι θέλουν βάζουν. Η recovery version της chinish dev είναι η 6.5.28 (MIUI7) που υπάρχει εδώ; en.miui.com/download-301.html#439 Υπάρχει κάποιος οδηγός πως να την περάσω μέσω του Updater της Miui; ” Κατέβασε και αποθήκευσε τη ρομ χύμα στη μνήμη του τηλεφώνου. Επειτα μπες στο updater και πάτα στο γρανάζι πάνω αριστερά και διάλεξε choose update package. Eπιλέγεις τη ρομ και φλασάρεις.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠροτείνω στον admin να απαγορεύσει τα mi5 απο αυτό το thread, τουλάχιστον για λίγο, να πάει το μυαλό μας στη θέση τους. Έχω αρχίσει και τα παίρνω με τα 150άρια, πραγματικά. Ώρες-ώρες με παίρνουν τα δάκρυα.
-
Παράθεση από lallasgr: “Τέλεια...Βρήκαμε την εντολή λοιπόν που δουλεύει με τους MTK επεξεργαστές...Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!! ” Βασικά μου έβγαλε ένα κατεβατό με type/size partitions.Και μόλις βγήκα από fastboot mode και το άναψα έχει κολλήσει στο boot στο mi logo. Το 'ασβησα και το ξαναναψα και ξεκόλλησε.
-
Παράθεση από lallasgr: “Κάποιος με MTK επεξεργαστή ας δοκιμάσει το παρακάτω και να δώσει feedback. 1) βάλτε το κινητό σε fastboot mode 2) Εκτελέστε αυτή την εντολή: fastboot getvar all 3) Δείτε αν μέσα στις γραμμές που θα βγάλει έχει κάποια που μοιάζει σαν την από κάτω: (bootloader) unlocked: no(bootloader) secure: yes ” Το έκανα εγώ και μου έβγαλε (bootloader) unlocked: yes(bootloader) secure: no αλλά έχω ξεκλειδωμένο bootloader. Tι θέλεις να δεις;
-
Φίλε lallas.gr άψογος και λεπτομερέστατος. Ευχαριστούμε για τη δουλειά και το χρόνο που κατανάλωσες.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Mας κακομαθαίνετε κύριε Admin!!
-
Παράθεση από Nikoc Matsamas: “Καλημερα. Ένας φίλος πήρε redmi note pro και φοράει μία 6.4.14 beta. Φαντάζομαι κινεζική μιας και δεν έχει ελληνικά...για να περάσει την δικιά μας 6.5.26 είναι απαραίτητο να έχει υπολογιστή? Είναι άσχετος και δεν θα έχει πρόσβαση σε υπολογιστή τουλάχιστον ένα μήνα (είναι στρατό) ! ” Ίσως μπορεί χωρίς υπολογιστή με το flashify. Κάπου έχει έναν οδηγό.