Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 591.

• Ενώ ένα διάστημα είχανε κάνει μια "κοιλιά", οι τελευταίες ρομ γίνονται όλο και καλύτερες. Ειδικά από άποψη αυτονομίας. Μπράβο παιδιά συνεχίστε τη καλή δουλειά.

• Πολύ καλό, φίλε. Καλοδούλευτο!!

• Παράθεση από Demonikos: “Δηλαδή, όταν περάσω την Greek ROM δεν θα φύγει η κινέζικη? ” Η fastboot rom που έχεις περάσει είναι η βάση που από επάνω της θα περάσεις την ελληνική recovery rom. Γι'αυτό η fastboot είναι 2,1gb ενώ η ελληνική είναι 800Mb.

• Παράθεση από caeser: “Ο λόγος που σου είπα το πρώτο είναι επειδή με αυτό το τρόπο θα διαπιστώσουμε ότι φταίει (ή δεν φταίει) η συσκευή ή η ρομ και όχι η SIM ” Τελικά λύθηκε το μυστήριο. Είχε σβηστει το νούμερο του κεντρου μηνυμάτων. Μη με ρωτήσεις πώς, δεν ξέρω. Πάντως και από άλλη συσκευή που δοκίμασα, δεν έστειλε.

• Παράθεση από caeser: “Ο λόγος που σου είπα το δεύτερο είναι να αποκλείσουμε την πιθανότητα ότι το πρόγραμμα ή σύνδεση που έχεις στην εταιρεία που την έχεις, δεν σου έχει "κόψει" τα εξερχόμενα SMS για κάποιο λόγο που πιθανόν να μην γνωρίζεις ακόμα. (π.χ. αν έχει καρτοτηλέφωνο χωρίς υπόλοιπο μέσα, μπορείς να λαμβάνεις, αλλά δεν μπορείς να στέλνεις sms κ.λ.π.) ” Δεν έχω τετοιο θεμα με μοναδες ή φραγές κλπ.

• Παράθεση από Demonikos: “Αρχίζω σεζόν αύριο και όλα είναι στα κiνέζικα/αγγλικά ... 2,09 GB ROM , τσάμπα χώρος ” Δεν είναι τζάμπα χώρος. Είναι αναγκαίο για να περάσεις από πάνω όποια recovery rom θέλεις. You can't have one without the other.

• Παράθεση από caeser: “Τσεκάρισες με άλλη SIM να δεις εάν γίνεται το ίδιο? Εάν βάλεις τη δική σου SIM σε άλλη συσκευή δεν υπάρχει πρόβλημα? Μπορείς να στείλεις sms? ” Να σου πω την αλήθεια δεν δοκιμασα σε αλλη συσκευή αλλά δεν ναμιζω να είναι το πρόβλημα της σιμ, γιατί αλλιώς δεν θα λάμβανα κιόλας. Το θέμα είναι οτι ενώ μου έρχονται τα μηνύματα κανονικά, δεν μπορώ να στείλω.

• Εγώ πάντως με τις τελευταίες ρομ εξακολουθώ νζ μην μπορώ να στείλω sms. Μόνο να δεχτώ μπορώ. Καμία ιδέα; Είναι χοντρό πρόβλημα πάντως.

• Παράθεση από mixaliscy: “@arist1976 αν ισχύει ότι ενσωματώθηκαν τα wipes τότε δεν έχει λόγο να πηγαίνει ο κόσμος στο twrp ” Οκ mixaliscy, εγώ το ανέφερα γι'αυτό Είναι προτιμότερο να κάνετε το Update κατευθείαν από το Recovery και όχι από τον Updater.

• Παράθεση από guantanamo4: “Επιτελους το εκανααααααααααααα no more spam from me .... ολα κομπλε... να ρωτησω κατι εβαλα την Dev την τελευταια ελληνικη στο επομενο update τι πρεπει να κανω απλα το κατεβαζω το περναω μεσα και μεσω updater το κανω η θελει τιποτα αλλο ” Ή καλύτερα μέσω του twrp.

• Παράθεση από EGW4321: “παιδες γεια σας και απο μενα.μια ερωτηση αφου ξεκλειδωσα το bootloader του κινητου και ειχε μεσα dev rom πηγα να φλασαρω την ελληνικη οπως λεει ο οδηγος αλλα το κινητο μετα το φλασαρισμα βγαζει κρας ρεπορτ και τα λοιπα και δεν μπορω να μπω στο μενου του λογω του μυνηματος αυτου Τωρα τι γινετε γνωριζει κανεις? ” Μήπως πέρασες την την ελληνική stable;

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

arist1976 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παιδία με τις τελευταίες ρομ έχω πρόβλημα με τα sms. Μπορώ να δεχτώ αλλά δεν μπορώ να στείλω. Είναι κανένα bug;

• Παράθεση από Johnniemouts: “Έτσι ακριβώς φίλε μου δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει πάντως εμένα μου εμφάνισε αυτή την εικόνα με το ροοτ έκανε κ σε μένα την διαδικασία που αναφέρεις κ στη συνέχεια τα υπόλοιπα με cmd αλλά τίποτα! Πάντως έχω μπερδευτεί τώρα γιατί μετά από όλα αυτά φλασαρα το κινητό με την stable κ έκανα τις διαδικασίες από την αρχή! Σαφώς και δεν άλλαξε κάτι και ξαναπερασα την Dev! Πάντως αυτό που πρόσεξα είναι ότι τώρα δε μου δίνει την επιλογή να κάνω ροοτ όπως την πρώτη φορά! Έχω χά…

• Παράθεση από endlessterror: “EDIT: Ωχ παναγία μου, πίσω έχει ένα λόγκο China Mobile 4G LTE... Λες να είναι άλλη έκδοση του 3; ” Το redmi note 3 το απλό βγαίνει σε μια μόνο έκδοση(όχι σαν το note 2 που έβγαινε σε 2 εκδόσεις) Αν εννοείς αυτό γιατί τώρα ξύπνησα και είμαι ζομπι ακόμα.

• Ξανακλειδώνει μόνο αν φλασάρεις με το flashtool την official stable. Αλλά και πάλι, βάζεις τη developer, το συνδέεις στο unlock tool και ξεκλειδώνει.

• Παράθεση από endlessterror: “Μάλλον ο μεγαλοδύναμος με έχει φτύσει. Αφού μπόρεσα να φλασάρω ένα ξεκλειδωμένο Redmi Note 3 Pro για να το βάλω στα Ρωσσικά με Xiaomi.eu, σήμερα είχε σειρά ένα Redmi Note 3. To ξεκλείδωσα, φλάσαρα σύμφωνα με το 1ο post το TWRP προσέχοντας να σβύσω αμέσως μετά το κινητό και να το ξαναανάψω, αλλά μπριτς: προσπαθώντας να μπω TWRP με βγάζει στην κλασσική εικόνα του bootloader (λευκό σκίτσο του κινητού και καλωδίου σε μαύρο φόντο). Ό,τι και να έχω κάνει, δεν μπορώ να μπω …

• MIUI Redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από Petran3: “Σημαντικο το Volume - και power και όχι volume + και power που νομίζω ότι λέει το unlock tool. Και όπως λένε τα παιδιά παραπάνω θέλει μόνο username password. ” Στο username μπορείς να βάλεις ή το username, ή το email σου, ή το νουμερο από το mi account σου. Έχεις πληθώρα επιλογών. Μόνο το password είναι στάνταρ.

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Ωχ λες ; Νόμιζα ότι διάβασα μόνο stable από μία έκδοση και μεταγενέστερη ! ” Στην αρχή ήταν μόνο για developer official, αργότερα κάτι γράφτηκε οτι θα υποστηρίξει και stable αλλά στη πράξη δεν έγινε. Έτσι και αλλιώς εσύ έχεις ρομ από κινεζομάγαζο, οπότε θα πρέπει να φλασάρεις official. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, δυστυχώς.

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Όχι stable : ” Πρέπει να έχεις official developer για να ξεκλειδώσεις, απ'ότι ξερω. Δηλαδή αν δεν άλλαξε κάτι, σε βλέπω για flashtool και την τελευταία official developer.

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Εγώ φίλε Bodai βλέπω πως και άλλοι έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και το γράφουν εκεί αλλά απάντηση δεν έχουν πάρει ! Θα το κάνω όμως γιατί δεν βλέπω και άλλη λύση ! ” Φαντάζομαι Takisfrag ότι έχεις developer rom στο τηλέφωνο. Μήπως φταίει κάτι τέτοιο.