Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 591.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

arist1976 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Να ανοίξω νέο thread ή να γράψω εκεί που κάνουν και άλλοι παράπονα για τον bootloader ; ” Νομίζω εκει που κάνουν παράπονα είναι γιατί δεν τους ήρθε ακόμη έγκριση. Εσύ θέλεις άλλο πράγμα. Νομίζω όμως, δεν είμαι σίγουρος.

• Antutu score από τα xiaomi

arist1976 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Με τη τελευταία developer.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11955/

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Πήρα και δεύτερη έγκριση για ξεκλείδωμα από δεύτερο λογαριασμό και πάλι τα ίδια ,το ίδιο μύνημα :current account is different from the account info on the device , Μου έχει σπάσει τα νεύρα μάλλον θα μείνει κλειδωμένο για πάντα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ όταν είχα παρόμοιο θέμα, άνοιξα thread στο αγγλικό φόρουμ και μου έλυσε το πρόβλημα ο moderator πολύ γρήγορα. Έχουν πρόσβαση αυτοί. Μπαίνουν κατευθείαν, βλέπουν ποιό είναι το πρόβλημα και σου…

• MIUI Redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από Fere: “Καλημέρα στο forum,λοιπόν εχουμε και λέμε: κατέβασα το Unlock Tool και μου δειχνει οτι μπορώ να κάνω unlock.δεν εχω όμως του κωδικούς,θα μου τους ζητησει ή όχι? ” Δενν ζητάει κωδικούς, βάζεις το username και password του mi account σου. Πρέπει να σβησεις το τηλέφωνο και μετά να πατήσεις power+volume down μεχρι να σου γράψει fastboot στην οθόνη.Έπειτα συνδέεις το τηλέφωνο με το υπολογιστή. Υπόψιν οτι πρέπει να έχεις official developer ρομ.

• MIUI Redmi note 3

Μήνυμα

Σορρυ, τώρα είδα οτι έχεις το pro. Ο σωστός οδηγός για εσένα είναι [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

• MIUI Redmi note 3

Μήνυμα

Μας ευχαριστεί αυτό που κάνουμε. Λύθηκε το πρόβλημα; Έβγαλες καμία άκρη;

• MIUI Redmi note 3

Μήνυμα

Και αφού έχουν περάσει 10 μέρες και δεν σου έχει έρθει μήνυμα, και αποτύχεις με το unlock tool όπως λέει ο Bodai, τότε μπες στο αγγλικό φορουμ(με το Μι account σου) και κάνε ένα complain. Σε αρκετές περιπτώσεις αμέσως μετά το complain ήρθε και το μήνυμα. Και για να πετύχει η προσπάθεια πρέπει να έχεις developer rom όχι stable. Διάβασε πώς τη περνάμε με το flashtool, για να είσαι έτοιμος. [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Offic…

• MIUI Redmi note 3

Μήνυμα

Παράθεση από Fere: “Καλημέρα, να κάνω μια ερώτηση?Εγω θα την κάνω...χα χα. Ειχα κανει αιτηση για κωδικους του bootloader για το ρεδμι νοτε 3 που ειχα 2 φορες και δεν μου ηρθε καμια απαντηση.Τωρα πηρα το redmi note 3 pro, πρεπει να ξανακανω αιτηση? και μηπως μπορεις να μου πεις πως ειναι περιπου αυτα τα μηνυματα που στελνουν με τους κωδικους? μου ηρθε ενα μηνυμα αλλα εγραφε κατι κινεζικα μονο και δεν εβγαλα ακρη. Θα το εκτιμουσα αν μπορουσες να με βοηθησεις. Ευχαριστω και καλημερα ” Θα σου έρθει …

• Παράθεση από Avgator: “Παιδιά λίγη βοήθεια παρακαλώ! Δεύτερη αγορα redminote 3 για φιλη και ηρθα αντιμετωπος με το εξης προβλημα.. Κατ'αρχας εχει περασμενη εκδοση ΜIUI 7.0.19.0.0. αγορασμενο απο vickmall (προς το παρον κρατησα αυτην μιας και ειχε ελληνικα, ειναι custom rom του vickmall ετσι?) Προσπαθώντας να φλασάρω την ευρωπαικη stable με flashtool εμφανιστηκε το παρακατω error. Δοκιμασα διαφορετικες εκδοσεις flashtools χωρις αποτελεσμα.. Επιπλεον επιχειρώντας να φλασαρω την κινεζικη developper…

• Παράθεση από burningzc: “ευχαριστω για την απαντηση! το κατεβασα που βαζω το zip που κατεβασα? load file 1 load file 2 αν μπορεις να με βοηθησεις λιγο παραπανω? ευχαριστω και παλι! ” Τρέχεις το αρχείο και επάνω στο μενού πατάς το "add". Σου εμφανίζει το παράθυρο αναζητησης, βρίσκεις που έχεις τη κατεβασμένη ρομ και πατάς οκ. Επειτα θα κάνει κάτι υπολογισμους και θα σου εμφανίσει ένα μακρύ αλγόριθμο. Αυτό το τσεκάρεις με τον αλγόριθμο της ρομ από τη σελίδα που τη κατέβασες.

Μήνυμα

Παράθεση από akis112: “Μία ερώτηση κι από μένα.Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το GPS στο τηλέφωνο μου ” Κατέβασε τη κουρτίνα (notification/toggles) και πάτα επάνω στο εικονίδιο του GPS. Λόγικά θα είσαι οκ. Αλλίώς πας settings-additional settings-privacy-location και κλείνεις το διακοπτάκι του location access.

• Παράθεση από burningzc: “δεν καταλαβα. δηλαδη τι πρεπει να κανω? το μονο που δοκιμασα ειναι να αλλαξω γλωσσα αλλα μαλλον ειναι ασχετο.... ” Κατέβασε μια εφαρμογή που λέγεται md5 checker. Σε αυτή την εφαρμογή βάζεις τη ρομ που κατέβασες και κάνει κάτι υπολογισμούς και σου βγάζει ένα αλγόριθμο. Έπειτα τσεκάρεις αν αυτός είναι ίδιος με της ρομ που κατέβασες. Αν είναι διαφορετικός σημαίνει οτι η ρομ δεν κατέβηκε σωστά και την ξανακατεβάζεις. Από εκει που κατέβασες τη ρομ θα δεις οτι γράφει και το md…

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Εγώ δάσκαλε που έκανα αίτηση και μου ήρθε η έγκριση αλλά τελικά δεν μου το ξεκλειδώνει γιατί λέει υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ λογαριασμού και στοιχείων συσκευής δεν με αφήνει να ξανά κάνω, και έτσι έκανα με άλλον λογαριασμό ξανά ! ” Φίλε δοκίμασε σε διαφορετικό υπολογιστή. Κάπου διάβασα οτι ισως φταιει και αυτό. Αν έχεις πχ ξεκλειδώσει μια συσκευή από το συγκεκριμένο pc, να σου βγάζει πρόβλημα στην επόμενη.

• Παράθεση από GS1985: “Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει, εφόσον το κιν έχει από τη μάνα του κλειδωμένο bootloader, τότε πως γίνεται να μου έρθει με rom καταστήματος, δηλ. custom και να έχει Ελληνικά; Και αν τον έχουν ξεκλειδώσει, τότε γιατί κάνοντας τη διαδικασία αποτυγχάνει σα να ναι όντως κλειδωμένος; ” Περνάνε ρόμ με το flashtool. Διάβασε πως γίνεται η διαδικασία εδώ. [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 (MTK) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από anestisgeo: “Ερώτηση, ποσα κινητά μπορώ να ξεκλειδωσω με τον κωδικό; το δικό μου το έκανα 4/3,μπορώ σήμερα να κάνω την διαδικασία για το κινητό ενός φίλου ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νομίζω είναι 1 συσκευή ανά 30 ημέρες στο ίδιο λογαρισμό MI. Μπορείς να δοκιμάσεις όμως στη συσκευή του φίλου σου να δεις τι γίνεται. Το πιθανότερο είναι να μην το δεχτεί, αλλά δεν θα πάθει κάτι... ” Γινεται και σε άλλες συσκευές από τον ίδιο λογαρι…

• Έχω την 6.3.17 και μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 6.3.19. Υπάρχει κάποιο λινκ μόνο για τη ΟΤΑ; γιατί στο email δεν μου το εμφάνισε. Ευχαριστώ.

• Παράθεση από burningzc: “Ευχαριστω πολυ παιδια μπραβο σας ολα καλα δουλευουν ολα αψογα θα το δουλεψω λιγες μερες και θα σας πω. χρειαζεται να κανω καμια κινηση ακομα? ευχαριστω και παλι!!!! ” Μόλις το στήσεις το τηλέφωνο όπως σου αρεσει, μπες μέσα στο twrp και κράτα ένα backup(για κάθε ενδεχόμενο). Ισως σε σώσει σε μελλοντικούς μπελάδες.

• Συγχαρητηρια φίλε, καλορίζικο. Πάντα τυχερός να είσαι στη ζωή σου. Μολις το πάρεις στειλε εντυπώσεις.

• Πολύ καλή η ρομ εως τώρα και από μπαταρία μεγάλη βελτίωση από την προηγούμενη.