Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 311.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

xostel77 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Εχω μια απορία, η κάμερα του Note 3 δεν ειναι με αισθητηρα ISOCELL οπως του Note 2 ; Ξέρει κανεις;

Μήνυμα

Παράθεση από Sam: “Ρίξτε μια ματιά στο γρήγορο unboxing που του έκανα, συγχωρέστε με για την χαμηλή ένταση της φωνής(λόγω ''ωραίας κοιμωμένης'' θα έπεφτε παντόφλα αν μιλούσα δυνατά) Στο 9:50 είχα ένα ατυχηματάκι προτείνω να χαμηλώσετε τα ηχεία σας!!! Πρέπει να πάρω ΑΜΕΣΑ θήκη... youtube.com/watch?v=r-HoLRU6Nng&feature=youtu.be” Επεισοδιακο αυτο το unboxing ! Καλοδούλευτο φίλε.

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από xostel77: “Σαν οσους γκρινιάζουν για την μη αφαιρουμενοι μπαταρία λες και εχουν αλλαξει ποτε.... ” Σωστά! Σε όσα τηλέφωνα είχα μη αποσπώμενη μπαταρία, δεν χρειάστηκε ποτέ να την αλλάξω.Στο μόνο τηλέφωνο που ουσιαστικά χρειάστηκα 2η μπαταρία (όπου και την χρησιμοποιούσα τακτικά) ήταν σε ένα Redmi 1S, αλλά του είχα αλλάξει τον "αδόξαστο" καθημερινά με το GPS να τρέχει συνεχώς κ.λ.π....οπότε, είναι αναμενώμενο! ” Μη ξεχνάμε ότι στους ΜΤΚ …

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από caeser: “θεωρείται απο τα μειονεκτήματα της συσκευής... ” Όπως και στο Mi4c αλλά έτσι σοβαρά τώρα... Πόσοι από σας χρειαστήκατε περισσότερο από 32 giga πράγματα στο κινητό σου που ήταν μάλιστα τόσο must να είναι πάνω που δεν μπορούσατε να βάλετε λίγα στο pc? Μου ακούγεται απίστευτο. Και αν τυχαίνει πρέπει να είναι σε ένα στους 1000, άντε 2 ” Εγώ συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτό που λες!!! Απλά το ανέφερα, ότι το γράφουν τα δημοσιεύματα... κατ'άλ…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από xostel77: “Πως τα παει η κάμερα σε σχέση με την αρχική κυκλοφορία της συσκευής εχει βελτιωθει;; Πως ειναι οι φωτογραφίες της; ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7834/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7835/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7836/” Είναι χαμηλής αναλυσεις και δεν μπορώ να καταλάβω....Οταν το ειχε πρωτοβγει το ειχα παρει και τραβούσε χαλια. Τελευταία βλεπω οτι εχει βελτιωθει πολυ. Comparison between LeTV Le 1s X500,…

• Πως τα παει η κάμερα σε σχέση με την αρχική κυκλοφορία της συσκευής εχει βελτιωθει;; Πως ειναι οι φωτογραφίες της;

• Παιδιά τι γίνετε με την κάμερα του κινητού; Τώρα που εχουν στρώσει οι ρομ βελτιώθηκε η φωτογραφική μηχανή;;

• Antutu score από τα xiaomi

xostel77 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σε πιστεύω. Σκέψου που θα έφτανε αν το είχες κανει σωστά! Ισως έχασες την μοναδική ευκαιρια που είχες χαχαχα.

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Εγώ είπα... θα επανέλθω δριμύτερος! So here I am: Attachment (ID: 6100) Attachment (ID: 6099) Attachment (ID: 6101)” Μια χαρά τα κατάφερες, κρατάς την δεύτερη θέση!

• Παράθεση από iliili55: “Καλησπέρα και πάλι, προσπάθησα να ανοίξω το κέντρο ασφάλειας για να κάνω τη ρύθμιση για την αυτόματη εκκίνηση αλλά μου γράφει ότι δεν αποκρίνεται. Του έκανα και restart αλλά τίποτα. Έχω την 5.9.18. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ” Βάλε την 5.9.27 που δουλεύει αψογα.

Μήνυμα

Δεν ξερω πως να την κάνω μικρότερη.... Είναι σε λειτουργια αεροπλάνου. Με ολα ανοικτά βγάζει σχεδόν 50.000. Attachment (ID: 6008)

Μήνυμα

Attachment (ID: 6009) Attachment (ID: 6010) Attachment (ID: 6011)

• Παράθεση από sallonikios: “Παράθεση από xostel77: “Προσπαθώ να περάσω το θεμα High Life και λέει ότι θέματα απο πηγες τρίτων δεν υποστηρίζονται. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;;;” εχεις ενεργοποιηση τις αγνωστες πηγες?” Ναι ειναι ενεργό. Το ειχα βάλει το θεμα και δούλεψε, μετα δοκίμασα καποια άλλα και οταν προσπάθησα να το ξανά βάλω δεν μπορούσα....

• Προσπαθώ να περάσω το θεμα High Life και λέει ότι θέματα απο πηγες τρίτων δεν υποστηρίζονται. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;;;

• lenovo k3 note k50-t5

Μήνυμα

Εχω παρει αρκετες φορες διαφορα απο εκει και παντα ηταν μια χαρα. Το redmi note 3g που εχω ειναι και αυτο απο εκει.

• lenovo k3 note k50-t5

Μήνυμα

To συγκεκριμενο τηλέφωνο το παρηγγειλα για τη γυναίκα μου. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι αν εχουμε καμια ρομ miui . Original Lenovo K3 Note K50 T5 Teana Android 5.0 Mobile Phone MTK6752 Octa Core 1.7G Dual SIM 4G FDD LTE 5.5"FHD 2G RAM 13MP-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group

• Το Redmi note 3g έχω. Τωρα που θα παραγγείλω την οθόνη θα φέρω και αυτή τη θήκη.... Original Love Mei Waterproof Shockproof Rugged Tempered Gorilla Glass Waist Metal Aluminum Case Cover For Xiaomi redmi note 5.5"-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Αντε να μην τα πάρω και αγοράσω το Mi Note Pro

• Υπάρχουν αρκετές αναφορές οτι εχει gorilla glass 3

• Παράθεση από iAmLiakos: “Πόσα χρόνια το έχεις ;; Γενικά το gorilla δε σημαίνει οτι δε σπάει. Δε χαράζει κυρίως! Επίσης προσφέρει μια ελαστικότητα (σε σύγκριση με το απλό γυαλί) χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι δε σπάει. Είναι η στιγμή και το πως πέφτει κάτω (έδαφος,γωνία πτώσης κ.α.). Δυστυχώς ήσουν άτυχος!! Προσπάθησε να το φτιάξεις όμως. Δεν είναι δύσκολο. Παρακολούθησε τα βίντεο και θα γίνει όπως ήταν πριν το κινητό!” Όχι και χρονια! Γύρο στους 5 μήνες το έχω δυστυχώς...