Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 311.
-
Η οθόνη λειτουργει κανονικά. Εχω βρει αυτην την οθόνη αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα καταφέρω να την αντικαταστήσω. Black Redmi Note 5.5" Touch Screen For Xiaomi Red Rice Note Hongmi Note Touch Screen Panel Digitizer Replacement free shipping-in Mobile Phone LCDs from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Αν κάποιος εχει εμπειρία στο θεμα ας βοηθήσει. P1070048.JPG
-
Έβαλα την v6 στο redmi 3g και το μονο που πρόσεξα οτι δεν δουλεύει ειναι η εφαρμογή για τον καιρό. Για καποιο λόγο δεν μπορει να εντοπίσει τίποτα.
-
Είναι κανεις εδώ???
-
Έχουμε καμία εξελιξη;;
-
Ευχαριστω
-
Οπότε αυτήν εδώ να μην τη δοκιμάσω;;;Ανεπίσημη V6 MIUI Rom για το RedMi Note 3G
-
Έχουμε καμία εξελιξη για τι v6;;
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαScreenshot_2015-01-14-05-03-04.png Screenshot_2015-01-14-05-04-43.png Screenshot_2015-01-14-05-04-09.png Screenshot_2015-01-14-05-05-18.png
-
Καλή τύχη σε όλους παιδιά. beer
-
αυτο εδώ τι ειναι; [REDMI NOTE 1W][JB 4.2.2]MIUIV5 Adria Rom 4.11.28(37.0 Base/Tuned/Fixed/Toolbox) - Redmi Note - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παιδιά το redmi note πότε θα εχει update;;
-
Απο που να αγορασεις Xiaomi?
ΜήνυμαΕγώ το τήρα από AliExpress με το όποιο ρίσκο...Τελικά εμεινα ευχαριστημενος. Έκανε 40 μερες περίπου να έρθει και το πλήρωσα 178 ευρώ την 3g έκδοση (WCDMA Verion) Το πήρα από τον παρακάτω πωλητή. Σίγουρα το xiaomi shop ειναι ποιο αξιόπιστο.. Original Xiaomi Redmi Note 4G LTE Mobile Phone Red Rice Note Qualcomm Quad Core 5.5" 1280x720 2GB RAM 8GB ROM 13MP Android 4.4-in Mobile Phones from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
-
Εμένα υπαρχει ήδη η φωτογραφία μου και το όνομα μου στο προφίλ καθώς συμφωνώ με των MIUI_ART οτι ενα φόρουμ δεν πρεπει να ειναι εντελώς απρόσωπο. Παντρεμένος με δυο παιδιά και ειμαι απο το Ηρακλειο Κρήτης. Τρελαμένος και εγω με την τεχνολογία οσο μας επιτρέπουν τα οικονομικα μας... Τρέλα με υπολογιστές,κινητά και αρκετά ακόμα... Η μεγαλύτερη καψούρα μου ειναι τα ψάρια θηρευτες "άγρια πιασμενα ψάρια" Είμαι admin σε ενα φόρουμ που ασχολείται αποκλειστικα με μεγάλα και σπανια ψάρια. MonsterFish-Gre…
-
Ένα πίσω καλυμμα της μπαταρίας έβαλα στο κινητό. Το αποτέλεσμα ειναι φανταστικό! Το ανεβάζει πολυ σχεδιαστικά. Έβαλα το εντελώς μαύρο. 22 Color,Toughened Glass Back Cover & Aluminum Frame For Xiaomi Hongmi/Redmi Note 5.5" 4G LTE Luxury Mobile Phone Battery Cover-in Phone Bags & Cases from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group HTB1Xt_0FVXXXXawXpXXq6xXFXXXU.jpg