Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-311 από 311.

• Προστασία οθόνης

xostel77 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Εννοω αν εχει κάποιου ειδους προστασία η οθόνη του εργοστασιακή.

• Προστασία οθόνης

Μήνυμα

Εχω την εξής απορία σχετικά με το redmi note 3g που έχω. Έχει η οθόνη του κάποιου ειδους προστασία για γρατζουνιες κτλ;; Δεν εχω βρει κάτι σχετικο πουθενά ...

• Μια χαρά τρέχει η νέα rom. Μια ερώτηση μόνο. Αυτές οι εφαρμογές με τα κινεζικά δεν ξέρω τι κάνουν, τις χρειαζομαι;; 14%2B-%2B1

• home button

xostel77 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Εντάξει, το ρύθμισα! Με εξυπηρετει καλύτερα στο μεσαίο κουμπί.....

• Redmi note VS Redmi note

Μήνυμα

Αυτο που λες το αντιλαμβανομαι,εξαλλου οσες φορές τρέξεις το antutu τοσα διαφορετικά αποτελέσματα θα πάρεις. Το περιεργο ειναι ο χρόνος εκτέλεσης που δεν αλλαξε καθόλου οσες φορες και να το έκανα! Πάντως ειναι πολυ μεγάλη η διάφορα....

• Redmi note VS Redmi note

Μήνυμα

Σήμερα πρόσεξα μια διαφορά της συσκευής μου σε σύγκριση με ενα αλλο ιδιο μοντέλο. Ξέρει κανεις γιατι συμβαινει αυτο και αν όσοι έχετε το αυτο το τηλέφωνο έχετε το ίδιοι αποτέλεσμα;; Μιλάω για το χρόνο εκτέλεσης.... Screenshot_2014-11-17-14-54-39.png

• home button

Μήνυμα

Παράθεση από martzicadespell: “Yπάρχει δυνατότητα αλλαγής. Ρυθμίσεις και πλήκτρο.. Δες εκεί και άλλαξέ τα όπως σε βολεύουν..! (Το είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι άλλαξαν και με είχε ενοχλήσει πολύ..)” Θα προσπαθήσω να βρω απο που αλλαζει. Ευχαριστώ.

• home button

Μήνυμα

Εντάξει τότε. Ευχαριστώ.

• home button

Μήνυμα

Γεια σας παιδιά. Χθες το βράδυ πέρασα την Ελληνική Rom. Τα παντα μου φαίνεται οτι λειτουργουν αψογα εκτος απο το home button. Οταν αγόρασα το κινητό το home button με παρατεταμένο κράτημα μου έβγαζε την επιλογη καθαρισμού και ποιες εφαρμογές ειναι ανοιχτές. Τωρα με την νεα rom η επιλογή αυτη εχει μετακινηθεί στο αριστερό κουμπί. Αυτο ειναι λογικό;;;

• Antutu score από τα xiaomi

xostel77 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Γεια σας παιδιά. Αυτά ειναι τα screenshot του antutu απο το κινητό που παρέλαβα πριν απο μερικές μερες. Ελπίζω να ειναι το γνήσιο και να μη μ έπιασαν κορόιδο... Screenshot_2014-11-13-18-06-19.png Screenshot_2014-11-13-18-12-19.png Screenshot_2014-11-13-18-12-40.png Screenshot_2014-11-13-18-13-03.png Screenshot_2014-11-13-18-13-19.png

• καλώς σας βρήκα παιδιά.