Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 445.
-
Παιδιά συγνώμη, αλλά ο καθένας κάνει το χόμπι του, μην ζητάμε ή απαιτούμε (μπορεί να το βλέπω λάθος) Οπότε τα ρίσκο είναι δικό μας σε ότι κάνουμε δεν μας αναγκάζει κάνεις Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρα πρώτο κάνουμε copy to build prop με την αλλαγή στο persist.vendor camera hal3=1 Μετά τοποθετούμε τις νέες γραμμές μέσα στο αρχείο( το δεύτερο) και σώζουμε. Δεύτερον περνάμε τα patches και στο τέλος περνάμε το τροποποιημενο αρχείο με τις προσθήκες που κάναμε reboot και είμαστε έτοιμοι... Σωστά? Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το μόνο που πρόβλημα είναι ότι μετά το πέρασμα των patches εμφανίζεται σαν έκδοση ή 9.4.18 και όχι η 9.4.25 Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανα την διαδικασία αλλά στον editor έκανα κατά λάθος save and exit... Έκανα την αναβάθμιση στην έκδοση 9.4.25 πέρασα τα patch και είναι όλα οκ Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά.. Μήπως εννοείς το build prop? Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “Αν οι ρυθμίσεις σας κάνουν force close οταν τις πατάτε μην αγχώνεστε.Απλά κάντε Wipe caches μέσω recovery και επανεκκίνηση. Μου έκανε f.closes αγχώθηκα λίγο αλλά επανήλθε ️ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άκυρο έκανα τα wipe v kai όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά Πέρασα το 2.1 αλλά οι ρυθμίσεις δεν δουλεύουν Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “Επιτέλους βρήκα μια έκδοση dolby digital plus που δουλεύει σε whyred dev XTRV 9.3.28 pie rom την βρήκα εδώ: [MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019031… - Pg. 68 | Android Development and Hacking Ορίστε περάστε την κατευθείαν μέσα από το magisk 19. Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” Δυστυχώς το προσπάθησα αλλά μου βγάζει σφάλμα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όντως πολύ φτώχεια.... Άτιμα patches τι μας κάνατε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk